Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@paula1234 Dakujeme, pevne verim aj ja ze vsetko bude ok.
Prave sa chystam cvicit, takze aspon nieco pozitivne... 🙂
@paula1234 tak to je super ze ste tiez ok 😀 Dnes mi sono ani nezaratala.Platila som 2 ecka za sklicka a 2 ecka za foto.Sice som sa pytala aka je mala velka,povedala mi ze dnes nemeriame.Tak neviem. 😒 do poradne idem 😒 16.2 o 10tej vraj potom bude merat.Mala cele noce kopka,neda mi spat drobecek moj,ale hlavne ze sme ok,sa tesim velmi. 😀
@monika0001 nic sa neboj vsetko bude ok,drzkajte sa. 😵
@alena24 gratulujem k foteckam a peknemu pipiku 😀 😀 😀
@alena24 jeeej no pipik je jasny !!! 😝
A neboj aj hlavicku vidim!!! krasne, som rada ze aspon toto vam vyslo ! Som zvedava na nas... 😅
monika tak sa teda drz, hlavne nech je male vporiadku. My prezijeme vsetko aj tie hrozne nudne dni v nemocnici....
@lucia80
Ahoj LUcia. Tak ja som zatial kupila len jednu "modru" deku a dve ciapky a dvoje tricka s dlhym rukavom, ale to az na starsie dieta, tak na september, oktober, podla pocasie. Az ked si budem uplne ista, ze co to bude, kupim aj ja par body a ponozticky. Lebo po malej same ruzove. No mozno to bude dievca. tak uvidime. Buducu poradnu mam 21.2.
@pepi_petra ja som tiez paltila, ako vzdy 2 eura za uzv), dalsiu poradnu mam 23.2. a den predtym uzv v 30 tt, ale myslim, ze som to uz pisala) Dnesny glukozovy test som zvladla, nebolo to hrozne, myslim, ze obycajna sladka brecka, ktoru za normalnych okolnosti nemusim, lebo ani sladke nemusim, pre mna bolo neprijemnejsie tie pichania do prstov, ten tretikrat to bolo najnechutnejsie, pamatam sa, ze ako mala som to tiez neznasala), ale je to za nami a vysledky budu posielat az zajtra k dr., verim, ze budu vporiadku) 😉
Inak co sa tyka vybavicky, tak ja mam vecicky po malom, ale dost malo, lebo kopu som aj povyhadzovala, tak som si uz nejake kusocky kupila cez mimibazarik, a este co sme dokupili, je sedacka do auta vajicko a cestovnu postielku, to su 2 veci co sme nemali pri malom, no a drogeriu a drobnosti pokupim hadam vo februari a v marci by som chcela mat pochystane vsetko, aby som april len oddychovala..) 😵
@paula1234 ja na cukor idem az 1.3.som objednana.To pichanie je naozaj nechutne.Muzov otec ma cukrovku a on si picha a kontroluje si krv-cukor.Ma na to taky pristroj,tak aj mne sem tam kukne,ale bolest ako slak 😠 je to dost neprijemne 😖
Mne chybaju klasicke plienky ,cumle do flase a vselijake drobnosti . Este postielku kupit treba, ale tu az v marci chceme.Vajicko som kupila hned s kocikom.Budem mat aj kosik pre babatko od svokrovcov,to si dam do obyvacky 😀 Kozmetiku kupujem priebezne,ked idem nam kupit 😵 .Do aprila to chcem aj ja komlet stihnut,ale fakt je ze pre tie babatka je vsetko drahe. 😖
ahojte babule.. viete mi poradiť či môžem normálne užívať paralen alebo panadol? od minulého týždňa ma dosť začala bolieť hlava..na temene hlavy..taká bodavá bolesť.. vždy poobede ma to začne hnevať.. a dnes dokonca od rána.. ☹
alebo máte niektorá s tým skúsenosti? zatiaľ som nič neužívala.. a k dokimu idem až budúci piatok.. tekutín pijem dosť..je pravda že mám nižší tlak, tak možno z toho..
@lucig daj si magnezium a polku paralenu ak nezaberie daj si este jednu polku. Panadol nie.
@honeybunny81 mooc ďakujem za radu hneď po práci pôjdem do lekárne..
vydržať sa to dá.. len už sa mi aj v práci zle sústredí, keď ma to takto hnevá.. ☹
dúfam že to zaberie..
@lucig ja to poznam takze ta chapem tiez mam nizky tlak... Niekedy si davam aj kombinaciu magnezium sumive a kofola ... Aj to mi zabere. Sice to nechuti bohvieco ale da sa! 😀 Tiez niekedy pomoze masirovanie zapastia v smere toku krvi, tj smerom od zapastia k laktu a naspat. Alebo zalezi na tom ako poznas svoje telo, jednoducho treba rozprudit krvicku 😀
caute kocky, tie co mate za sebou glukozovy test, tisko zavidim, 😅 tej sladkej vody sa nebojim, vypit sa to v pohode da, skor ma desi ze tam presedim pol dna, 🙄 sestricka mi povedala ze este o 11:30 budu posledne odbery, snad tam neskolabujem, 😝 ked som bola pred tromi rokmi bolo mi az na odpadnutie, tak snad to tentokrat zvladnem lepsie, 😅 mna to caka az 8.2.
ja mam dnes navecer stretko s kamoskou, mame obe rovnako stare deticky len pohlavie kazda ine 😉 a druhe sa nam maju tiez narodit narovnako, 🙂 akurat ona caka chlapceka a ja dievcatko, 🙂 tak si pomenime nejake vecicky, 😉 ja sice uz toho mam dost, ale chlapcenske nevyuzijem, tak radsej posuniem dalej. 🙂
@monika0001 drz ty si bojovnik
ja som od dnes na PN baby co ste na PN kolkokrat ste mali kontrolu? a aku diagnozu vam napisal lekar? ja som sa mojho pytala ci mam aj nejake vychadzky a povedal ze nie ☹
ahojte.som uple nova medzi vami a velmi rada , ze som nasla tuto stranku.pisete zaujimave veci.no super.mna cakaGTT test 8.2.ani sladka voda,ani pichanie mi nevadi.da sa to lahko zvladnut.kiez by boli vsetky veci na svete take ako toto.bolo by fajn.Ja mam termin 8.maja.chcela by som sa spytat, kedy asi by som mohla ist na matersku?ako to teda je.ci 6 tyzdnov al.8?dakujem.
baby, posledny tyzden mam take bolesti uplne dole, ako konci chrbat a zacina zadok, na pravej strane. ako keby som tam mala zaseknuty nejaky nerv a v niektorych polohach, alebo pri zmene polohy, napr. ked lezim alebo sedim a chcem sa postavit ma to tam tak strasne pichne... je to velmi neprijemne... dufala som ze mi to prejde, ale je to stale rovnake... neviem co by som si na to dala... lieky od bolesti brat nechcem, skusala som na to aj teple obklady (termoform) ale nepomaha... neviete nieco poradit??? diky moc ☹ ☹ ☹
@aaddeell Ahojky, asi tie vychadzky zalezia od diagnozy. Ja pravdupovediac sice tu svoju neviem, ale mam vychadzky dve hodiny rano a dve hodiny poobede. A to som si mohla presne povedat v akom case to chcem mat. Ja som na Pn uz od zaciatku ☹ , ale zatial musim povedat, ze som nemala kontrolu este ani raz.
ahojte. Kedze sme priblizne v tom istom stadiu tak ma zaujima ci ten test na tehotensku cukrovku si mam vyziadat sama? lebo doktor mi o tom nic nevravel tak sa trochu cudujem... 😖
@klba to je zvlastne, tolko tam cakat, nas pichla o 7h., potom sme o pol osmej vypili vodu asi 3 dcl, o pol deviatej nas pichla druhykrat a potom o pol desiatej tretikrat a vzala moc a o 9.40 h.sme odchadzali po jednej, boli sme tam 4 holky) 😉
@aaddeell ako to ze nemas vychadzky, ja som PN od zaciatku tehu od 8tt a vychadzky mam 2x za den a to od 10-12h. a pobede od 14-16 hod., ale je pravda, ze ich dodrziavam..) 😉 , ale vychadzky si pytaj, mas na ne pravo, sice neviem preco si pn..)
@lucig ja mam tiez uz druhy den tyku boest hlavy az mi trpne lava ruka a hrozne ma boli lave rameno) ☹
@sisulita test glukozovy sa robi do ukoncenia 28tt 😉
@maria411 uz sme to tu pisali a zalezi to od tvojho gynekologa, ale ak si oki, tak najlepsie je 6tt) 😉
Ahojte dnes som bola na tej endokrinologii a vysledky mam v poriadku,takze davku mi zvysovat nebude,taka som rada 🙂 @lucig ja ked som mala teraz anginu tak som si dala paralen od horucky a ked som bola u dr. tak mi predpisal panadol,ale daj si radsej ten paralen 😉 @aaddeell ja som na pn od 1.10. a zatial som kontrolu nemala,vychadzky mam od 10-12 a od 14 do16,ale aku diagnozu mi napisal to neviem.
@paula1234 no vidis, co doktor to iny postup, 😅 ked som sa telefonicky objednavala sestricka ma upozornila nech sa pripravim na to ze tam stravim doobedie, 🙄 o 8,h tam mam byt a posledny odber krvi je o 11:30, pytala som sa na to, lebo som bola zvedava kedy sa mozem najest. 😉
preto ma to mata lebo ked som tam bola pred 3 rokmi cakala som cca do 14,h na vysledky, (nemusela som ale z roboty by ma na druhy den nepustili) a teda riadne mi bolo zle, 😝 tentokrat si vezmem aspon ten rozok nech sa po odberoch trochu posilnim. 😉
@vemako uf keby to bolo len tie dve hodky aka parada, 🙂 ja sa zmierujem ze tam stravim doobedie, 😝 na toto vysetrenie sa preto vobec netesim, okrem toho mam ten tt nabity, den pred tym je DOD v skolke, to ideme cela family aj s drobcom a o den po vysetreni idem k zubarke s drobcom aj sebou.

moni drž sa nam tam, ja som tiež akurat prišla z utz z nemocnice a budem mať opäť cisarsky☹ Zatial to mam naplanovane na 15.4 lebo rana sa nezahojila ako by mala tak nebudu riskovať a čakať že sa mi to pri normalnom pôrode natrhne. 😒