icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

irenea
18. jan 2011

@monika0001 Monika, vzdy ked ta citam tak mam pocit, ze na Teba sadne vsetko...ale si uplne uzasna ako to znasas, klobuk dolu pred Tebou, drzim Ti palce, mas naozaj pravdu, tie babatka za to vsetko stoja...

monika0001
18. jan 2011

ahojte

@aaddeell
@irenea - jasné, že tie malinké stvorenia za to stoja 😉
Ďakujem vám kočky, ale ja viem, že takto by to znášala každá jedna, ktorá po tom malinkom voňavom uzlíku túži 😉

arusska
18. jan 2011

no mna este na cukor neposlal, mam poradnu az 31.1. tak najskor prvy tyzden vo februari tam pojdem. Fuj uz teraz sa tesiiim 😀 😀 😀

vemako
18. jan 2011

@monika0001 ja idem vo stvrtok na endokrinologiu,tak dufam ze vysledky budu ok a nebude mi zvysovat davku a v pondelok na hematologiu,inac zasa ma boli hrdlo,vcera som si dala mineralku fatru,lebo na tu moju zahu uz nepomaha ani mlieko,dokonca uz z nej aj vraciam,tak som chcela skusit a pomohla mi az na to hrdlo ☹ @pepi_petra ja som sa dnes konecne vyspala,neviem cim to bolo,ale spala som od 24 do 6 hod,tak by som ti dopriala sa tak dobre vyspat,ale co to bude dnes v noci to netusim 😒 .Inac baby vcera sme mali s mm 7 vyrocie sobasa,ale ten cas leti... 🙂

zuzulienka51
18. jan 2011

@monika0001 monicka drzim palceky, aby uz bolo coskoro po. Neboj sa, potom uz len budeme pisat o nasich ratolestiach 😀
Babenky sa moc tesim, zajtra idem na kontrolny utzv, kedze nam doki nevedel najst zaludok, takze po tyzdni uvidim drobca zas a doktor mi slubil ze zajtra uz budeme vediet pohlavie 😉

monika0001
18. jan 2011

@arusska - budeme držať palce 😉

@vemako - ja som na hematologii dopadla našťastie v pohode. Teda tak ako vždy, až na ten zápal ale ona vravela, že v tehu je to možné a čakám na výsledky z krvi, ktoré budú zajtra. Podľa toho sa má rozhodnúť či potrebujeme antibiotiká či nie. Endo - vraj mi musela zvýšiť dávku a že v apríli ma začne nastavovať pomaly na kojenie... 😕
Ono aj Keby Ti zvýšila hlavne, že bude všetko O.K. 😉
a čo sa tej záhy týka už ani mne nič nepomáha.. ale už to musíme vydržať.. Večer ak ju dostanem tiež vraciam.. Ja som padla úplne na svoju pôvodnú váhu a včera na tej edno sa mi sestrička divila, že vážim tak ako pred tehu.. 🙄
Ty si sa dnes konečne vyspala a ja som zas dnes ponocovala po 4 nociach plných spánku 😀
Sme si to rozdelili tuším.. 😝
Gratulujem k výročiu 😵 😵 😵 😵
My budeme mať tento rok 3 🙂 Ale spolu to začíname ťahať už 11 rok 🙂

monika0001
18. jan 2011

@zuzulienka51 - Ďakujeme 🙂 Už sa stráášne teším keď sa začnú pýtať na svet 😀
Držíme palčeky na UTZ 😵 😵 😵
Ja ju uvidím teraz až v nedeľu na 4D 😵 😵 😵

pepi_petra
18. jan 2011

@vemako tak to si asi preto tak dobre hajala 😀
Tak dufam ze dnes nieco vecer prespim 😀 a poobede sa chystame do BA na nakupy,snad nebudem unavena.Sice uz teraz som ako omacka 😒 ale nakupy zvladnut musim,to milujem 😀

Baby aj ste boli na Internom oddeleni,ja mam aj tam doporucenku na vysetrenie

honeybunny81
18. jan 2011

Tak babenky ja som sa akurat vratila z toho glukozoveho cukru!!! No fuuuj, no vypit sa to da ale potom je to zaujimave! Mi srdce buchalo jak po 10 kavach ! No mala som co robit to udrzat lebo kyselina mi vysplechovala az fo hrdla! Ale zvladli sme to, vysledky budu az zajtra. Hlavne ze mame za tym !!! 😠

sloniiicek
18. jan 2011

@honeybunny81 - vdaka za pochvalu. 🙂 takze chlapci vyhravaju? ani neviem, ked som cakala martinku, ze aky sme mali pomer dievcatok a chlapcov. 😀

sloniiicek
18. jan 2011

@honeybunny81 - ty mas uz ten glukozvoy test za sebou? ja idem zajtra k doktorovi, ale glukozovy test mi bude robit az o 3 tyzdne. zajtra mi berie len krv na moje nestastne protilatky, co mi vysli pozitivne. ze ako je to teraz.

vemako
18. jan 2011

@pepi_petra tak kto by ich nemiloval,vtedy aj unava prejde 😀 ,potom napis co pekne si nakupila 😉 ,ja som na internom nebola,ale mala som ist,lebo mi busilo srdiecko,ale potom to preslo,tak zatial mam klud a ty ides preco ? @honeybonny81 tak to mas pravdu,vypit sa to da,ale to s tou kyselinou je to hrozne,ja to mam aj bez tej sladkej vody kazdy den 😝

sloniiicek
18. jan 2011

ani mi nehovorte o tom glukozvom teste. pri martinke mi byvala zle, ked som sa rano nenajedla a prist tam vypit to nalacno a vydrzat este dve hodiny. mne po hodine prislo zle a vsetko to vyslo von. 🙂 tak som zvedava, ako to bude pri tomto krasavcovi, lebo ked nema presne o 12.h napr. obed, tak mi byva dooost zle.

jankaslamka
18. jan 2011

@honeybunny81 vidis a mne ta glukozova voda chutila.som to lupla do seba..len na mna kukali 🙂)) a ja ze mnam dobre to je 😀 pre mna bolo horsie dni predtym nejest sladke ako ten test 🙂

honeybunny81
18. jan 2011

@jankaslamka no ono je to vsade inak, ja som nemusela predtym 3 dni nejest sladke, a ked som sa na to pytala sestricky tak povedala ze to je blbost, ze to je jedno, ale vsade inak ved to poznas, co ambulancia, to ine praktiky! Ale za to som teraz so sladkym vysporiadana!!!!! To mi mali dat na zaciatku tehu, by sim nezrala tolko sladkeho !!! 😀
@sloniiicek
No presne aj ja som bola strasne hladna ale ver ze ta glukoza ta friško zasyti 😀 A ten test sa ma robit do 28 tt takze neboj, pohoda, vsetko stihate 😎

jankaslamka
18. jan 2011

@honeybunny81 mne sestricka ani dr. nezakazala jest sladke..ale mam asi 3 kamosky co si den predtym dali cokoladu a mali zvyseny cukor na tom teste a museli chodit do tej diabetologickej poradne a dost to otravovalo..a potom pri dalsom s idali pozor par dni pred testom a vysledky boli v pohode.. Ale jasne, ze je to vsade ine 🙂 ja som tu glukozu mala s kyselkou mozno prto mi tak chutila 🙂
No ja som teda so sladkym vysporiadana neni 😀 😀 stale mam chut na sladke 🙂

arusska
18. jan 2011

este par tyzdnov a uz tu glukozu riesit nebudeme- vsetky to uz budeme mat za sebou no a pomaly sa budeme chystat na UZ vsetky zasa v 31tt. Booze jak to strasne leti ze...

paula1234
18. jan 2011

@honeybunny81 ja idem na ten test na buduci tyzden vo stvrtok do nemocnice na biochemiu, tgy si kde bola? Mne nic o sladkom nehovorili, i ked ja sladke moc nemusim) 😉
@arusska veru, veru, zychvilku dalsi velky uzv v 30 tt, robi sa medzi 28-32 tt, pytala som sa na to, minuly tyzden dr., ked me boli na 3D/4D) 😵

sloniiicek
18. jan 2011

hej, ani mne pri prvom tehu nehovorili nic o tom, ze nemozem jest sladke, ale radsej som si davala pozor. vtedy som sladkeho jedla dost. teraz ma to preslo a sladkeho moc nemusim. 😀

aaddeell
18. jan 2011

@pepi_petra ja som buz bola na internom zevraj to je teraz povinne urobili ma EKG
@vemako aj ja sa pridavam do kulubu kyselinarok ja to mam od zaciatku tehu a pomaha iba fatra
ja idem na cukor az koncom februara

alena24
18. jan 2011

@honeybunny81 super ze to mas uz za sebou, ja som mala presne ten isty problem aj ked citron som si tam nedala bo ma bolelo hrdlo a z citrona kaslem ... no ale tie dve hodiny boli des...jedno stastie ze mi dala sestricka nejaku robotu tak som na to aspon nemusela mysliet....no ale asi dva krat som uz skoro letela na wcko ze to pojde von...som sama hrda na seba ze som to udrzala 😅

@arusska co sa vlastne pozera na tom UZV v 31tt?

mirm
18. jan 2011

ahojte, boli sme vcera na morfologickom a cakame dievcatko 🙂
Baby ked ste boli na morfol. kolko vam babo cca vazilo. Nam namerali ze 443g a to sa mi zda vela, ci?

sloniiicek
18. jan 2011

@alena24 - ono je dost mozne, ze aj mnozstvo plodovej vody, ci ma dost babatko, ako je otocene, ci netreba zvolit kvoli tomu cisarsky rez. aspon myslim.

@mirm - my sme boli 5.1. na 3D uzv a nam povedal doktor, ze ma asi 500g, to som bola tusim v nejakom 23 tt. a ked som bola tehotna s dcerkou, tak ta bola mensia. stale mi hovorili na uzv, ze je o tyzden mensia. takze ona bola este drobnejsia. tyzden som prenasala a miery mala 48cm a 3.010g.

paula1234
18. jan 2011

@alena24 na uzv v 30 tt sa pozera to iste co na morfologickom v 20 tt, cize vyvoj babatka a ci je vsetko tak ako ma byt) 😵 😉

paula1234
18. jan 2011

@sloniiicek my sme boli na 3D minuly tyzden a to som bola v 24/25 tt a maly mal 780 g)nas cvalik) 😵

weronika187
18. jan 2011

@zuzulienka51 jeeej, tak to sa tesim s tebou 😉 dufam, ze babo uz bude poslusnejsie ako minule a ukaze vam, co bude 😀 😀 😀 potom napiiis 😉

@monika0001 az ti zavidim, ze uvidis malinku v nedelu...ja chrustika az 10.2 😖 no co uz, musim vydrzat.. ak budu foto, urcite nam ich ukaz, sa tesiiim 😵 😵 😵

@mirm gratulujem k princeznicke 😵 😵 😵

zuzulienka51
18. jan 2011

@weronika187 urcite sa ozvem a pevne verim ze drobec uz nebude tajny agent 😀
Sa tesim zajtra idem aj prvykrat cvicit, tak dufam ze to cosi pomoze, ked bude treba. Neviem ake mates skusenosti vy s cvicenim, ci to ma nejaky osoh, ale hadam ano.

sloniiicek
18. jan 2011

@zuzulienka51 - ja som mala prve tehu rizikove, tak som nemohla cvicit a teraz pri dcerke by som to nestihala. a porod som mala dobry aj bez cvicenia. takze ja ti poradit neviem.

weronika187
18. jan 2011

@zuzulienka51 veru neviem, ja som tiez nemohla cvicit, nakolko som doteraz bola PN..ale teraz mi uz bolo lepsie, tak na moje velke naliehanie ma teraz dr. pustil do prace a veru neviem, ci to bol najlepsi napad 😖 no uvidime, ako dlho mi to vydrzi 😀 ale povodne som aj ja nad niecim takym uvazovala 🙂 potom napis, ci sa ti to pacilo 😉

zuzulienka51
18. jan 2011

@weronika187 urcite si davaj pozor, ziadna praca zato nestoji. mne je;sice doma obcas dlho, kedze ja som bol vacsny neposed, ale aspon som v klude. Urcite napisem aj ake bolo cvicenie, som moc zvedava... 😉