icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

aaddeell
30. máj 2011

@barca25 ano ako pri menzese a aj mi tvrdlo brusko , bolo to take zvlastne este som to nezazila, mala som to aj tuto noc
@ingrid.kredatusova @barca25 @weronika187 dobre ranko, tak po vcerajsej kontrole v nemocnici ziadne zmeny, otvorena som stale na spicku prsta , nejake kontrakcie tam boli ale nie je to na porod a maly je podla doktora este vysoko, tak mam pockat co sa bude diat a ak nic tak mam prist vo stvrtok poobede zase do nemocnice za mojim doktorom, takze asi to bude nakoniec junovciatko, aj vas tak boli odspodu? najhorsie je ked chodim ☹ a brusko mi tvrdne uz od rana

barca25
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova moja toto som mala aj ja a niekolko krat a zakazdym sklamanie ze po hodinach bolesti nic:///...a po takych bolestiach ktore boli asi kazdy druhy den uz 3 dni nic:( ..ale vyskusaj..hadam sa babo uz rozhodne🙂

barca25
30. máj 2011

@aaddeell dobre ranko..jj uz vyse tyzdna v kuse ako pri menzese..uz som si zvykla aj na bolest:D..to sa maternica pripravuje,ale ktovie dokedy ze? :D ☹ ...uvidime...ja nevim co tie deti vymyslaju a trapia nas🙂 a nechaju nas v nedockavosti a nervozne uz :D

aaddeell
30. máj 2011

@barca25 drobci skusaju nasu trpezlivost 🙂

weronika187
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova @aaddeell @barca25 dobre ranko 🙂 tak stale vsetky kinderkujeme? 🙂
@ingrid.kredatusova jaj, do kelu, no skoda.... ale vyzera to, ze sa nieco pohlo a mozno este dnes uz budes mat po 😉 alebo zajtra a bude to este majovciatko 😵
@aaddeell ano, niekedy ma straaasne boli odspodu. Mam pocit, akoby sa chrustik hlavou tlacil von a nemozem poriadne ani chodit... No a ja idem k dr. v stredu, takze aj nas chrustik bude asi junovciatko 😅

weronika187
30. máj 2011

@barca25 😀 😀 😀 veru aj ja som si uz zvykla 😉 uz je to normalka, ze ma boli brucho 😅

aaddeell
30. máj 2011

@weronika187 @ingrid.kredatusova @barca25 no baby tak to uz nejako dobojujeme, ostali sme tu ako styria muskatieri 🙂

ingrid.kredatusova
30. máj 2011

@aaddeell @weronika187 @barca25 zatial nic, brusko tvrdne ale je bez bolesti, uvidime....mna pobolieva zospodu ked cez den vela chodim alebo nieco robim ze stojim, tak potom vecer mam take bolesti, ale inak bezne nie....aj ked dnes sa citim trosku zvlastne, inak ako ostatne dni, no mozno je to aj tou prebdenou nocou....

lucia80
30. máj 2011

@mipolka tak srdečne gratulujem k malinkej, nech ste zdraví.

barca25
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova
@aaddeell
@weronika187 takze prisla od doktora a nic.( stale rovnako na prst otvorena:(((..takze v stredu idem na rizikove do nemocnice..ach jaj.. ☹

barca25
30. máj 2011

@aaddeell 😀 krasne napisane -4 musk. :DDDDD.....
@weronika187 no a ked budes mat dostat menstruaciu tak ani nezaregistrujes bolest :D
@ingrid.kredatusova no ty mas o krok blizsie k porodu moja.. 🙂 tak haaadam to tu rozbehnes s porodom a my pojdeme za tebou🙂

ingrid.kredatusova
30. máj 2011

@barca25 no mam taky pocit ze mi odchádza hlienova zatka....zeby sa to rozbiehalo????? 😀 to by bolo faaaakt super

weronika187
30. máj 2011

@barca25 ja idem tiez v stredu k dr., tak som zvedava 🙂 ale zazraky uz neocakavam 😖
@ingrid.kredatusova jeeeej, tesim sa s tebou 😉 a samozrejme aj tisko zavidim 😀 snad ma @barca25 pravdu a rozbehnes to s tymi porodmi 😀 drzim palce a nezabudni nas informovat 😉 😀

ingrid.kredatusova
30. máj 2011

@weronika187 dakujem 😀 ale citam ze moze odchadzat aj niekolko dni a kym niesu kontrakcie tak si to ani netreba vsimat 😖 ma po-ra-zi!!!!!! 😀

weronika187
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova ale aspon si na dobrej ceste 😉 a kontrakcie mozu prist z hodiny na hodinu a ani sa nenazdas a uz budes v porodnici 😀

barca25
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova jeeeeej..to vazne..asi kolko toho je? bo mne tyzden uz vychadza po troske ten hlien...a dnes mi je hrozne,ale to ma mala vyjedovala bo nespala poradne a je zla :/

barca25
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova
@weronika187 presne tak ak ti odide vacsie mnozstvo tak mozno do rana budu kontrakcie...aj kamka tak mala... 😎

aaddeell
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova tak nakoniec to mozno bude majovciatko 😉

katkanova
30. máj 2011

@ingrid.kredatusova no nechcem ta sklamat - mne odisla pred 5 dnami a staaaale nic 😖 uz sem radsej ani nechodim citat prilis casto lebo sa akurat zlostim ze zrovna aj nase je z tych bejby co sa rozhodli strajkovat 😀

weronika187
30. máj 2011

@katkanova ahojky a ja som si uz myslela, ze sem nechodis, lebo uz mas drobca 😉 tak vitaj v klube cakateliek 😀 a bola si aj u dr., ze ti odisla zatka a stale nic? 😅
@ingrid.kredatusova tak ako? bude princeznicka majovciatko? 😀

mijam
30. máj 2011

Ahoj maminy alebo už skoro maminy 😀 Ak by ste mali záujem skúste mrknúť na túto stránku možno sa vám niečo zapáči http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky... 😉

barca25
30. máj 2011

@weronika187 ingrid tu dlho nebola..zeby??? 😎

p.j.jacky
30. máj 2011

Ahojte baby.....24.5.2011 sa narodila Adelka, 3500g,49cm po 9 hodinach porod ukonceny akutnou sekciou.pridavam foto.

barca25
30. máj 2011

@p.j.jacky krasne babo..gratulujem a nech rastie do krasy... 😉

zuzulienka51
30. máj 2011

@weronika187 Ja sa citim v jeden den dobre, na druhy den, najma vecer mam bolesti ale takmer do rana vsetko prejde... Tym ze mame termin 1.6. ideme v stredu rovno do nemocnice ak sa nevypyta takze snad najneskor vo stvrtok uz bude malinka vonku. Ale vidim ze sme na tom vsetky obdobne, uz by sme to mali najradsej za sebou, teda ja urcite... Ani teraz mi malinka nedovoli sediet pri pc, neuveritelne ma kopcuje. Tak ak by sa mi sem nahodou nepodarilo do stredy dostat tak drzim palceky a snad si napiseme uz s drobcami v naruci... Drzim moc a moc palceky, nech je vsetko v poriadku.

weronika187
30. máj 2011

@barca25 nooo, asi je uz na porodnici a mozno uz ma aj princeznicku 😵 😵 😵 uz je to len na nas 😉 😀
@p.j.jacky gratulujeeem, je naaadhernucka, ako taky maly anjelik 😵 😵 😵 a riadna vlasana 😉 😀 prajem obom vela zdravicka 🙂
@zuzulienka51 parada, tak to mas super, ze najneskor vo stvrtok - ved to je len den po termine... 😉 u nas nechavaju dlhsie, takze uvidim v stredu, co na to dr. 😅 a nezabudni nam potom napisat, co a ako, oki? 😉 😀

katkanova
30. máj 2011

@weronika187 joooj kiezby 😝 k doktorovi som s tym nesla, lebo som sa pytala predtym a v podstate treba prist len ak zacnu kontrakcie alebo odtecie voda - ze vraj zatka moze odist par hodin pred porodom ale aj par tyzdnov ... takze aj ked ma to najskor potesilo, rychlo som sa radovat preventivne prestala 🙂

barca25
31. máj 2011

@weronika187 ahoj..joj som znicena..do tretej v noci v silnych kontrakciach a potom konec..prestali a ja zaspala unavou jak babo....:( a zasa nic:((( a uz som sa zacala tesit:( ach jaj...jj asi isla uz do nemocnice a ktovie-mozno akurat drzi babatko a koji....waaaaaaaa 😎 aj ja cem babo uz

aaddeell
31. máj 2011

@p.j.jacky ahoj peti , tak to uz mas za sebou 🙂 mala Adelka je nadherna a tie vlasky 🙂

@zuzulienka51 @barca25 @weronika187 @katkanova dobre ranko, ja som dnesnu noc nemala ziadnych poslickov nic spala som ako babatko, uz fakt neviem co si mam o tom mysliet Adamkovi sa u mna nejako az moc paci

barca25
31. máj 2011

@aaddeell dobre ranecko...to mavam aj ja..bolo mi fajn 2 dni a vcera opak..som cela ubolena,ani chodit nevim,taku mam svalovicu dole:DD