Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@weronika187
@aaddeell
@macka381
@andysok
Diky kocky, stoji to za to!
Tie co este cakate, prajem hlavne kratky a bezbolestny porod a nech uz mate svoje zlaticka pri sebe! Cmuk
@weronika187 a praveže ja som tiež riadny šrotovník 😀 ale teraz posledne tri dni mi nechuti nič a švagrinka mi dnes povedala, že vraj aj hnačka je príznak no a ja som ju rano mala 😀 😀 😀 takže možno čoskoro sa to rozbehne...som u našich a rozmýšľam, že sa hodím do tej vane....rano idem do rizikovej poradne tak potom dám vedieť čo je nové 😎
@aaddeell tak potom napíš či ti to pomohlo, či to niečo rozbehlo 😎
@macka381
@honeybunny81 gratulujem z celeho srdca, vela, vela zdravicka a spokojnych spolocnych chvil...))) 😵 😉
@honeybunny81 aj ja sa pridavam ku gratulacii, nech sa vam obom, ale aj celej rodinke v zivote len dari.....
@honeybunny81 gratulujem vám,prajem veľa zdravíčka obom a veľa mliečka 🙂
@macka381 tiež gratulujem k synčekovi, to je teda riadny chlapisko, nech ste zdravučkí 🙂
taaaaaaaaakže kontrakcie žiadne 😠 otvorená stále len na jeden prst 😠 a teraz najskôr až v utorok mám prísť, alebo ak sa niečo náhodou samo začne 😖 joj.....
Ahojte maminy, tak gratulujem vsetkym maminam a prajem vela vela zdravia, vela mliecka, spokojnosti.
Nam sa 6.5.2011 o 7:40 narodil syncek Maxim, 52 cm a 3650 g.
@lucia80 ja som tiez nemasirovala, hoci som aj chcela, ale ked som si precitala "navod na pouzitie" ako sa to vlastne robi, tak ma to dost odradilo 😕 a vraj je to bolestive... no ale u mna nastastie nebolo treba, kedze doktor to potom robil za mna. ale ja som to vobec necitila, to mi potom muz povedal, ze mi to vlastne masiroval. ja som mala ine starosti vtedy. 😖
gratulujem vsetkym novym maminkam a detickam prajem hlavne vela zdravicka.
@ingrid.kredatusova no co, pomohla ta sprcha???
@ingrid.kredatusova tu teplu vanu som vcera neskusala, bolo mi tak horuco ze ked som si spomenula na horucu vanu tak am to hned preslo
po dnesnej kontrole este nevyzeram na porod, ale v nedelu mam prist do nemocnice za svojim porodnikom a dohodneme sa co dalej 🙂 uz som sa zmierila s tym, ze ked to pride tak to pride a bude mozno junovciatko 🙂
@monika26 gratulujeeeem k syncekovi 😵 😵 😵 teda krasne na termin prisiel 😉
@ingrid.kredatusova @aaddeell tak aj my uz mame po poradni, otvorena na spicku prsta, takze nic 😒 zajtra ctg a cakame a cakame ... pomaly sa zmierujem s tym, ze to nebude majovciatko ☹
A ja som nakoniec este vecer vyskusala aj tu teplu vanu a nic 😖 Dokonca zacal chrustik tak vyvadzat, sa mu pacilo vo vani a normalne sa vysupol hore 😠 som mala take uz trosku klesnute brusko a po vani - sup hore 😅 jaaaj, veru mozem ja robit, co len chcem, on sa sam rozhodne kedy 🙂
@mathildica168 nepomohla vobec........ 😠 ale ja uz hovorim ze asi sa nato prestanem sustredit, lebo si to len zhorsujem....vykaslem sa nato a ono ma to prekvapi 😀
@aaddeell ty sa mas fajn ze v nedelu ale ja az v utorok pana beka, neviem ako to dovtedy vydrzim ak to nepojde spontanne
@weronika187 no ja presne na spicku prsta, tak som na pani dr. vyvalila ociska 😕 a ona ze nebojte sa ono ked sa to rozbehne tak k nam mozte prist rodit este aj dnes vecer, tak ma trosku ukludnila 😎
babenky.....tie nase ratolesti budu pravdepodobne junovky....betariska maleeeee 😝
Ahojte kočeny, tak aj my sme úspešne porodili 🙂 . Máme krásnu a zdravú princeznu Romanu, 3350 g, 50 cm - 21.5.2011. 🙂 Maminku trošku potrápila ale zvládli sme to. 😉 Užasný pocit, keď Vám dieťa položia na bruško... 🙂
@ingrid.kredatusova ty v utorok a ja idem k dr. v stredu 😀 a tiez mi povedal, ze stacia silnejsie kontrakcie a ide to 😉 tak mozno dostaneme my darcek na den deti 😉 😵
@alan1 gratulujem k prinecznicke, hlavne nech ste zdravucke 😵 😵 😵 a na ten pocit sa uz teraz tesiiiim 🙂
ahojte babulky, trosku sa vam sem votrem do temy, ale patrim tiez k vam, 12. maja sa nam narodila dcerka Dianka, mam otazocku pre tie, ktore su uz mamicky, ze po akej dobe ste zacali uz babatko vonku kocikovat? mala ma dva tyzdne, tak neviem ci uz zacat chodit von, je teraz aj dost teplo, tak ako to riesite vy? diky za odpoved..
a ostatnym, co este caka porod, prajem aby bol co najbolestnejsi a najrychlejsi... 🙂
@velvet26 moj maličký má 8 dní a bola som sní vonku už včera na hodinku a aj dnes asi hodinku a pol.
Babulky chcem sa vám opýtať, môj maličký je veľký a mliečka mám málo, tak ho prikrmujem Nutrinolon HA1, tak ako aj v nemocnici. Malý si stále pýta jesť, papá niekedý po dvoch niekedý po dve a pol hodine asi tak, že naprv vypapá prsníky a potom Nutrilon 100 ml, mám pocit, že je stále hladný. Máte niekto podobné skúsenosti.
A ešte jedna vec, doktorka v nemocni mi kázala vytierať mu z ústočiek biely povlak, mám si dať omotať obväz na prst a niečo na to, len som si nezapamätala že čo, stačí čistá voda??
A gratulujem ostatným maminám k malým drobcom... 🙂
@macka381 ak chces rozbehnut plne dojcenie, skus kuknut sem http://forum.dojcenie.eu/ certifikovane laktacne poradkyne ti urcite velmi radi poradia
pripadne na stranke www.mamila.sk si vies najst kontakt na laktacnu poradkynu v tvojom okoli.
Malicky nemusi byt zrovna hladny, ale moze byt aj smadny, dietatko si dojcenim napriklad reguluje svoju telesnu teplotu, je toho vela, nemusi byt len hladny. 🙂
@ingrid.kredatusova veru veru.....aj my cakame ze bude majovciatko ale ako citam je nas tu viacej co asi budeme mat junovciatka:/// :D
@ingrid.kredatusova ja som na poradni dopadla presne tak islo, takze viem ako sa citis 😅
@mathildica168 no ale teda ste to zvládli super a to je hlavné, tak sa držte a pekne papajte 🙂
@macka381 ahoj ja som mala takeho papkača prveho syna do roka papal každe dve hodiny aj v noci takže si myslim že je to v poriadku aj ja som vtedy pochybovala či je hladny že to nieje možne ale bol dobry papkač a je nim aj dodnes a to už ma 8rokov dietatko vie kedy ma dost aby bolo spokojne môj syn vypil vždy viac ako mal tak smelo papkajte
Ahoj dievcata, idem sa pochvalit s nasim syncekom, Maxik sa narodil 10.5., 3500g a 50cm. Porod bol chutovka, ale hlavne, ze sme v poriadku, kojenie sa nam tiez ustaluje, maly celkom slusne spinka v noci. Vsetkym ostatnym gratulujem a snad vas budem obcas stihat, je to teraz dost narocne, hlavne starsi syn vyzaduje dost pozornosti.
@pran gratulujeeem, Maxik je naaaadherne, zlatucke babo 😵 😵 😵 a mate prekrasne foto 😉

@honeybunny81 @macka381 gratulujeeeem k drobcekom a prajem vela zdravicka 😵 😵 😵