icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

dankakk
18. apr 2011

@honeybunny81 mas uz nejake príznaky, že by uz mala šla von? Uz zostupila nižšie? Lebo aj nas by pomaly mohol, ale vôbec nic sa nedeje. Ani poslickov nemám...

majulienka27
18. apr 2011

@petra1004 tak to máš dobré, keby mne niekto odporúčil tiež by som uvažovala....
termín sa mi menil v 12 tt, podľa sona, vtedy som mala podla poslednej menš. termín 28. mája a podľa ultr. mi ho potom posunula na 22. ale ked som bola v 30 tt na sone tak bol ešte o týždeň väčší ale to ti už na termín nevplýva, to už len znamená že bábo bude väčšie. Rozhodujúce sono je z 10 do 13 tt, potom by ti už termín nemali posúvať 😉

honeybunny81
18. apr 2011

@dankakk noo poslickov mame tiez, brucho uz mam pomaly na kolenach, nizsie uz teda zostupila. Tlaci a picha vsetko, uz nechodim jak kacica, uz som jak tulen!!! Zajtra sa dozviem vahu ideme na prietoky, ak ma cez 3 kg co urcite ma, tak uz aj idem umyvat okna, nech sa jej tam tak nepaci ... 😀 a ty ako to citis?

dankakk
18. apr 2011

@honeybunny81 praveze sa cítim fajn, mám kopec energie, stále by som niečo robila, ale potom fucim a som ubolena jak kôň. A v noci si uz neviem nájsť polohu... Maly sa vrti ostosest, ale ešte je vysoko. Pred týždňom mi kontroloval dr krcok, ale povedal len, že makkne, o skracovani nevravel nic. Ja to vidím u nás na dlho. Asi to potiahneme do termínu. A prenášať nemôžem, mám tehu cukrovku, takze mi potom vyvolaju...

alena24
18. apr 2011

@honeybunny81 😀 😀 😀 mne sa mama smeje ze som stratila clenky, uz mi ich kvoli opuchu noh nie je ani vidiet 😅 si nespoznavam vlastne nohy a ani ruky, uz snubak nenatiahnem 😅 chodim tiez jak tulen a fucim este do toho, super kombinacia 😀 Peti, zajtra daj vediet ako na prietokoch, sme zvedaviiii a drzime palceky nech je vsetko ok 😉

Inak co sa tyka toho trpnutie ruk, ja uz v pravej ruke pohar s vodou neudrzim a smsky pisem len lavou, ale to po porode prejde tak sup sup Adamko von neh mamine konecne funguju koncatiny ako maju 😉

lucia80
18. apr 2011

ahojte kočky. Tak čo, ešte držíte po kope? Čo máte nové? Musím prelúskať zopár strán naspäť, nech som trošku v obraze. Mali sme celkom pekný ucestovaný aj oslavovací víkend, ale malá mi ochorela, tak nechodí do škôlky a sa trochu povaľujeme dnes spolu. Inak zatiaľ u mňa nič nenasvedčuje tomu, že by mal prísť pôrod, aj keď si každú noc líham do postele s tým, že ktovie, či do rána nepôjdeme 🙂. Ale žiadne kontrakcie ani bolesti ani nič ma zatiaľ nenavštívili, len puchnem, tuším každý deň viac a viac, nohy a hlavne pravá najviac.

lucia80
18. apr 2011

@petra1004 no presne si to vystihla s tými nohami, nevládzem v noci na ne došľapovať, také sú spuchnuté
@petra1004 my si nedávame odobrať, najskôr som rozmýšľala, že darujeme, ale nič som sa k tomu neinformovala, tak to asi tiež necháme tak.
@aaddeell to je zlatá mamina, ja sa na okná chystám, až keď sa bábätku nebude chcieť ísť von, čiže akonáhle začne máj, môžem o tom uvažovať, ale ak sa mi nebude chcieť, nechám to až na potom. A ja som si dnes prvý krát schrupla poobede, keďže malá je chorá, zaľahli sme spolu, neviem či to lepšie padlo jej alebo mne 🙂
@honeybunny81 len to neprivolávaj, nie že zajtra máme o jedno májovčiatko viac 😀 Ja by som naopak bola za to, aby to trvalo ešte aspoň mesiac alebo viac, ja sa nejak desím že o to bruško prídem a bude mi hrozne smutno za ním ☹

lucia80
18. apr 2011

@henika81 dúfam že je lepšie, čítam, že ste boli v nemocke, to teda ozaj nie je bohviečo na psychiku.
@zabkatt tak teda ti držím palce, nech to všetko dobre dopadne a potom daj info 😉 Sila, že ani sa človek nenazdá a je to tu, kedy to ubehlo?????????
@avenev ja som si kúpila čaj od Lerosu, myslím že je dobrý. Pri malej som pila obidva, zdali sa mi rovnaké.

denimi
18. apr 2011

@aaddeell 🙂 no aj ja som sa nakoniec premohla a vyhadzala som skrine a upratovala zimne bundy a veci a vakuovala do sackov..uff ale fuska to bola 😝 😝

henika81
18. apr 2011

@lucia80 ahojky, no je lepsie trosku, ale stale ten tlak kolise tak beriem lieky tak hadam to uz dokopeme do finale 😀 diky za starost 🙂

jankaslamka
18. apr 2011

Ahojte baby..tak my uz mame bambulku doma..prisli sme domov v sobotu..narodili sme sa predcasne vyvolavanym porodom.. vazili sme 2810g a merali 47cm ..pripajam par fotiek

lucia80
18. apr 2011

@henika81 tak fajn, a neboj, ozaj to už máme za pár, tak predsa vydržíme, no nie?
@jankaslamka no čo to tu vidím, aké krásne foto, tak už trénujete doma? Malinká je zlatulinká a vôbec sa nezdá malinká, taká chutnučká bucľatučká je. A ako si zvykáte na seba mamina? Kojenie ako? Naposledy som čítala, keď sa malinkej nechcelo prisať, júj asi mám veľa zameškané pôjdem to prelúskať ešte. Tak sa teda držte a užívajte si jedna druhej 🙂 Nádherný pocit, však?

honeybunny81
18. apr 2011

@jankaslamka ja odpadnem !!!!!! Nadhernaaaaaaaa!!! Aj som si hovorila ze som o tebe dlho nepocula!!! Tak gratulujeme moc! 😀 Hlavne ze je vsetko ok a uz ste domka! Aj vam veru tisko zavidime. Drzte sa a dajte vediet o sebe ak budete mat chvilocku casu. 😀

petra1004
18. apr 2011

kraaaasna je ako baabika

paula1234
18. apr 2011

@jankaslamka jeeeeeeeej, naaaaadhera, gratulujeme, vela, vela zdravicka, pohodicky a krasnych chvil, aj nas to uz zachvilu caka..)) 😵 Ty si mala termin 1.maja, ze? Drzkajte sa) 😉

zuzana0905
18. apr 2011

@jankaslamka Gratulujem kraaaasna, vela zdravicka a veeela mliecka prajem 🙂 A koli comu ti skor vyvolavali porod? AK budes mat trochu casu tak napis dojmi s porodu.
Tak ja mam nohy ako rury hrooooza 😲
Dnes som bola na kontrole a doktor ma trochu skalmal ze to na porod este nevyzera ☹ dufam ze tam budem rovno cez velku noc a to som uz chcela byt doma 😀
Drzkajte sa papa.

alena24
18. apr 2011

@jankaslamka jeeej no malinka je naaaadherna, gratulujem Janka, tesime sa s vami 😵

cokoladka79
18. apr 2011

@jankaslamka nadherny uzliček, gratulujem!

@zuzana0905 ja som si dnes na nohy urobila kupel v morskej vode, 15 min. a pomohlo. ale mne zapuchaju len od vahy navečer.

veronikam
18. apr 2011

@jankaslamka Krasne babatko, gratulujem moc, vela zdravia prajem. 🙂

jankaslamka
18. apr 2011

@lucia80 no kojenie sa trapime..musim si odsavat..mala sa mi nechce prisat..len cez klobucik..no tak snad sa to coskoro zmeni 🙂 a snazime si zvykat si na seba..tak snad sa nam to coskoro podari 🙂

@honeybunny81 no vidis, takto som dopadla 🙂 majovciatko mi nevyslo..ale nevadi..som rada, ze to mam za sebou a teraz sa trapim s kojenim..

@paula1234 dakujeeem 🙂 ano 1. maj bol nas termin..no nevadi.. 12. april je tiez fajn 🙂

@zuzana0905 dakujeem 🙂 vyvolavali mi ho skor lebo som mala zle monitory.. od stredy 6. aprila som bola v nemocnici, bola som dvakrat na zatazovom teste a kedze monitory vychadzali stale zle, tak sa moj dr. rozhodol, ze radsej pojde mala von skor..nastastie je v poriadku a ja si ju uz mozem uzivat doma 🙂
co sa tyka porodu radsej to nebudem pisat 🙂 mozno ked baby vsetky porodia 🙂 samotny porod bol celkom ok.. s EPI sa to dalo.. o siedmej rano som dostala vyvolavacku a mala sa narodila az 16:53..tak sme sa potrapili..no a potom zaver uz bol hroza..no nevadi..nie vsetky porody su skvele 🙂

@alena24 dakujeem 🙂

@cokoladka79 dakujem 🙂

jankaslamka
18. apr 2011

@veronikam dakujem velmi pekne 🙂

paula1234
18. apr 2011

@jankaslamka jasnacka, ze 12.4.je krasny datum, ja mam synceka prveho 10.4., takze super, drzkajte sa babulky, aj nas to zachvilinku caka, zajtra budeme vediet kedy) 😵

kakakina
18. apr 2011

@jankaslamka gratulujem,ja som dnes dostala definitivny datum na sekciu 18.5 takze super obe deticky budu narodene 18-teho 🙂 !!!

majulienka27
18. apr 2011

@jankaslamka jej tak to je paráda 😵 blahoželám, maličká je krásna, na fotkách vôbec nevidno že je taká maličká, no hlavne že je zdravá.

mmmarta
19. apr 2011

@jankaslamka gratulujem, vobec nevyzera malicka, taka akurat. A mas to za sebou, trochu zavidim, ja som este v kope a skoro ako tulen. Nech sa ti dari s kojenim a ste obe zdrave.A potom niekedy opis svoj zatok z porodu.

arusska
19. apr 2011

tak janka aj my sa pripajame. My sme mali od vcera od piatej do pol desiatej brutalnych poslickov, ale nechcela som ist do nemocky. Dnes o pol desiatej mam kontrolu, tak som zvedava co mi povie doktor. Dufam ze sa to uz chysta, lebo moje brucho mi pripada ze uz nevydrzi a o chvilku praskne. Ak si mala kopne tak mam pocit ze mi vyrazi brusnu stenu.... 😕 😕

arusska
19. apr 2011

tak sme spat z poradne. Mame skrateny krcok a otvorenie na 2cm. Vraj podla vsetkeho to este na tento tyzden nevyzera ale nevylucuje to ze by sa mala vypytala na svet a podla mier vraj uz by bolo vsetko v poriadku ak by predsa sa jej velmi chcelo. 😵 😵 😵 tak uz sa tesiiiime

weronika187
19. apr 2011

@jankaslamka gratulujeeem 🙂 malinka je naaadherna princeznicka 😵 😵 😵

macka381
19. apr 2011

@jankaslamka aj ja gratululujem, malinká je fakt nádherná, môjej švagrinej sa narodilo o den skôr ako tebe, tak tiež len chodím obzerať malého synovca, lebo ten môj ma do termínu ešte daleko. Ešte raz ti gratulujem....určite si však rada, že to máš všetko za sebou 🙂

Dnes som bola na poradni, stery na streptokoka zobraté, krčok drží stále ako má, len mi brucho už padlo, takže som sa zbavila ďalšej záťaže, že konečne ma nepáli záha a a tiež neopuchajú nohy a nemám kŕče, čo som hrozne rada. Zajtra sa chystáme na prietoky do nemocky, tak musím zbaliť tašku, pre istotu, keby čosi nebolo v poriadku, tak si ma tam vraj nechajú....

alena24
19. apr 2011

@macka381 matka, drzime palce nech je vsetko ok 😉 my ideme na poradnu zajtra tak sme zvedavi, ale dufam ze do maja to este potiahneme 😉 ozaj, ako si dopadla s tou vanickou?zohnali ste ju nakoniec?