icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko aj my sme skor narodeni, sice len tri tyzdne neviem ako je to u vas....tiez cakam kedy mu vyjde ten prvy horny ale mame pocit ze to bude viac naraz...

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 ani ja nenechám plakať, lebo on sa od plaču zachádza ked nechce byt v postielke. no super ze ti tak rýchlo vie zaspat. moja staršia poobede nespáva od 2 rokov, ani teraz v škôlke nezaspí a timko bude asi taký istý hyperaktívny celý den bez spánku ked bude starší 😠

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 idu viac naraz ale objavia sa postupne tak aj u nás. a stými horúčkami je to hrozné ☹

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko noo tak to neviem ako je to s tym spankom 🙂 mozno mam len stastie ze sa nam podarilo vytvorit si taky stereotyp, lebo kazdy den je to to iste.. ci uz vonku v kociariku alebo vo vnutri... aj ked doma je to s problemami ale zaspime... trosku sa pozlosti a spinka

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 my sme o 8 týždnov ked ratam do 40 t. ale v pohode. malý krásne chodi popri posteli, postavi sa, posadí, lezie, a vie dlho stáť vyzerá to tak ze by už chcel sám chodit šikovíček to je 🙂

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko hovor mi nieco o horuckach... je to moje prve dieta a nebyvam s rodicmi takze mamina na telefone a pripravena prist... seginatko az ochorel z toho... sopliky, kasel v noci nespal len sa dusil cajik odmietal tak sme radsej sli k lekarke ale ta vravela ze chory nie je... ale po styroch dnoch ustupili aj teplotky aj kasel aj vsetko...

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko jeeej taki ste vy sikovni.... dominik si este sam ani nehopa a lozit... noo nenazvala by som to lozenim ale suchanim si nosa a brady... hlava dole a kope nohami ostosest kym sa nedostane tam kam chce.... tak zlatucko ritku dviha a sa saca dalej a dalej... 🙂

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 ak ti bude mat aj nadalej teploty treba sa vypytat ku krčnej oni zvyknu tie dasna prerezat zubky su hned von a nie su potom horučky. ak sa budu aj u nás teploty opakovat tak pojdem s nim na prerezanie

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 môj lezie presne ako partizán ukážkovo ako vojaci. nechce sa mu drat kolená 🙂

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko asi sme sa nepochopili 🙂 dominik mal teploty asi styri dni ked mu isli spodne, teraz je to nic, v pohodke :D ale dik za info, lebo lekarka mi vravela ze ak budu teploty pretrvavat mam mu odobrat moc a ona vezme krv... ale to vtedy boli aj tie sopliky a kasel a nebola si ista ci je to ozal len tymi zubkami...

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko uz sa neviem dockat kedy my zacneme takto lozit... velmi sa mu nechce...

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 no ale ked sa ti potom začne hocikde staviat na nohy a občas aj spadnut tak ti nebude veselo 🙂 lebo ho budes musiet mat stále na očiach. môj malý príde za mnou aj na wecko, sám si otvori dvere a nájde ma 😀

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko nooo byt nemame az taky velky a stale ho mam na ociach... nechce byt sam... malokedy ho mozem nechat sameho, hned sa zlosti

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 samozrejme ze plazením 🙂

duracelko
8. feb 2012

@lenusa87 ja som tiez bývala dakedy dávno v ke na sidl.kvp

lenusa87
8. feb 2012

a teraz kde byvas?

lenusa87
8. feb 2012

@duracelko a teraz kde byvas?

duracelko
8. feb 2012

v bb

michala29
9. feb 2012

@paula1234 http://www.sperkyjantar.sk/www-sperkyjantar-sk/... som sa o tom dozvedela a hned aj objednala...už som bola v takom stave že topiaci sa aj slamky chyta🙂)))možno to zabralo..vyšiel ma 10eur aj s poštovnym... 🙂

lenusa87
9. feb 2012

@michala29 a pomaha to???

michala29
9. feb 2012

@lenusa87 no neviem či to je tym ale ked jej vyšli spodne dva tak mala horučky a bola strašne mrzuta a aj chora a teraz jej vyšli 4 naraz a ani nevieme pomali ako..a to už mala ten naramok..a to jej vyšli očne!!!JA si myslim že to ma asi aj niečo do seba a davam jej ho na pančušky na nožičku,lebo okolo krku som sa bala jej ho dat a ma ho aj cez noc🙂))

majulienka27
9. feb 2012

@lenusa87 to je úplne normálne, malý už síce má 5 zúbkov ale staršia dcérka mala na rok dva zúbky a potom povyliezali ostatné

lenusa87
9. feb 2012

@michala29 dakujem za info 🙂

macka381
14. feb 2012

Ahojte, aké máte skúsenosti s nočnými mliekami napr. Beba, Nutrilon....My akosi nevieme prespať celú noc, jedol by aj 3x za noc a to mu dávam pred spaním vypiť 210 ml Nutrilonu. Kašu Nutrilon som sa pokúšala dávať viac krát, ale bez výsledku, nechcel ju, a ked ju aj vypil, bolo mu ťažko, nie a nie zaspať. TAk rozmýšlam nad nočným mliekom.

eda28
14. feb 2012

@macka381 My papame Bebu 2, moja mala prespi celu noc, ale niekedy sa stane ze sa zobudi a zaspi az ked sa napije mlieka. Raz som kupila Bebu na dobru noc ale ziadny rozdiel som nevidela. Inak vypije ledna 180ml okolo 20.ho a potom az rano okolo 6 az 7 hod.

macka381
14. feb 2012

@eda28 jaaj toto by som chcela aj ja, len my sa budíme okrem iného nie len kvôli hladu, ale aj kvôli pocikanej plienke a to ho tesne pred spaním prebalím. Tak fakt neviem, asi je tak zvyknutý od malička, tak s tým nič nenarobíme.

kubinca
14. feb 2012

@macka381 nasa sa tiez zobudi na mokru plienku, a asi 2x si tiez v noci cucne, ale my sa este kojime, vecer davam nemliecnu kasicku do vody, ale nezda sa mi ze by to pomahalo... tak s tym asi nic nespravime 😅

mozem sa len tak pre inspiraciu spytat, ze co davate papat malym cez den, a kolko jedal ? nejak neviem co davat doobeda, obed mesovo-zeleninove polievky, olovrant bud cerstve ovocie alebo presnidavka, vecera kasicka.... a pomedzi to sa este kojime... nasa je velky hlados, furt len ham ham ked nas vidi a to moze byt prave najedena... co este mozu v tomto veku ? dakujem 🙂

velvet26
14. feb 2012

@lenusa87 jasnacka ze je to v poriadku, neboj zubky narastu raz dva.. 🙂 mojej sesternici maly mal prvy zub ako 10 mesacny..nasa dianka ma uz 6..a hryzie nimi veselo, tak si odkusuje zo susienok.. 🙂

weronika187
14. feb 2012

@aaddeell tak to poznam, ja stiham net len vecer, ked uz chrusticek spinka 🙂 mame sa dobre, chrustik rastie ako z vody, je to uz velky nezbednik, ale to isto poznas 🙂
@evinqa ano, majove babatka 2011 😵 😵 😵 vitajte medzi nami 😉
@macka381 my davame mliecko Nutrilon Good Night, ale pridavam do neho kasicku, aby bolo hustejsie, kedze chrusticek ma reflux...a v noci uz nepapame, sice sa budi, ale to ho zas trapia zubky 😒
@eda28 tisko zavidim spanok do 6-7hod. Nas chrusticek je hore uz okolo 5-5:30, ale papa az okolo 6hod, kedze dovtedy sa vykecava s baldachynom, perinkou, vastne vsetkym moznym 😀
@kubinca rano, o 14tej a vecer mliecko, na desiatu bud ovocie alebo najnovsie jogurt (predtym sme papali kasicku, ale uz dobre 2 tyzdne odmieta kasicky 😖 ), obedik je maskovo-zeleninkovy a na olovrant je to detska vyziva s piskotkami 😉 zvycajne toto staci, pripadne "len tak" mu dam obpapavat tie detske Nestle piskotky, tie ma veeelmi rad 😎

macka381
14. feb 2012

@velvet26 tak toto by som aj chcela 🙂 môžem mu dať iba to, čo sa mu v pusinke rozmočí, čiže kukuričnú nesolenú chrumku, alebo piškótku. Dneska pýtal aj jablčko, ale z toho sa mi začal drhnúť, kedže nemá zuby, tak nič nepohryzie 😒