icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

misinn
8. dec 2010

@bubu4125 ja tiez hovorim ze do tretice sa nam musi podarit. a preco si pred tym dva krat potratila ak smiem vediet?

bubu4125
8. dec 2010

nič...nemala si skade vedieť...momentálne som PN, som chorá...a ešte stále pracujem v ,,zelenom" 😀
už 2,5 roka!!!
ak budete niečo chcieť vedieť, kľudne sa pýtajte...aj ohľadom tých potratov ak ťa niečo zaujíma...nie je mi problém o tom hovoriť, ak by to malo pomôcť, tak rada!!! 🙂

bubu4125
8. dec 2010

@misinn to keby vieme!!! bola by som rada...doky mi robil všetky možné testy a povedal mi len jednu vetu na konci :
ste zdravá!!! tak netušíme...

misinn
8. dec 2010

@bubu4125 a na genetike si nebola?

misinn
8. dec 2010

@bubu4125 ku komu chodis ak sa smiem spytat?

bubu4125
8. dec 2010

tam som nebola...ale aj Dr. Mančík si myslí, že budem mať inkompetentný krček maternice!!!
takže odporúčal serkláž a nejaké injekcie!!!
hurá budem dopichaná ako sito!!!

mirip
8. dec 2010

@bubu4125 misinn má pravdu može to byť v genetike..................teda ak ti nerobili bolo by dobré ísť alebo dokopať gyndoša aby ťa poslal

misinn
8. dec 2010

@mirip ja sa cudujem ze ju este neposlal... 🙄

bubu4125
8. dec 2010

@mirip možno...ale z histológie nič nezistili...v placente sa nič nenašlo!!!

misinn
8. dec 2010

@bubu4125 ale histologia vobec nie je taka presna ako genetika

bubu4125
8. dec 2010

@misinn mojej kmotre povedali, že jej malý bude mať rázštep chcrbtice, a mala sa v tom momente rozhodnúť či ide na odber plodovej vody...a nezabudli dodať, že je tam vysoké percento, že potratí...v piatom mesiaci... a to len z toho, že mala slabý obraz krvi a položili jej pár sprostých otázok...
povedala nie, a malý je zdravý!!!

misinn
8. dec 2010

@bubu4125 ved ja ti len hovorim ja viem ze sa mozu vela krat pomylit, ja ti to hovorim len preto ze sa ti cudujem, keby som ja dva krat potratila v takom vysokom stadiu tehotenstva asi by som si tu genetiku dala spravit uz len pre moj klud...

bubu4125
8. dec 2010

ok, len už po tomto sa aj bojím odísť, že čo mi povedia...zase z druhej strany???
ja neviem...je to ťažké!!! moje nervy v ...!

mirip
8. dec 2010

@bubu4125 histologiu som mala aj ja vporiadku a v gegnetike mi vyskočili trombofílie, ale som mala to šťastie že ma dr poslal na genetiku hned po prvom potrate a nečakal na druhý

mirip
8. dec 2010

@bubu4125 ja pichám stále aj pri malej ked som čakala aj teraz a od úplného začiatku tehotenstva až do konca šestonedelia a každý deň do brucha a dá sa to prežiť......lebo výsledok stojí za to 😀

bubu4125
8. dec 2010

uvidím...zajtra idem k doktorovi...potom dám vedieť, že čo sme sa dohodli...drž palce!!!

bubu4125
8. dec 2010

@mirip a to je na čo???

mirip
8. dec 2010

čo na čo? no pri tehotenstve je zvýšená u žien zrážanlivosť krvi a pri tormbofíliách je zvýšená zrážanlivosť u tehotných ešte vačšia a preto sa krv musí riediť, je tam vela tých mutácií v krvi a každá iná problémy roba len v tehotenstve........inak nie, nektoré z mutícií si dajú v 1. trimestri pokoj a šarapatu narobia v druhom kedy može žena potratiť a nietoré už v 1. trimestri a ja mám ten mech že ja musím pichať od začiatku...........ak trombofilik ktorý má mutáciu kde treba pichať injekcie nepichá tak to končí missedom v prvom alebo druhom trimestri

bubu4125
8. dec 2010

@mirip fajn...však uvidím...zajtra...

misinn
8. dec 2010

@mirip to je dobre ze ta nenechal cakat kym by si potratila aj druhe dietatko, podlaa mna je to dobry pristup od toho doktora... 🙂

mirip
8. dec 2010

@misinn vdaka, nesťažujem sa 😵

misinn
8. dec 2010

@mirip aj si zajdenavas tvojho doktora k porodu ci to nechas na nahodu?

mirip
8. dec 2010

@misinn zajednávam, po predchádzajúcej skúsenosti určite keby som si ho pri malej nebola vlani zajednala tak by som rovno chytila k porodu tú dr čo som od nej odišla lebo bola oničom mala vtedy práve službu........tak práve preto, lebo potom človek nevie koho tam chytí k porodu a navyše moj tam bol so omnou od 8mej rána do 23, 40 kedy sa skončilo šitie, ma kontroloval každú chvílu a keby som tam nemala zajednaného jeho ešte aj služby porodných aj doktorov vychytím

mishuu
autor
9. dec 2010

čavte ženy 🙂 nepoznáte alebo nechodíte niektorá k Dr. Neubauerovi? Rozmýšľam, že k nemu prestúpim. Zatiaľ som počula na neho len dobré slová, hmm 🙂

misinn
9. dec 2010

@mishuu ahooj ja k nemu chodim , je vynikajuci 😀

mishuu
autor
10. dec 2010

@misinn jeeeej no tak super, info z prevej ruky 😉 hneď tam zavolám a objednám sa niekedy po novom roku, dúfam, že ma zoberú....
už mi písali aj iné baby, že je veľmi príjemný, že sa zaujíma a to je pre mňa veľmi dôležité, ten môj má akosi všetko na háku 😅

misinn
10. dec 2010

@mishuu berie nove pacientky, moja sestra sa k nemu prehlasila asi pred mesiacom, aj mne sa paci ze je taky ze sa zaujima. snazi sa pomoct ako sa len da 🙂

mishuu
autor
10. dec 2010

@misinn už som tam volala, tak v januári tam skočím...
ešte mi nevieš povedať, či berie krv na preventívnej prehliadke, napr. pacientkam, kt.užívajú hak? Lebo ten môj mi ju nebral 6 rokov...a to ma tiež dosť štve ☹
A platí sa u neho keď sa potrebuješ poradiť napr. o antikoncepcii, či plánovaní tehotenstva a pod.?

kujeeeem 🙂

misinn
10. dec 2010

@mishuu ked si jeho pacientka ze si donesies kartu k nemu tak sa unho neplati, plati sa len ked chces vysetrenie na vyse. a ked chces aby ti zobral krv tak mu len povedz mozno ti to povie aj sam ale zoberie ti ju ked povies ze chces. naozaj sa plati len za to co chces navyse 🙂

mishuu
autor
10. dec 2010

@misinn 🙂