icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

bubinko83
autor
20. sep 2012

@kattija ja som rodila cisarskym prečo?

kattija
20. sep 2012

@jana1411 @bubinko83 ze ci ta boli jazva pri tehotenstve, ja som tiez rodila cisarskym a strasne sa toho bojim, ze ma bude boliet

lenkacka
20. sep 2012

@lencika2 Tak Lenočky sú na tom rovnako-som zvedavá,že či to ozaj bude chlapček.Ale mne je to úplne jedno,lebo mám už slečnu doma.Keby som mala chlapca,tak straaaašne by sme túžili po dievčatku.Takže mne sa už splnil sen o dievčatku a dúfam,že sa mi splní ďalší sen-veľmi som od začiatku snaženia chcela mať májové dieťatko a to sa zatiaľ podarilo a tým pádom by som dostala krásny darček k mojej 30tke,ktorú budem mať 31.05.2013 a veľmi som chcela mať krstiny spojené s mojou 30tkou.Takže všetko zatiaľ ide pekne a dúfam,že sa to aj vyplní.No ale večer mám ozaj brucho ako v 5mesiaci 😀 -pri dcérke som aspoň také mala.Mne moja doktorka už v 14tt povedala ,že to bude asi baba a potom na veľkom sone u primára v 18tt mi to potvrdil.Tak uvidíme,ale hlavná vec ,aby bolo zdravé-však?Ale problém je aj ten,že predtým som vedela chlapčenské meno a dievčenské nie a nakoniec tatko chcel Silviu,tak som dala na neho a teraz viem na 100% dievčenské a chlapčenské nieee.

bubinko83
autor
20. sep 2012

@kattija nie zatial ma neboli nič.Mna nikdy jazva nebolela ani bruško ma neboli teraz.

lenkacka
20. sep 2012

@jana1411 ahoj kočka,aj ja Ťa tu vítam a babenky @bubinko83 , @kattika aj ja som rodila cisárskym,lebo moja babenka sa nemohla v tom mojom malom brušku pretočiť,ale mala aj malý pupočník,takže sa jej to ani nedalo.Ale tým pádom mi vlastne asi aj zachránila život,lebo som išla na predoperačné a tam mi zistili,že mám zväčšenú pečeň a obličku a keby som rodila prirodzene,že som mohla vykrvácať.Tak ma opäť hospitalizovali,nasadili lieky a o 10 dní sa mi narodila krásna zdravá dcérka,len o 5 dní skor-proste mi tak naplánovali cisársky.A jazva je v pohode,ona by ani nemala až tak bolieť - aspoň to baby nespomínali,ale však uvidíme.Budú nám ju pekne sledovať,že či sa nám nestenšuje,ale dúfam,že nieeee.

matamisi
20. sep 2012

@lenkacka presne aj mne jedno co budem mat....dievcatko uz mam-to bol moj sen a teraz mi je to jedno hlavne nech je zdrave.... ja som moju 30-ku oslavovala s krstom bolo super 😵 😵 😵

miska26
20. sep 2012

@lenkacka ja som zasa nikdy nevedela povedat,ci by som chcela viac chlapceka alebo dievcatko ( dokonca sme apni nechceli vediet pohlavie,bolo to krasne prekvapko) a ked teraz vidim toho nasho krasneho chlapcekaje mi to zasa uplne jedno ci bude chlapcek alebo dievcatko🙂 my dievcenske meno mame - bude take iste ake sme mali pri syncekovi a chlapcenske budeme musiet vymysliet - ale to su uplne krasne starosti,ze?

lenkacka
20. sep 2012

@matamisi tak,dúfam,že aj mne sa to splní.Moj brat v roku 2009 oslavoval svoju 30tku s krstinami svojej dcérky.Takže ušetríme na oslave 😀 😀 ,ale o to mi jasné,že nejde.
@miska26 jasné,tie najkrajšie starosti.No moj manžel chcel veľmi syna-normálka,ale potom povedal,že je staršne šťastný,že máme dievčatko.Ona je jeho maznáčik,vie sa pritúliť,poláskať.Nevravím,že chlapci to nevedia,ale dievčatka sú predsa len iné.Možeme ich krásne parádiť.Ale hlavne,aby boli zdravé-to je ozaj to najdoležitejšie-darmo by sme si vyberali.No ja raz neviem chlapčenské meno- od Dávida a Adama som upustila-také som chcela pri Silvinke,ale teraz ozaj neviem.

miska26
20. sep 2012

@lenkacka kazdy rodic si mysli,ze to jeho dietatko je naj a nevie si predstavit,zeby mal nejake ine 🙂nas syncek je zasa velmi pritulny,rano sa zobudi a tatinka zacne hned bozkavat a hocikedy pride za mnou a zacne ma objimat,nemyslim si,ze su dievcatka v tomto lepsie - podla mna to zalezi od povahy🙂 hlavne nech nam to vsetkym dobre dopadne a nech sme aj my aj deticky ok. Este mame chvilku cas mena vymysliet - lenze ked je to aj velka zodpovednost - ved to bude nadich drobcekov sprevadzat cely zivot...jeej uz aby tu boli 🙂

lenkacka
20. sep 2012

@miska26 jasné,že každého dieťatko je to naj atak to má aj byť.Ale toto mi vraveli kamaráti,čo majú párik,že dievčatá sú iné ako chlapci,že to uvidíme aj sami-vtedy sme ešte nemali dieťatko.Proste ja som strašne chcela dievčatko a som šťastná,že sa mi to splnilo-má mi kto pomáhať 😝 😀 .Teraz treba ockovi kamoša 😀

lencika2
20. sep 2012

@lenkacka no jasne, ze je to jedno, naozaj je najdolezitejsie to zdravie, ale aj mne to je jedno, pretoze toto bude moje prve babo, takze tam nehra ziadnu rolu, ze co to bude, ale aj ja som vzdy chcela dievcatko a moj priatel syna, no ako skoro kazdy chlap 😀 tak uvidime, no ale som zvedava, ze ked mame rovnake priznaky aj ty aj @peteva85 tak ci nam ty chlapi ozaj vyndu 😀
@lenkacka daj si uz to ze cakas babatko do profilu, lebo ma to myli 😀

miska26
20. sep 2012

@lencika2
@lenkacka
@matamisi babenky,myslite,ze pri kaudom pohlavi su ine priznaky? Niektori hovoria,ze ano...ale napr moja kamaratka mala uplne ine priznaky,ine jej chutilo jest pri obidvoch tehu a nskoniec mala 2 dcerky🙂

bubinko83
autor
20. sep 2012

@miska26 ja si myslim že tie priznaky nemaju nič s tym ake to bude pohlavie,lebo tie priznaky su ovplyvnene hormonmi. MOja mamina mala uplne rozdielne tehotenstva a ma dve dcery.Inak mne osobne je to uplne jedno čo to bude aj keby som mala 5 chlapcov 😀

lenkacka
20. sep 2012

@lencika2 keď ja by som si to rada dala do profilu,ale mám tu kamošky a známe od nás a nechcem,aby to ešte vedeli.Proste je krátky čas na to,aby som to roztrubovala-veď to vie len mm a moja mamka.Vieš tak preto to ešte nemám v profile.A mojej švagrinej z manželovej strane to poviem opäť ako poslednej z rodiny,lebo ona je ako rozhlas,hneď by to vedela celá dedina 😀 😀 a potom ešte netúžim-je to ešte naše malé-veľké tajomstvo.Ináč zajtra začínam 7tt podľa mojej ovulky .
@miska26 nie to nie je pravda.Aj moja kamoška mala iné chute a aj iný tvar bruška a mala dve baby a to pri druhej jej strašne chutilo pivo a strašne chcela chlapca a tak sa tešila,že konečne bude chlapec a tu baba-švagriná ,ktorá býva spolu s nimi má totiž 3 baby ,takže chlapec by sa im hodil ,ale žiaľ nebolo im to súdené ☹ ,ale majú zdravé detičky,tak čo by si viacej mohli priať.No ja by som veru 5 chlapcov nechcela 😝 ,ale človek si nevyberie- @bubinko83 . Zatiaľ s Lenkou a Evkou máme rovnaké príznaky-tak som ozaj zvedavá. No napr. ja som kamoške povedala,že čaká chlapčeka,lebo má na to bruško a ozaj čakala Maroška. No a vraví sa,že keď žena oškaredie v tehu,tak čaká babu,lebo že tá jej berie krásu a zase naopak ak žena čaká chlapca -tak opeknie.No to sú len ďalšie povery.Mne každý vravel,že vyzerám na chlapca a tu baba a zase kamoška ospatnela,ale ozaj ošpatnela,malá hnedé kruhy pod očami a hnedé škvrny po tvári,čo predtým vobec nemala a čakala chlapčeka.Tak na nič sa nedá spoliehať.

arabeska
20. sep 2012

ahojte,
kukam ako puk ze na maj su tu hned dve temy 😕 ale teda asi patrim sem kedzze uz nie som prvorodicka 🙂

miska26
20. sep 2012

@bubinko83 mne by tiez nevadilo mat aj 5 chlapcov 🙂 mame synceka a sme z neho vsetci hotovi ( vratane starych rodicov) takze ked si predstavim ze by sme mali este jedno take zlaticko,pripada mi to uzasne...ale na druhej strane som zvedava ake je to mat aj dievcatko...takze budem sa strasne tesit z obidvoch,len aby nam to dobre dopadlo...najlepsie by bolo mat dvojicky - chlapceka a dievcatko - to by som si hrozne zelala ( mozno ked budeme cakat 3 dietatko - xi xi).

miska26
20. sep 2012

@lenkacka a kedy to chces oznamit rodine? Ja som rozmyslala,ze im to povieme zaciatkom 11 tt,to pojdem k dr a ak bude vsetko ok,pochvalime sa🙂

arabeska
20. sep 2012

my sme to zatial oznamili iba najblizsim,babo sme planovali tak o rok,ale vypytalo sa k nam skor 😵 doma mame uz dvoch chlapcov a samoska ze by som tuzila mat dievca,ale ked bude chlapec budeme sa tesit rovnako 🙂

ellis21
20. sep 2012

Ahoj, neviem či sa môžem pridať aj sa trochu bojím aby som to nezkríkla lebo zatiaľ mi len dva dni mešká menzes a test som ešte nerobila. No tušák tam je tak uvidím, či ostanem s vami. Prosím držte mi palce a nehnevajte sa, že som sa tak votrela keď to ešte ani nemusí byť pravda.

brunko
20. sep 2012

ahojte baby, rada sa k vam pridam ak mozem 🙂 , viem to uz nejaky týždeň a datum porodu mi vychadza na 20. maja. zatial sa len tak potichučky teším, nebola som este u dr, chystam sa až o 2 tyždne.

rebeka25
20. sep 2012

Kočky čo ste planovali iste dneska prvykrat k Dr. ako ste dopadli? Dali Vam aj tehu knižku už? Mne este nie vraj o 3tt až....

matamisi
20. sep 2012

@rebeka25 mne kazal o dva tyzdne a vtedy mi da knizku... 😉

lenkacka
20. sep 2012

@miska26 tak ja som pri dcérke povedala mojem mamke hneď a samozrejme aj mm a aj švagrinej,lebo sme vtedy ešte bývali u našich (lebo sme si dokončovali náš domček) a tam býva aj brat s rodinkou,ktorej sa vtedy akurát narodila dcérka -moja krásna neterka Emuška ,tak im som to povedala hneď ako som si urobila testík.A svokrovcom o mesiac neskor-im som to ani nemala chuť povedať,lebo moja svokra ..... škoda slov a ani sa nejako netešila.Takže teraz to vie iba mamka a mm,bratovej rodinke to poviem až na bud. štvrtok a svokrovcom neskor.Proste mi je to jedno,že či to vedia alebo nie.Veď keď svokra uvidela prvýkrát malú v porodnici,tak nie žeby povedala že aká je nádherná atď,ale jej z huby vyšlo len - veď ale ona má krivú hlavu.Tak si vieš asi predstaviť ako mi vtedy bolo.Malá sa narodila cisárskym a nemala jednej chybičky a hlávku mala perfektnú-takže neviem čo trepala.Moja mamka robí na detskom a bola hneď za dverami,kde mi robili sekciu a ona malú vážila atď a hneď ju vyobzerala ,že či má všetko 😀 😀 -choroba z povolania. No bohužiaľ ja mám takú svokru,ale manžela mám suprovééého. Tak ja im to poviem asi tak o mesiac.
@ellis21 držím silno palčeky,aby to bola pravda a mohla si sa k nám pridať a my ťa tu vrelo privítame-takže veľké tfuj,tfuuuuuj. 😉
@brunko ahojky,vítam Ťa tu.Mne dátum vychádza na 19teho 😝 a k doktorke idem na bud.štvrtok
@rebeka25 Aj mne dala doktorka knižku až na ďalšej poradni a také isté to bude aj teraz.Neboj dočkáme sa jej a budeme sa ňou mocť pýšiť.

brunko
20. sep 2012

@lenkacka dakujem za privitanie, ja chcem este pockat tie dva týždne, aby som uz mala aj srdiečko, mala som este pred malym MA a chcem sa vyhnut sklamaniu, i ked verim ze všetko je ok 😉

peteva85
20. sep 2012

@brunko vitaj medzi nami 🙂 aj ja som si presla MA- teraz v aprili, bohuzial.. ☹ ale zasa som stastna ze som zasa tehu a verim v uspesny koniec 😉
Baby u Dr som nebola, u nas je strasne pocasie- prsi, silno fuka.. tak pojdem az v utorok, to budem 6tt+6 tak hadam bude uz aj srdiecko. Dnes som cele poobedie prespala- vdaka tomu pocasiu..

brunko
20. sep 2012

@peteva85 ahojček a dakujem za privitanie. Asi teda chapeš ako sa citim, ale tiež verím v štastný koniec 😀 . Ja už by som tiež najradšej bežala k dr. chcem vedieť či je všetko ok

bubinko83
autor
20. sep 2012

@rebeka25 ja mam aj tehu knižku mne ju aj pri prvom synovi dala doktorka hned ako si potvrdila že som tehu asi v 7tt a aj teraz mi tak dala.MAm tam kopec papierov a odberov si budem musiet vačšiu kabelku kupit 😀

arabeska
20. sep 2012

ja si na lekarku este pockam,termin mi vychadza az na koniec maja,tak mi pride zbytocne tak teraz chodit,aj tak by ma poslala domov ze nic nevidi.tehu knizku mi vzdy dala tusim az po 10tt,uvidime 🙂

kocky,citam tu ze ste mali sekciu,mozem sa spytat ze preco?ja som mala u druheho syna akutnu sekciu a pevne verim ze sa jej teraz vyhneme

lenkacka
20. sep 2012

@arabeska ja som mala plánovanú sekciu,pre zlú polohu - nožičkami dole.A Ty keď si zažila aj prirodzený porod,aký je podľa Teba lepší?

lenkacka
20. sep 2012

@brunko jasné,že je všetko ok,no ja som aj pri dcérke bola v takomto týždni ako pojdem teraz a už bolo krásne vidieť srdiečko a to som testík nemala ani zďaleka taký krásny aký som mala teraz .