Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte, @weronika187 mi písala správu: "že sú v nemocnici, od polnoci mala 4-5min. kontrakcie tak ráno išli, ale stále nie je otvorená, ale nechali si ju tam a čakajú... "
Obom im držím palce, nech sa nemusia dlho trápiť a aby mali čo najrýchlejšie Christophera v náručí 😵
@weronika187 tak nakoniec to stihas pekne v termine, zelam lahky porod 😉 a nech mas uz Christophera v naruci
@aaddeell jej super ze veronika uz sla..len nechcem plasit bo aj ja mavam kazdy druhy den taketo kontrakcie-kazde 3-4 minuty ,aj vcera mala a po 6tich hodinach skoncili...ale prajem jej to...mozno jej daju uz vyvolavacku len musia asi pockat aby sa zacala otvarat 🙂 ..ja som tiez s malou dcerkou takto sla a az na treti den v nemocnici som sa zacala otvarat a dali mi yvvolavacky....dovtedy ma nechali v kontrakciach ,nemohli nic pokial som sa neotvarala...
@p.j.jacky gratulujem k malinkej,Adelka je krasna a ma riadne vlasky ako moja mala.Porod si mala asi tazky,ale hlavne ze to mas uz za sebou a ze je vsetko ok.Moja Vaneska uz bola aj chora,brala aj antibitika,na to ze sa narodila o 3 tyzdne skor,je riadne ziva,dava nam zabrat a za 3 tyzdne pribrala 1kg,papame kazde 2 hod,za chvilu s nej bude riadny valibuk 😉 Tak sa drzkajte a vela zdravicka prajem maminke aj Adelke 🙂 Gratulujem aj ostatnym mamickam,ktore uz mate babatka a tie co este cakate vela sil a pevne nervy 😉
@weronika187 urcite sa hned potom ozvem, u nas velmi nenechavaju po termine, ale som zvedava co mi zajtra povedia. Pre istotu dnes beham maraton po zahrade 🙂)
@aaddeell ja zacinam mat tiez ten pocit ze sa zo dna na den citim lepsie, takze neviem dokedy to chcu ti drobcovia vytiahnut... Darmo, nikde im nebude tak dobre ako u mamy v brusku 🙂
caute baby,ja so mtiez mala termin 23.5. a zatial poctivo nosim,brucho hore,pohyby super a len zajtra idem stale na poradnu k svojmu dr,do nemocncie ma posle asi az dalsi den,alebo bohvie kedy..neviete,ci dokaze gyn zo sona urcit,ci placenta dobre vyzivuje babo?povedal mi,ze mala nebude velka,ze je normalna,ale ved tieto dni po termine by praveze mala naberat,ci?
@barca25 @eviitka @zuzulienka51 tak je nas viac @eviitka ty si este tu?
Dakujem vsetky za gratulacie. 😵
Kočky, mám na Vás prosbičku. Ktoré ste už boli na očkovaní proti TBC /2. - 3. tt po pôrode/, aký to malo vplyv a priebeh na bábätko? Boli teploty, plač... atď? A kde sa picha inj.? Do pliecka? Vopred ďakujem za info. 😉
@eviitka ahoj..zakazdym ked ides gyndovi tak ta posle na sono-na prietoky- su to tie silne zvuky co sleduje na sone-a to je vlastne sledovanie ako je vyzivovane babo....ja som mala teraz hodnotu 0,60 a to je v norme..pokila bude nad 1 asi tak treba vyvolat porod..kolko si mala? zapisuju to aj do knizky 😉
joj baby ja vam normalne zavidim ked vas daco boli - ja sa citim jak rybicka, kludne by som vysla aj na krivan a dolu, vooobec sa mi nezda ze nieco sa tu chysta ... a to som sa cele tehu bala aby sa maly nenarodil predcasne 😀
a na sone ked si tak nezapisuju? doktor vzdy diktuje udaje sestricke a viem udaje i keby mi ich nezapisal..zakazdym meraju aj babatko
@eviitka hm..niektori dr su divni..treba sa pytat asi bo sami nepoveda nic....no moja..si 42tt a nemozes tahat 43 aby sa babu nic nestalo..tak je pravdepodobne ze daju vyvolavacku..aj ja som ju mala a tez som si povedala ze nikdy ale ako vidim ani druhe babo nechce same von tak budem tez nutena:/
@alena24 ahoj moja, aj tebe dakujem za rady. V podstate sme na tom istom ako sme prišli pred týždňom z nemocnice. MLiečka málo, tak sa kŕmime každé tri hodiny z oboch prsniíkov, tak po desať minút z každého a potom padne "stovka" Nutrilonu a máme tri hodiny pokoj. Nemám teraz moc času na študovanie na nete, ale ked bude čas, tak sa poziem niečo na internete ohladom kojenia.
Inak sa snažím jesť všetko také, aby mi mlieko poriadne nabehlo, ale je to stále rovnaké. Možno som jeden z tých prípradov, čo im poriadne mlieko nenabehne a časom budem musieť s tým prestať, ak mlieko začnem strácať. NO uvidíme čo bude a vy sa ako držíte??
@alan1 zalezi od babatka a citlivosti..moja plakala akurat pri pichnuti..to kazde babo..ale minutu po ani nevedela ze ju pichali a ako vravim vooobec nebola mrzuta.....aj ked jej sli zubky po 4naraz vobec neplakala.....raz mala teplotu zo stoliciek ale inak statocna je..a ako vravim zalezi od citlivosti babatka 😉

@barca25 mna tak bolelo vcera a par dni do zadu, ale dnes si uz idem dat tu teplu vanu , ked pride mm z prace a par krat sa prejdem po schodoch hore dole a uvidime ci to zaberie 😉