Tak na poziadanie adminov mame uz stvorku, my buduce /a uz aj sucastne/ majove mamicky sme sa rozkecali.....
Ahojte.
Tak sa hlasim ako dvojnasobna mamina 🙂 Nasej malickej sa zachcelo prist na svet o tyzden skor, takze od 5.5.2008 od 11,45 sme uz styria. Natalka sa narodila s mierami 3450g a 51cm. Dnes sme prisli domov z porodnice 🙂
K porodu: Porod bol pre mna viac nez v pohode, bolesti sa dali predychat (ale pre istotu som mala aj EPI 😉 ) a na tri zatlacenia bola vonku. Bez nastrihu, len dve male trhlinky, teda mam dva stehy, ktore ani necitim a v pohode sa mi da sediet, chodit aj vsetko. Vsetkym vam prajem taky porod a zdrave spokojne babatka!!!
Necitala som dozadu, takze neviem, kto uz porodil a koho to este len caka, takze cakatelkam drzim palce a vsetkym maminkam dobrucke babatka a vela mliecka!!!
Sammy blahozelam ku malej princeznej, drzte sa 🙂 🙂 🙂
Dakujem ninka 🙂 Uz som pridala aj fotecku malej. Drzte sa vsetky!
sammy gratulujem k dcerke, vela zdravia. Ked ches vedeit kto porodil kuk do tabulky, aj teba tam dnes pridam 🙂 Ja som sa pustila do pratania kuchyne, uz druhy krat som ju glancovala akoze posledny krat kym sa maly narodi ... som zvedava, ci to nebudem robit este raz 🙂 Nas tatko je strasne sikovny a umyva okna 😵
Inak aj man maly priserne kopka, ale mna to neboli tam dole, aon asi este vobec netlaci an krcok, mna to boli pod rebrami a tade sa aj drobec snazi dostat von. Uz som aj manzelovi hovorila ze asi nebudeme rodit normalne ale mi spravia cisarsky a to pod rebrami. A ked ma kope tak to boli a ked chvilku nekope robim paniku a natriasam bruskom tiez 🙂
sammy Natalka je nadherna. 🙂
samy blahozelaam k malinkej 🙂 🙂
misi aj ja som ho citila hore hihi
Vidis mirka a bodaj by potom tie nase chlapciska isli na svet ked maju pomylene strany. 😀 My budeme na maleho cakat urcite tak dlho aku ty. 😉
misi 😀 😀 ty si podarena...aj ja som mu vravela ze tadial cesta nevedie...hihi
😀 ja mu to tiez hovorim, aj mu predvadzam co ho doma caka, postielku som mu nainstlaovala, kolotoc mu pustam kazdy vecer, predvadzam mu co mu obleciem ked vylezie, ale nic... 😀
sammy gratulujem 😉
miri, ty este nechodis von? no ja som dnes sama- muz je s krpcom vonku a nosi mi ho len kazde 2h na kojenie...ale uz mi strasne chybaju..no letim vyuzivat cas, ktory mam na ucenie.pa
Sammy, gratulujem, Natalka je nadherna 😵 😵 😵 😵 A ten porod... 😉 😉
Vidim, ze prezivame tieto posledne tt to iste. Tiez sa niekedy neviem pohnut, pocas chodze musim zastavit, lebo ma straaaaaaaasne picha tam dolu, akoby este pod mechurom, neivem presne 😅 😅 Brusko mi tvrdne, niekedy bolestivo, tak rychlo mobil a sledujem, kolko to trva a ako casto sa to opakuje. A veru mi vo stvrtok nebolo vsetko jedno, ked som mala asi 4 krat po sebe minutove kontrakcie po 7 minutach 😕 No potom hodinu nic 😀
Dost na nervy 😠
Misanik, dost si ma potesila, ked si napisala, ze drobci uz teraz tak velmi nerastu, lebo mam tiez strach z toho, ze ked mal maly pred 10dnami 3430,-, kolko bude mat teraz alebo buduci tt. Tiez som ratala s tym, ze porodim minimalne 4kg dieta, ale snad uz to naozaj tak rychlo nepojde 😉
DASENKA ahojky no tak som aspon neni sama ktora je nedockava 😀
babulky vy pisete ze mate falosne kontrakcie 😕
ja este stale nic take nemam 😅 .............a ako sa to vlastne prejavuje????? ako to citite???? mna len niekedy cez den posledne dni pobolieva podbrusko ako pri slabuckych kramoch 😕 ale inak nic.....brusko mi netvrdne----aspon necitim ze by tvrdlo....... 😉
a kde je LOSS ked sa este neozvala????? nerodi este? 😕
Helenka tak ked takto boli brusko tak to su take slabucke kontrakcie 😉 😉
LIVKA ahooooj hej kontrakcie????? no teda 😵
joj tak rada by som si vyvolala nejako porod......ved kazdy den makam ako vcielka aj v zahrade okopavam,zeleninku aj kvetinky......umyvam podlahu v dome,sprchujem brusinko s teplou vodickou----ani sexik 😵 nepomohol 😠 ----------------tak co este????
verulka no chodim sem tam na dvor..ale som si este netrufla lebo sa mi strasne tocila hlava a bolo mi zle..ale aj dnes ideme teraz...
heli ahooj 🙂
samy natalka je krasna....gratulujem....
mirka preco az po krste pojdes snim von?
ahojte, som tu na skok. Muz zobral maleho von a malicka spinka, tak mam chvilku 🙂
Ja mam vlastne termin az zajtra na den matiek a vobec som neratala s tym, ze to pride tak rychlo... Doktor hovoril, ze to skor ako na termin nebude, a vidite 😉 Ja sa teda priznam, ze aj ja som bola netrpezliva a chcela som to mat za sebou. A aj ked som na rozne "vyvolavacie" metody, ale u mna teda kontrakcie prisli kratko po sexiku 😉 No a na druhy den o 11,45 bola malicka na svete... tak u mna to zafungovalo takto 🙂
chcela som napisat, ze aj ked som na rozne vyvolavacie mtedy neverila... som akasi roztrzita este 🙂
SAMMY ja som myslela ze aj mne po sexiku pridu kontrakcie-no a nic ☹ uz dnes som mohla rodit keby...... 😢
SAMMY ale zavidim ti ze si nemusela cakat do terminu-ja mam sice termin v utorok ale moj gynekolog mi v stredu povedal ze do pondelka to nevydrzim a porodim-no asi sa mylil 😠
sammy, nam ani sexik nepomaha, maly sa asi nalaka jednookeho hada a vybehne este vyzsie 😀
helena, neboj, ono to pride 🙂 Ved raz to babatko aj tak musi von a uz to mas kazdopadne za par 😉
misanik 😀 si ma rozosmiala 😀
luci uz chodime vonku aj teraz ale na take dlhsie prechadzky az potom ..
misi u nas sex mal opacne ucinky xixi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ninka no raz som bola na dvore s nim...ale mi prislo zle..mam malo zeleza asi...ale chcem s nim ist tak ked bude pekne...no a po krste uz aj normalne von..xixi niesi sama..aj ja som tak stuchala xixixi 😀 😀