icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mia_m
29. apr 2011

@zabkatt jeej zabka, gratulujem k Alexkovi, nech ste zdravucki 😵

zuzulienka51
29. apr 2011

Ahojte babenky, tak konecne som sa po dlhoooom case dostala aj ja sem 🙂. Kedze chodim do nemocnice uz ako na klavir, asi mi porod ani nepride ako nejaka zvlastnost okrem toho ze uz nebudme odchadzat len s nejakou taskou plnou veci 🙂. Ako vidim krasne sa to rozbehlo s porodmi a to o com sme si dlho pisali uz mame tu. Tak vsetkym drzim palceky, nech to dopadne dobre. Mne povedal doky ze mozem byt rada ak vydrzime do 38 tyzdna, takze zas musim len lezat a lezat a oddychovat, tak uvidime.

@zabkatt gratulujem k synacikovi 🙂

alena24
29. apr 2011

ahojte baby, tak my sme spat z poradne a na porod to este urcite nevyzera 😅 maly sa ma drzi ako kliest a dalsiu poradnu mame na nas termin a to buduci piatok, teraz mame cca 3500 gramov takze mozme cakat riadneho valibuka, uz teraz sa tesim ako ho vytlacim 😅 inak je vsetko v poriadku a drobec sa ma k svetu, tak sa tesime a dufame ze drobec si to rozmysli a vypyta sa na svet cim skor 😉

Inak gratulujem vsetkym maminam k babatkam, musim docitat, akosi nestiham 😉

jankaslamka
29. apr 2011

@majulienka27 no tak to aj ja..teraz fakt neviem od coho to zavisi

@zabkatt gratulujem k drobcekovi 🙂 vela zdravicka, tebe vela mliecka a nech sa vam dari a malinky poslucha 🙂

aaddeell
29. apr 2011

@zabkatt gratulujem 😀

ja som mala dnes rano bolesti ako pri menstruacii som sa vylakala , tak som lezala radsej cely den a uz mi zaclo tvrdnut aj brusko, ale podla utorkovej kontroly to este nevyzera na porod

salomuska
29. apr 2011

@majulienka27 nemoze to byt tym, ako sa ktoremu lekarovi podari dohodnut si zmluvu s jednotlivymi poistovnami? my sme vsetci v dovere, spokojni, ale je pravda, ze za crp sme tiez platili 4 EUR.

u nas nic nove, na porod to zatial nevyzera, poslickovia sa tiez nedostavuju... a to mam kopu pohybu pri malej, vcera som za nou aj hodny kus cesty utekala, aby mi nevbehla pod auto, dviham ju...a nic! uz by som aj dake naznaky prijala 😅

paula1234
29. apr 2011

@zabkatt gratulujem, prajem vsetko len to dobre, hlavne vela, vela zdravicka..))) 😵

paula1234
29. apr 2011

@alena24 no super, tiez bude valibuk maly... 😵 som rada, ze ste oki, drzkajte sa) 😉

macka381
29. apr 2011

@paula1234 no tvoj malý je riadny valibuk 🙂

macka381
29. apr 2011

@alena24 no ten tvoj Adamko, je tiež riadny valibuk, akosi sa mu veru na svet nechce...a to už máš za týždeň termín. Som zvedavá ako ja dopadnem na poradni v utorok, maličkého hlavičku citim uplne ale uplne dole, sa citim sem-tam ako na pôrod, ale posíčkovia žiadny, tak uvidiem čo bude..inak držkajte sa 🙂

lucia80
29. apr 2011

@jankaslamka @majulienka27 @arusska no náš systém je nepochopiteľný, a ani nemáme šancu zistiť, či si lekár pýta peniaze oprávnene, keď zahlási sumu, každý zaplatíme a nezisťujem či to má platiť poisťovňa alebo ja. A ak by som sa aj ozvala, určite ma zabije nejakou múdrou odpoveďou, prečo to musím zaplatiť a aj tak mi nič iné nezostane, len čo by som zbytočne trapošila. A niektorí môžu na tom aj pekne vyryžovať.
@zabkatt no, vitaj doma, som ti písala aj IP, myslela som že sa dávaš pomaly dokopy. A v stredu si bola vyberať štichy, však? Ležala som na pásoch, som ťa počula 😉. Teda myslím že si to bola ty, lebo len podľa hlasu. No ja ešte čakám, snáď to do toho mája potiahnem. Fotky som pozerala, zlatunkí ste 🙂 Tak sa držte a pekne papajte 😵

paula1234
29. apr 2011

@macka381 ja to beriem s rezervou, pri prvom mi tiez vravel, ze ma cez 4100 g a narodil sa s vahou 3850 g, takze ak je aj toto tak, tak bude mensi ako Vilusko..)))) 😉

majulienka27
29. apr 2011

@aaddeell ono na pôrod to ani nemusí vyzerať a môžeš byť prekvapená ako sa to z dňa na deň môže zvrtnúť, ja si ešte pamätám ako som s danielkou bola na poradni v 37 +3 tt a tam to veru vôbec nevyzeralo na pôrod, ešte mi doktor vravel že o týždeň sa určite uvidíme, no mal pravdu že sa uvidíme ale nie o týždeň ale o 3 dni v sobotu na pôrodnej sále, takže teraz to už beriem s rezervou, ono sa to môže zmeniť z minúty na minútu
@zabkatt blahoželám k maličkému a prajem všetko dobré

sigrid7
30. apr 2011

@majulienka27 Ja mám tiež pocit, že to bude skôr, ako mám stanovený termín. Zdá sa mi, že mi už tvrdne bruško a začínam mať bolesti v krížoch ako pri menzese, takže malý sa asi už tlačí na svet... 😀

zabkatt
30. apr 2011

@lucia80 ano bola som to ja🙂 dobre počuješ

.

v.elen
30. apr 2011

Ahojte baby,
chcem sa len spýtať do koľko dní Vám prišlo vyrozumenie o výške materskej? Ja som podávala žiadosť 13.4.2011..
Ďakujem za odpovede 🙂

mia_m
30. apr 2011

@v.elen ja som podavala koncom marca a prislo mi minuly tyzden

cokoladka79
30. apr 2011

@v.elen ja som davala zamestnavatelovi pri nastupe na MD 6.4. a prišlo mi to koncom minuleho tyždna.

v.elen
30. apr 2011

@mia_m
@cokoladka79
Tak možno do týždňa mi niečo príde.. ďakujem za odpovede.. Ak nič nepríde volám na sociálku! 😉

jankaslamka
30. apr 2011

@v.elen ja som na MD od 20.marca a doteraz nemam vyrozumenie 🙄 nehovoriac o tom, ze ani matersku som nedostala v aprili

arusska
30. apr 2011

no ja som to dala zamestnavatelovi a rozhodnutie mi prislo do 2tyzdnov.

zuzana0905
30. apr 2011

@jankaslamka Aj ja som na MD od 20. marca a materska mi prisla okolo 15. aprila a vyrozumenie par dni na to. Inak sa chcem opytat ako to rataju na kazdy den ci su to pracovne dni?

lucia80
30. apr 2011

@zabkatt 😉 dúfam že sa všetko hojí ako má

mia_m
30. apr 2011

@zuzana0905 rataju na kalendarne dni nie pracovne

jennika
30. apr 2011

@v.elen ja som na materskej od 23.3., vyrozumenie zatial ziadne, ale materska za tu cast marca mi uz prisla 🙂 oni sa s tymi papiermi nikdy velmi neponahlajuuu ... 😠

jankaslamka
30. apr 2011

@zuzana0905 je to na kazdy den..tam sa ti rata aj sobota, nedela 🙂 nie je to na pracovne dni...nastastie 🙂 no tak teda ja si tam budem musiet zavolat lebo sa mi to zda divne, ze mne neprislo doteraz nic

arusska
1. máj 2011

bre ranko majovky tak dnes mame 1.mája (Sviatok prace) tak sup sup mozeme zacat rodit 😀 😀 😀 😀

aaddeell
1. máj 2011

@v.elen ahoj ja som na materskej od 5.4. a minuly tyzden mi prisiel papier zo socialky
baby boli ste na socialke nahlasit , ze ste na materskej aby vam stat platil odvody do II. piliera? prosim ako to je, poradte, treba ist este niekam nieco vybavit?

zuzana0905
1. máj 2011

Dakujem.
Tak dnes je nas den D, ale malej to nevysvetlim.
@aaddeell do druheho piliera ti budu stahovat automaticky, ale musis si este po papier do dochodku aspon u nas v BB to je tak.

salomuska
1. máj 2011

@v.elen ja som na MD od 12.4., den nato som odniesla papiere zamestnavatelovi a uz vo stvrtok mi prisli papiere zo socialky....som bola v soku, ze ako rychlo 😅