icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

tehula
18. máj 2011

@weronika187 @aaddeell ja som sice junovka, ale hned po vas a tiez to nevyzera tak skoro. A to som aj druhorodicka 😀 Uz aj par bab z junoviek ma predbehlo a deticky maju doma, no co uz, ked sa to posurit neda

aaddeell
18. máj 2011

@tehula asi je drobcom v brusku dobre 🙂 tak sa neponahlaju

mipolka
18. máj 2011

@aaddeell Ja som tiez po vcerajsej poradni, termin mam 29.maja, ale zatial sa nic nedeje, krcok sa vraj vobec neskracuje a tak som sa tesila, ze uz sa zacalo nieco diat....a Dr. mi kazal uzivat este tyzden magnezium, ale uz na to kaslem, tento krat ho neposluchnem 😅 ja chcem aj porodit a pripada mi to, ze to bude realne tak za rok mozno 😀 strasne su tieto posledne dni cakania, musim sa nejak rozptylit 😉

avenev
18. máj 2011

Ahojte aj ja este cakam, dnes rano mi zacal taky slabo ruzovy vytok, mozno to je hlienova zatka. Idem dnes na kontrolu tak som zvedava. Min.tyzden mi doktorka vravela, ze teraz skoro vsetky prenasaju.

aaddeell
18. máj 2011

@mipolka ja magnezium neberiem uz cca 2 mesiace aj ked mi doktor kazal a aj tak nic, no asi hodim dnes ockom po manzelovi 😅

weronika187
18. máj 2011

@aaddeell @mipolka ja mam kontrolu dnes, tak som zvedava... ale nepredpokladam, ze by sa nieco zmenilo 😖
@tehula to sa veru neda, skoda 😒 najprv nas chrustik strasil, ze sa narodi skor a tak som len lezala, krcok na 0,5 cm a teraz, ked moze, tak sa mu nechce 😠 ale tak ma este trosku casu 🙂 pockaj, aby si nas majovky este nepredbehla 😀 😀 😀
@mipolka ja som uz pred tyzdnom vysadila magnezko, dr. mi kazal 😎 takze si myslim, ze kludne mozes 😉

mipolka
18. máj 2011

@aaddeell Ved ja tiez rozmyslam, zeby som take nieco vymyslela... s manzelom 😉 Doteraz som totiz mala od Januara zakaz sexu....tak uz by som mozno aj mohla, len problem je, ze moj manzel sa tak trosku boji, ked uz je mala taka velka 😒

weronika187
18. máj 2011

@aaddeell 😀 😀 😀
@avenev asi je to hlienova zatka, mozno si ta uz aj v nemocnici nechaju 😀

avenev
18. máj 2011

@weronika187 Mohli by ma tam nechat ale min.tyzden som sa vobec neotvarala, tak ma asi posle domov. 😒

weronika187
18. máj 2011

@avenev ved uvidis, u kazdeho to ma iny priebeh 😉 kamoska rodila do 2hod ako jej odisla hlienova zatka a predtym ani naznak toho, ze by isla rodit a dcera kolegyne si pockala este 1 den a to jej uz tyzden bolo zle...ale kazdopadne to uz mas za par, mozes sa tesit 😀 😀 😀

p.j.jacky
18. máj 2011

Ahoj koceny,to som ja pepi_petra,len som prisla o stary nick.Mam odkaz od froschky-Lindy.Leonie sa narodila cisarakom okolo 1:30.Prikladam foto. 😀 😀 😀 Velka gratulacia.

aaddeell
18. máj 2011

@mipolka aj ja som mala zakaz sexu a manzel sa tiez boji tak ako tvoj a ja si to tiez neviem predstavit s takym bruskom, tak ale ked pan doktor kazal 😀

honeybunny81
18. máj 2011

Tak my sme doma z nemocnice este nas tam nechcu, vysledky vsetky ok, mala sa ma v brusku dobre! Dalsi pokus v sobotu... 😝 Ach jo..

paula1234
18. máj 2011

@honeybunny81 no teda, ale myslim, ze v sobotu si vas tam uz nechaju, ved to budes uz 6 dni prenasat a viem, ze aj baby si tam tak nechavali a po 7-mich dnoch im vyvolavali porody, aspon tak sme tam o porodoch kecali, drzkajte sa a mozno do soboty si to Tanicka rozmysli..)) 😵
My sme boli vonku na hodinku doobeda, malemu sa pacilo, akurat sme nemohli zastat s kocarom, hned bol hore, niekedy mam pocit, ze uz ma aj 2 mesiace, stale je hore a len by sa rozpraval a rozpraval..)) 😀 Aj pobede chceme ist na hodinku, ked sa napap, tak uvidime, ale je to fuska, uz aj krize a chrbticu mam v prdelke, boli a boli), no, ale vsak co by som chcela, nemam uz 20-sat, ze) 😒
Drzkajte sa) 😉

honeybunny81
18. máj 2011

@macka381 macka tak ty si ma uz opustila? 😀 ak hej tak drzim palce!
@paula1234 dakujeme, je to mozne ze v sobotu uz si nas tam nechaju, uvidime, hlavne ze je vsetko ok a mala sa ma dobre. Sranda bola ze ked mi robili ozvy tak sa ma chodili pytat ze ci ma nieco neboli, ja ze nie a furt krutili hlavou, potom sa ma spytali ze ci necitim tie kontrakcie, ja ze nie, ze ved to sa len mala hmyri a oni sa smiali ze nie nie to su kontrakcie, sice nepravidelne ale su. Tak uz len pockat aby zmakol ten krcok a otvoril sa aspon na kusok. "len" 😀
Vy si uzivajte slniecka, nadherne je vonku, uzite si to!!!! 😉
My von uz nechodime lebo v pripade ze sa ma niekto na ulici opyta ze kedy alebo ci uz, tak sedim za vrazdu !!! 😠

marsi28
18. máj 2011

ahoj, tak ja som tiez doma po dnesnej kontrole ale ak sa to nerozbehne dnes tak zajtra rano o 7.00 idem aj s taskou... a ideme na to 😀 Mam vysoky tlak, preto dr. nechce viac cakat a riskovat. Preto babenky drzte palceky!

katkanova
18. máj 2011

@weronika187 tak som zvedava ci budes naozaj posledna - mne uz povedali ze prenasat ma nechaju do 9 juna ak by nic, takze este to mozem byt lahko aj ja 🙂

katkanova
18. máj 2011

@aaddeell 😀 😀 😀 ja uz som dosla k zaveru ze krpcom je celkom jedno ci mame nohy pri sebe ci od seba a vsetky finty co skusame - aj tak vylezu len ked si to sami vyberu 🙂

weronika187
18. máj 2011

@p.j.jacky gratulujem froschke k nadhernej princeznicke 😵 😵 😵 a ty sa mas ako? 🙂
@marsi28 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 😉 😀
@katkanova to ja som sa radsej ani nepytala ako dlho by nechali prenasat 😅 pevne verim, ze sa chrustik umudri a hlavne, ze vie, kedy ma prist na svet a tym myslim do terminu 😀
@aaddeell @mipolka po dnesnej kontrole to na porod nevyzera, chrustik sa ma v brusku perfektne 😀 😀 😀

kosicanka3
18. máj 2011

Ahojte. Gratulujem vsetkym maminkam k babetkam🙂 Chcela by som sa opytat tych, co rodili sekciou, kedy ste sa mohli normalne osprchovat? mne vcera vybrali stehy a dnes si to mozem odlepit, len neviem, ci aj umyt. Dakujem za odpoved.

paula1234
18. máj 2011

@kosicanka3 ja som sa postavila po sekcii po 24 ho.na nohy, umyla som sa pri umyvadle a po 3 hodinach mi odlepili to zasite a isla som sa osprchovat so sestrickou, stehy mi vyberali na 3-ti den po sekci polku a na dalsi dalsiu polku, ale sprchovala som sa hned na druhy den) 😉
@honeybunny81 ja si myslim, ze po tomto uz Tanicka do soboty pride urcite ved to mas este par dni a ked si mala take kontrakcie tak je to za par) 😵 uz sa teskam na vas a na foto malej princeznej) 🙂

alan1
18. máj 2011

@p.j.jacky Tak veľká gratulácia, predsa cisarskym.... ☹ Prajeme babuľkám veľa zdravia a pokojných nocí 😉 .

kosicanka3
18. máj 2011

@paula1234 no ja som sa tiez po 24 hodinach postavila na nohy a sla do sprchy, ale neodlepili mi to, ze sa mam umyvat len od polky tela.. stehy mi vybrali na 7.den - vcera a az dnes som si to mala odlepit..takze sa uz asi aj mozem umyt🙂, konecne.. dakujem za odpoved

majulienka27
18. máj 2011

@p.j.jacky jej takže ďalší drobček na svete, ty si tu ale riadne dlho nebola, ako sa máte ste maličkej zmenili meno, sa mi zdá že ste mali iné vybraté či sa mi len zdá? Malej sa asi veľmi nechce a to si mala oddychovať aby si aspoň do konca apríla vydržala.

zuzanka.h
18. máj 2011

@honeybunny81 tak v tej nemocke sú popletení. Mňa keď dali na tú ich "mašinu" s kontrakciami tak mi sestrička oznámila, že žiadne nemám. A tebe tvrdia že máš....

paula1234
19. máj 2011

@kosicanka3 no vidis, vsade to robia inak, ja som odchadzala z nemocky po 7 dnoch bez stehov a teraz tam mam uz chrasticky a pomaly zahojene..) 😉

ingrid.kredatusova
19. máj 2011

ahoj babeny pozeram ze ste tu vela takych co mame rovnako 40tt a trosku nerozumiem, mna este moja doktorka neposlala na ziadne pasy a ani nic podobne. v pondelok som bola klasicky v poradni a povedala, ze ak do dalsieho pondelka neporodim tak znova poradna, ale ziadnu kontrolu kontrakcii mi nerobila. 😒 citim sa fajn a aj ja by som to uz rada mala za sebou a robim preto ozaj cokolvek 😀 umyvala som okna, chodim po schodoch na 5te, sexujeme, pijem caj zo skorice, zazvoru a klincekov no nic nepomaha....no nechapem kedy mi chcu urobit take vysetrenie????

elsanka
19. máj 2011

Konecne chvila, kedy som sa dostala aj k fotografiam.... Toto je nas, zajtra uz dvojtyzdnovy Matusko...

p.j.jacky
19. máj 2011

@majulienka27 , @weronika187 ahojky ano dlho som tu nebola 🙂 mam sa dobre akurat malej sa velmi nechce.Kazdy druhy den chodim do nemocnice na monitor a sleduju nas.V pondelok ak neporodim mam dojst na prijem a vyvolaju mi porod.Zmenili sme meno,lebo manzelovy sa moje vybrane nepacilo.Tak budeme mat Adelku. 😀 dufam ze sa dr nezmilila
ako sa dari tebe?tiez stale cela?

weronika187
19. máj 2011

@elsanka Matusko je naaadherny 😵 😵 😵 uplne prekrasne babo 😵 a tie baculate licka 😀 prajem vela zdravicka Matuskovi aj maminke 😉
@ingrid.kredatusova ahojky, no neviem, preco ti dr. nerobi ctg vysetrenie 😖 ja chodim na to kazdy tyzden do porodnice, kde budem rodit a to uz od konca aprila...
@p.j.jacky 😀 Adelka je pekne meno 😉