Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mia_m jaj tak uz viem ale to bude vybavovat manzel 😉
http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...
@honeyboney81 @paula123 kocky, kava u mna moze byt aj v stredu, pokial bude adamko posluchat, nemam problem 😉 Miska, my mame dnes 2900gramov a prietoky su dobre, daj vediet ako vy v Cegyse 😉
@honeybunny81 koli comu sa mam do 45 dni hlasit? Ja som bola zamestnana tak papiere na MD odovzdal za mna zamestnavatel prosimta je to ok? alebo este nieco treba vybavit? ja som bola na socialke koli druhemu pilieru a ano to sa robi automaticky, ale este mi dali taky papier aby sa mi zaratavali roky do dochodku a ten mam odovzdat po ukonceny MD. ja som s toho jelen 😒
@duracelko ono je to hrozny ten pristup co si si musela zazit nerozumiem kde bol doktor a ked vedeli v akom si stave ze ta nechali len tak 😠 ale uz mas vsetko za sebou aj ked verim ze na to budes dlho spominat, ale uz vas nic zle nestretne a ked budes mat Timka pri sebe tak uz vam bude len a len dobre.
Vsak ja dufam ze ked bude somnou drahy tak verim ze sa potom spravaju trochu inak ako ked si tam sama a este prvorodicka no len pevne verim ze sa nesplasi a nepovie ze somnou nepojde 😒
Drzkam vam velmi palce.
@alena24 no super, vy ste teda uz velki, aj ja si myslim, ze budeme mat uz cez 3 kg) uvidime co zajtra povie dr., ved dam vediet ako..))) 😉 , to si myslela, ze kava u teba doma v Tr.Tepliciach? Ak ano, tak dakujem za pozvanie, ale do Teplic teda v mojom stave nie, mozme sa stretnut niekde v meste na kavicke, skor pobede ako doobeda) 😵 Ved uvidime co povie kolegynka tretia! 😀
@paula1234 alenka myslela ze "u nej" je to ok akoze ta streda 😀 ja cakam ako dopadnete vy zajtra a ak bude (co bude) vsetko ok tak streda plati a tajtra dohodneme cas.
@paula1234 nie Miska, myslela som Trencin 😉 je urcite lepsie ked pojde jedna tehulka ako dve a ja sa citim celkom dobre, tak myslim ze Trencin v pohodicke znesiem 😉 TN poznam dost dobre, tak niekde mozme skocit na kavu, ja budem len rada 😉 Nas maly sa narodi trosku vacsi asi alebo skor, ale som rada ze je vacsi len o tyzden lebo predsa len je rozdiel vytlacit 3.5 kg a 4.5 kg dieta 😅 Zajtra dajte vediet co povedal doki vam 😉 Drzte sa Miska.
@zuzana0905 zuzi musis ty, pripajam link http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?Cat... v poslednom odstavci je vysvetlena ta zmena, kedysi to robil zamestnavatel, teraz to musi urobit zena sama. 😅
ja asi nevydržím a pôjdem k dr skôr ako vo štvrtok.. strašne mi stále tvrdne bruško a bolí to čím ďalej tým viac a viac....
@zuzana0905 zuzi tu je to tiez dobre popisane aj s tou zmenou ze nie do 15 ale do 45 dni, lebo tych 15 sa nedalo niekedy stihnut, tak to posunuli. http://www.socpoist.sk/starostlivost-o-dieta/13...
@honeybunny81
@alena24 oki v pohodke, zajtra vecer sa ozvem, a teda zatial ta streda pobede bude oki...dobru nocku) 😉
@monika0001 chod moja cim skor...aj ja som to takto mala,neriskuj.Drzkaj sa 😉
ahojky ja mam termin 16.5.....a neviem sa dockat
@honeybunny81 super, parada, tak si stastna, teraz sa uz nepretoci si myslim, ze uz je Tanicka pripravena) 😉
@honeybunny81 Dakujem velmi pekne za info 🙂 JA som bola na socialke a dala mi registracny list FO, a vyhlasenie, ale povedala ze staci to doniest po ukonceny MD preto ma to zmiatlo a teraz neviem ci mam tie spravne doklady, alebo ona mi povedala daku blbost.
A gratulujeeeeem k otoceniu 😀
@honeybunny81 super gratulujem, vidíš že malinká je šikulka 😉
@paula1234
@lucia80
@zuzana0905
Dakujeme, velmi sa tesime, az mi slzy vybehli ked som to videla na uzv!!! 😅
@honeybunny81 jeeeej no vidiiiiis, tesime sa s tebou 😀 Tanicka je sikulka 😉
@zuzana0905 zuzi, pani ta podla mna zmiatla a myli si hrusky s jablkami. Pozri, ved si to vypis (to je ten reg.list FO) vyznac tam ze dochodkove poistenie a dones to tam po porode ked tam ppojdete ukazat aj rodny list dietata (do 8 dni). Nic za to nedas. Vies ono ty tym ze by si si to nedala tak nic neporusis ake prichadzas o to. Tak skus, u nas v TN to funguje takto tak hadam aj inde 😀 i ked vsetko je mozne 😀
Ahojte, dnesk som bola na poslednom sone, vsetko v poriadku, maly ma 2625 gramov, takze nie je az taky velky (plasili ma ze bude veliansky, teraz stale tvrdia, ze vacsie babo, ale ze nie moc moc velke). Tak sa tesim, hlavne ze je vsekto ok, aj prietoky, aj poloha. 🙂
@honeybunny81 Dakujem pekne, vies mna hneva ze este tam ides opytas sa na nieco pretoze to som sa dozvedela tiez len nahodou a este ti povie somarinu. Urcite to tak bude aj u nas len slecna tam sedi ako koza a este bude dolezita ked sa na nieco opytas. 😠 Este raz dakujem.
@veronikam gratulujem k dobrym vysledkom a ze maly je velikansky? Nasa ked som bola na sone minuly tyzden tak mala 3100g riadna zena. 😀
@zuzana0905 No to ma plasili na sone pred mesiacom, ze bude moc velky, cely mesiac som sa bala, ze co ma dnes prekvapi aka vaha, a vraj ma tych 2625, co si myslim, ze je celkom ok, podla mna hadam viac ako 3500 nebude mat, uvidime, mohli sa aj seknut, lebo inak vraj ma velku hlavu aj brucho 🙂
@veronikam Tak ja to beriem tiez tak ze to sono nieje presne ale kazdopadne nerada by som mala 4kg dievca ☹ Tak dufam ze sa sekli.
@paula1234 no nechcem vas plasit, ale nasa mala sa pretocila v 35tt a zostala priecne ulozena a to uz bola dolu hlavickou, v nedelu sa znovu otocila dolu hlavickou a lekarka mi povedala, ze kym tam maju dost miesta, tak sa kludne pretocia aj par dni pred porodom....ja som malu mala uz dva krat priecne, tak som zvedava ci uz teraz vydrzi dolu hlavickou, prajem si to, ale ona si robi co chce, ma 2674g a vraj ma stale dost miesta...
@irenea to patrilo asi mne 😀 Ide presne o to ze kolko maju miesta a kolko plodovej vody na to aby sa pretocili. Nasa princezna mala malo miesta uz v tom 31.tt ked sa pretocila hore hlavou takze bolo nepravdepodobne ze sa otoci spat. A predsa! Takze vsetko je to nevyspytatelne, priroda je mocna. Tak dufam ze uz sa nepretocime nikam, len von 😀
@honeybunny81 no to by bolo fajn lebo tie bolesti su naozaj neprijemne, musime si drzat palce...

@mia_m a na co na upsvar?