icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

arusska
19. jan 2011

@aaddeell ty si z DS? Ja tam chodim k dr. Nagyovi, tak sa mozno stretneme na porodnici. Ja som bola dnes zasa u doktorky so srdcom. Zasa mi bolo vcera zle od srdiecka, tak som sa zlakla - dufam ze to bude v pohode, som mala rytmus srdca ze 115za min. co je vraj dost vela. Zajtra mam ist na krv, moc a EKG a daju mi ten pristroj na meranie rytmu na 24h. A vraj mam pocitat ze na 90percent bude cisarsky - ja ho tak strasne nechcem, ale vraj ked ma mamicka srdcove problemy tak odporucaju. A to som pri prvom tehu nic nemala az potom sa to cele moje telo nejako posralo....

monika0001
19. jan 2011

ahojte

mám výsledky z tej krvi. zápal mi išiel moc moc moc hore a teraz neviem zohnať internistu.. prvý temrín mi ponúkli až na01.03. čo dosť neskoro ☹

zuzulienka51
19. jan 2011

Caute baby, tak ja sa pripajam do klubu princezniciek, pretoze sa nam dnes nas drobcek ukazal. Co je vsak horsie, uz druhykrat nevedel najst doktor malej zaludocnu bublinku a preto nas posiela do bratislavy na konzilium ☹ Ja som sa tak naplasila, ze som s placom vybehla z ordinacie, aj ked ma doktor cely cas ukludnoval, ze to ze ho tam nevie najst on, je len naozaj nahoda, ze sa druhykrat nenapilo plodovej vody.
Tak uz len pockat na termin a uvidime co nam povie doktor. Ach jaj, mam strach baby....

jankaslamka
19. jan 2011

@monika0001 chod k inemu internistovi..k hoc akemu co ta vezme co najskor 😖

@zuzulienka51 gratulujem k dievcatku 🙂 a co to znamena ze jej ju nevie najst..nejak som o tom este nepocula 😕

weronika187
19. jan 2011

@monika0001 @zuzulienka51 ach baby, to je mi fakt luto ☹

@zuzulienka51 gratulujeeem k princeznicke 😵 😵 😵 neboj, bude ok, mozno naozaj len on to nevie najst a pridete do blavy a bude vsetko ok 😉 ale chapem tvoje pocity, to sa neda ovladat 😔 nam ked vysli zle vysledky, tiez som sa bala a stresovala a pritom ma dr. ukludnoval, ze to nic neznamena...ale to sa neda, je to prirodzene 😒

zuzulienka51
19. jan 2011

@jankaslamka ja sama nechapem, ale vraj sa babatka zvyknu napit plodovej vody a vtedy pekne vidno zaludok (zaludocnu bublinu) a mne tvrdil doktor, ze zrovna nebolo hladne, tak sa nenapilo. Len sa nam to uz stalo druhykrat a on nedokazal dokopy takmer po hodine hladania najst ten zaludok. Som sa naplasila ci moze byt problem v tom, ze ho nema alebo sa nevyvija, ale nato mi doktór oponoval, ze to by ukazali i ostatne hodnoty a my sme mali doteraz vsetko bez problemov, aj krv bola vzdy ok a ostatne organy ma take ake ma mat. Tak ja uz nechapem...

zuzulienka51
19. jan 2011

@weronika187 Dakujeme, aj ja pevne dufam ze bude vsetko v poriadku, a budem cakat kedy nam da doktor termin, nech to uz mame cim skor za sebou ☹

jankaslamka
19. jan 2011

@zuzulienka51 neboj vsetko bude v poriadku 🙂 ked su ostatne organy take ake maju byt a vsetky vysetrenia dopadli dobre, tak musis mysliet pozitivne 🙂 drzim palce

weronika187
19. jan 2011

@zuzulienka51 neboj, isto je vsetko ok, mozno robi utz vzdy v tom case, ked nema v zaludku vodicku...a ked ste doteraz mali vsetko ok, tak aj toto bude 100% ok 😉 a kedy budete vediet termin k dr?

zuzulienka51
19. jan 2011

@weronika187 Aj ja dufam, a pekne dakujeme za podporu 🙂. Neviem, zajtra mam volat svojmu doktorovi ci sa mu podarilo nam vybavit nejaky termin, takze teraz musim len cakat.

weronika187
19. jan 2011

@zuzulienka51 no to cakanie je asi najhorsie 😖 drzim palce, nech je to co najskor 😉

arusska
19. jan 2011

@zuzulienka51 jooj moja viem si to predstavit ja som nevedela spavat ked mi vysli zle AFP testy a cakala som na amnio.... drz sa a snad bude vsetko OK

alena24
19. jan 2011

@aaddeell ja sa toho dost desim, ale nejak to budem musiet vydrza, ved co clovek nespravi pre babatko 😅

@honeybunny81 juj to mas tiez pestre s tou jazvou. Mne ten pupok dost vadi a aj si davam olejcek ale akosi to stipka, si pamatam ze presne takto to stipkalo ked som tam mala ten pruh, no som zvedava ci sa mi nespravi znova bo to tam mam preslabene. Ale tak nejak to vydrzime a stoji to za to 😉

alena24
19. jan 2011

@monika0001 juj monicek to mi je luto, ale dufam ze nejakeho internistu najdes, ked tak skus aj ine mesta, ze by si sla aj dalej len aby si mala skorsi termin. Drzim palceky a daj vediet ako si dopadla.

@zuzulienka51 zuzka nebojkaj, to iste sa stalo aj kamoske, viem ze vtedy som sa cudovala ze take nieco vobec existuje a ze sa to moze stat. Ako si povedala, je to len nahoda ze sa malinka vtedy nenaila plodovej vody. Ju tiez viem ze vtedy poslal do BA a vsetko jej dopadlo ok. Urcite bude vsetko v poriadku a nemusis si robit starosti. teraz si hlavne uzivaj princeznicku a nemysli na to. Ja viem ze sa to lahko hovori, ale naozaj to bude dobre.

mathildica168
19. jan 2011

@zuzulienka51 aj ja drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku, ale ked hovoris, ze vsetky vysledky boli v zatial v poriadku a vsetky ostatne organy su tiez, tak to je naozaj len nahoda ze ho nevidi... uvidis, vsetko bude dobre... ale chapem ta, aj ja by som bola z toho na nervy. ale nezabudaj dôlezite je aj pozitivne myslenie...

mathildica168
19. jan 2011

a inak mam taky pocit, ze dievčatka su zatial v presile nad chlapčiatkami...

mirm
19. jan 2011

@monika0001 skus v dubravke, v poliklinike nad sklenikom. Alebo aj v VW je internista myslim

lucia80
19. jan 2011

@bella25 ahoj. aj mne hedka17 poradila konskú masť, v DM-ku ju nemali, tak som ju dnes kúpila v 101-tke. Večer už aj idem mastiť, lebo v noci som dostala kŕč už do obidvoch lýtok naraz, no hrozné. Pri prvom tehu ma to tiež trápilo a neprestalo to až do pôrodu a nezabralo ani magnézium čo mi dal doki. Takže budem mastiť a uvidím.

lucia80
19. jan 2011

@zuzulienka51 gratulujem k dievčatku, a neboj, určite všetko dobre dopadne, nesmieš myslieť na nič negatívne, veď ako povedal doktor, ostatné hodnoty sú OK, tak bude aj toto.

majulienka27
19. jan 2011

@alena24 ja to mám s tým pupkom tiež také všelijaké, po prvom pôrode sa mi tam neviem čo porobilo a od vtedy ma začal pobolievať, no pobolieval len sem tam ale teraz bolí furt, čím sa brucho zväčšuje tým to je horšie ani sa ho dotknúť ani oprieť hnusná bolesť, doktorka mi povedala že to niektoré mamičky majú a musia to vydržať, ja som tajne dúfala že mi na to niečo dá ale nedala, musím to vydržať

monika0001
19. jan 2011

@zuzulienka51 - neboj zlatík všetko bude tak ako má byť 🙂 uvidíš 😉

@jankaslamka - hej našla som na nette jednu súkromnú a v pondelok tam idem.. tak som zvedavá... ale mám celkom strach. tie hodnoty sú veľmi vysoké ☹

@alena24 - idem tam na 15.00 tak potom budem písať čo mi povedali a tak... počítam, že mi zasa zoberú krv aby si to skontrolovali.... uvidíme...

ale dnes som si urobila radosť a malinkej som kúpila krásnu ružovú osušku hello kitty a sterilizátor za super cenu. Na fľaše a do mikrovlny.. tak aspoň takú maličkosť a teším sa z toho aspoň 🙂

jankaslamka
19. jan 2011

@monika0001 neboj..odbornik ti urcite poradi a nebude to az take zle hadam..drzim palce nech vsetko dobre dopadne ..

monika0001
19. jan 2011

@jankaslamka - Ďakujem :-*

zuzulienka51
20. jan 2011

Dakujem baby, uz to len potrebujem mat za sebou, lebo od vcera nic ine nerobim len revem, ako tur ☹
Som aj na nete nasla jeden pripada kde pisal doktor pacientke s podobnym problemom a vraj ked je so zaludkom problem tak sa to prejavi v plodovej vode a pod. a ta by mala byt v poriadku. Takze uz len vydrzat dokym nam oznamia termin...

Inak baby vcera som bola cvicit a napriek vsetkom to bolo fakt super. Ucili nas, co skor pomaha pri bolesiach, ake polohy, dychanie, porodna asistetnka nam vysvetlovala vsetko okolo porodnych bolestiach a to bola este len prva hodina. A aj super sme si zacvicili. Neviem ci je to aj inde take, ale ked vam to dovoluje zdravie a cas, odporucam.

aaddeell
20. jan 2011

@arusska nie som z DS iba ma tam operovali v Sagaxe a tak som tam sla aj na morfoligicky ultrazvuk lebo som bola velmi spokojna s Mudr. Slezakom uzasny odbornik
@zuzulienka51 gratulujem k dievcatku a neboj bude to v poriadku , kedze ostatne testy dopadli dobre hlaven sa snaz byt v klude lebo mala to citi aj ked to je tazke

idem sa pochvalit vcera sme kupili malemu prve oblecenie velmi som tuzila po mikine s uskami a mali taku je svetlohnedej farby a je plysova bude vyzerat ako macko su k tomu aj nohavice ponesieme si ho v tom z porodnice 🙂 a aeste sme kupili taku istu deku do kocika a jednu hracku v DM vcera som o nej citala ze deti ju maju velmi radi a radi s nou aj spia je to taky plysovy stvorcek a v strede ma hlavicku zvieratka my sme kupili zabku tak dufame ze sa bude malemu pacit 🙂

vemako
20. jan 2011

@monika0001 je mi to velmi luto,ale urcite to dobre dopadne,ty si silna,zvladnes to aj s malickou v brusku 🙂 @zuzulienka51 aj ty sa drz ,najhorsie je to cakanie,ja ked som bola asi v 4 mesiaci,mm bol mesiac v Japonsku,tak mi svokor zavolal ze ho odviezli do nemocnice so zltackou,bola som v soku,lebo som s nim bola vtedy v kontakte najcastejsie,ked som si predstavila ze to mozem mat teraz aj ja,tak som tiez prerevala cely den,kym mi nezavolal a nepovedal,ze to nie je zltacka,urcite to bude v poriadku 😉

mandy29
20. jan 2011

@monika0001 neboj Monči, bude to nakoniec dobré, len mysli pozitívne....držím palčeky 😉
@zuzulienka51 Zuzka viem aké to je keď ti lekár povie niečo také....jak nám na morfo.usg povedala lekárka že malý bude mať možno hydrocefalus, tiež prvé čo som urobila som si o tom pozrela na nete za čo ma patrične vyhrešil mm, bo som potom revala jak najatá...povie sa že na to nemysli, ale to sa nedá...tak držím palčeky aby to dopadlo dobre, najlepšie by bolo keby si mala čo najskorší termín aby si už bola kľudná, lebo malej to veľmi neprospieva keď si v strese😒

monika0001
20. jan 2011

@mandy29 - vieš mojka ja sa snažím.. ale už je toho troška veľa a občas na mňa proste príde depka...
ako teraz... ale ono to prejde.. 😉

mandy29
20. jan 2011

Inak baby, musím vám povedať ako ma neskutočne vytočili na morfol.usg. Lekár povedal že aby som teda s malým prišla na kontrolný usg aby sme odsledovali či tá hladina mozgovomiechového moku odteká, ale že sa mi ešte ozvú čo a ako, chceli aby som išla na amnio a genetické testy, čo som odmietla a po týždni mi volali že mám prísť na kontrolný usg. A teraz tá bomba. Keďže mi ho už poisťovňa nepreplatí mám si ho zaplatiť sama - 54 eur za 5 min.záležitosť, len pomeranie ľavej mozgovej komory. Skoro ma šľak trafil, jak neskutočne zarábajú na tehotných ženách a malých detičkách...vedia že maminy urobia pre malé všetko tak im nevadí pýtyť takéto sumy. Keby sme mali aspoň nejaký obrázok v tej sume, ale DVD ale nič, len pomeranie a hajde preč....Tak som im povedala že istotne mi to skontroluje môj gynekológ na poradni...ako sorry, som pre malého schopná dať všetko, ale toto sa mi zdá už ako vydieračstvo...
Aj tak s tým nič nevyriešim že pôjdem o 2 týždne skôr, tak či tak keby sa to neupravovalo tak pôjdem rodiť skôr okolo 32.tt a malého potom budú operovať. Ale keďže za 3 dni mu klesla hodnota z 10.7 na 6.2 tak myslím že stúpať už nezačne...nebudem sa zbytočne nad tým zamýšľať lebo čo s tým vyriešim, len stresy a nervozitu si privodím.... 😒
pekný dník vám kočky prajem 😉

mandy29
20. jan 2011

@monika0001 a čoho sa týkali tie zlé výsledky krvi? ☹