Ležím u Kocha, čakám na pôrod a nudím sa
Ahojte, je tu este niekto? Cakam ci budem rodit, alebo nie. Je tu este niekto? Akurat si hovorin, ze som strasne rada, ze nie som v statnej nemocnici, mam pocit, ze som v hotely 🙂
Este 2-3 tyzdne a som tam tiez 🙂
Ja som presne takto isto čakala na porod u Kocha pred 6 týždňami necelými 🙂 a hovorila som si presne to iste, ze človeku psychicky velmi pomáha uz len to ze je v slušnom prostredí so slušným prístupom lekárov.. Drž sa, neboj, vsetko zbehne rychlo aj ked teraz len čakáš a čakáš a čas ti plynie pomaly, o par týždňov sa Ti bude zdať ze si rodila minimálne pred rokom, ako sa to teraz zdá mne 🙂
Dost skoro v 38tt ...drzim palce viem co je cakat poslednu dcerku som rodila 2 dni
ako rada by som si to uz s tebu vymenila 😀
Uzivaj a relaxuj hotelove sluzby kocha 🙂
uz asi rodi 🙂 drzim palce, tiez ma caka koch :D
Spytaj sa sestriciek ci im netreba viazat tampony. Tym niekedy zabavali otravnych nudiacich sa pacientov... 😝 A co takto knizka, ihlice, hacik? Ked na teda na fb a MK nema na teba nikto cas (alebo chut?).
Baby ja som z iného kúta Slovenska 😀 , čo je ten Koch? Nejaká súkromná klinika?
@belasy_motylik Koch je sukromna porodnica v Ba, porod stoji 1200 €.
@zita19 boze zita, no co, ulavilo sa ti? sag nemozes byt taka hnusna....co ti kto urobil
ja budem rada, ked sa stihnem vyzliect, ked pridem rodit :D:D:D:D
he he, som si spomenula, ako som pred pôrodom prvej dcérky vyšívala krížikovým stehom také pekné ozdôbky na Vianočný stromček (dcérka sa narodila v decembri). No a to bolo prvý a posledný krát, keď som takéto piplačky robila a vyšívala 😉 😀 😀 😀
To akoze mame porod v priamom prenose?
@celasapremenim boze! Vsak som jej poradila. Ci som jej mala ist robit kulturny program? 😉 Pre mna je to daleko, ale zas ked ma na Kocha moze si zaplatit aj animatora. Alebo striptera? Mozno by pomahal predychavat kontrakcie 😀
@celasapremenim tak to ta caka celkom prijemny zazitok... V ramci moznosti...si myslim...🙂 ja len cakam a cakam 🙂
Niekde sa spomenie koch a hned sa vyroja ludia, co hned vytiahnu cenu porodu. Ze ked ma na kocha, nech si zaplati aj animatora a podobne.
Baby co sme tam boli vieme, ze kazdy cent stoji za to.
Drzim palce!!!
Prajem lahky a co mozno najrychlejsi porod. Ked je tam klima tak je to super. Ja som rodila ked bolo 35 vonku a 40 vnutri. Nastastie aspon na sale bola klima, len to lezanie po spinalke v 40stup horucavach.
zita19 / aspon vie za co plati ten komfort za to stoji a kazda zena by chcela rodit na urovni

Ja teda neviem, ci sa chvalis alebo stazujes. 😀