Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
nič...nemala si skade vedieť...momentálne som PN, som chorá...a ešte stále pracujem v ,,zelenom" 😀
už 2,5 roka!!!
ak budete niečo chcieť vedieť, kľudne sa pýtajte...aj ohľadom tých potratov ak ťa niečo zaujíma...nie je mi problém o tom hovoriť, ak by to malo pomôcť, tak rada!!! 🙂
tam som nebola...ale aj Dr. Mančík si myslí, že budem mať inkompetentný krček maternice!!!
takže odporúčal serkláž a nejaké injekcie!!!
hurá budem dopichaná ako sito!!!
@misinn mojej kmotre povedali, že jej malý bude mať rázštep chcrbtice, a mala sa v tom momente rozhodnúť či ide na odber plodovej vody...a nezabudli dodať, že je tam vysoké percento, že potratí...v piatom mesiaci... a to len z toho, že mala slabý obraz krvi a položili jej pár sprostých otázok...
povedala nie, a malý je zdravý!!!
ok, len už po tomto sa aj bojím odísť, že čo mi povedia...zase z druhej strany???
ja neviem...je to ťažké!!! moje nervy v ...!
uvidím...zajtra idem k doktorovi...potom dám vedieť, že čo sme sa dohodli...drž palce!!!
čo na čo? no pri tehotenstve je zvýšená u žien zrážanlivosť krvi a pri tormbofíliách je zvýšená zrážanlivosť u tehotných ešte vačšia a preto sa krv musí riediť, je tam vela tých mutácií v krvi a každá iná problémy roba len v tehotenstve........inak nie, nektoré z mutícií si dajú v 1. trimestri pokoj a šarapatu narobia v druhom kedy može žena potratiť a nietoré už v 1. trimestri a ja mám ten mech že ja musím pichať od začiatku...........ak trombofilik ktorý má mutáciu kde treba pichať injekcie nepichá tak to končí missedom v prvom alebo druhom trimestri
@misinn zajednávam, po predchádzajúcej skúsenosti určite keby som si ho pri malej nebola vlani zajednala tak by som rovno chytila k porodu tú dr čo som od nej odišla lebo bola oničom mala vtedy práve službu........tak práve preto, lebo potom človek nevie koho tam chytí k porodu a navyše moj tam bol so omnou od 8mej rána do 23, 40 kedy sa skončilo šitie, ma kontroloval každú chvílu a keby som tam nemala zajednaného jeho ešte aj služby porodných aj doktorov vychytím
čavte ženy 🙂 nepoznáte alebo nechodíte niektorá k Dr. Neubauerovi? Rozmýšľam, že k nemu prestúpim. Zatiaľ som počula na neho len dobré slová, hmm 🙂
@misinn už som tam volala, tak v januári tam skočím...
ešte mi nevieš povedať, či berie krv na preventívnej prehliadke, napr. pacientkam, kt.užívajú hak? Lebo ten môj mi ju nebral 6 rokov...a to ma tiež dosť štve ☹
A platí sa u neho keď sa potrebuješ poradiť napr. o antikoncepcii, či plánovaní tehotenstva a pod.?
kujeeeem 🙂

@bubu4125 ja tiez hovorim ze do tretice sa nam musi podarit. a preco si pred tym dva krat potratila ak smiem vediet?