icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

adula3334
22. sep 2012

@peteva85 jej,super stranka 🙂 ukladam medzi oblubene 🙂
Co na dnes planujete?my doobeda makame okolo domu,a potom neviem co vymysliet.kazdu sobotu som chodila s malym pri kone,tak na hodinku si zajazdit,neviem ci to risknut a ist..

arabeska
22. sep 2012

to som rada ze aj vy uz mate vatsie bruska,lebo mna uz strasi okolie dvojickami 😅 😀 ale aj pri druhom synovi mi brusko vyskocilo skoro a potom sa to stoplo.

@adula3334 my mame klasiku,varime,upratujeme (do toho sa zatial snazim prinutit 😅 ) a pojdeme sa niekam prejst

maya.h
23. sep 2012

Ahojte májovky, som tu dlho nebola, pozerám, že sa to to tu rýchlo rozrastá, všetkým Vám gratulujem, prajem krásne tehotenstvo.. Ja som trošku chorá, dúfam, že ma to rýchlo prejde. No a bola som aj u dr, tak sa chcem s Vami podeliť o túto najkrajšiu fotku , na ultrazvuku bolo vidieť aj také malé púčiky nožičiek a ručičiek, ale tu to nie je vidno, ale aj tak,,,teším teším 🙂

rebeka25
23. sep 2012

@arabeska - no ja som uz pri prvom prckovy mala dost velke teraz vyzeram ako v 5 mesiaci..No ale bolo by nefer zhadzovat to len na drobatko viac to maju na svedomí tukové vankúšiky 😠

@maya.h - Kraaasne 🙂

maya.h
23. sep 2012

@rebeka25 ďakujem, tak sa teším 🙂
A baby, aj ja som si myslela, že mi už začína pučiť bruško, ale ešte asi nie, moje 34 rifle ešte zapnem, tak uvidím kedy sa to rozbehne. Lebo chutiť mi chutí, každé dve hodiny si bábenko niečo pýta 🙂

dadikadodik
23. sep 2012

@maya.h krasny je pucik maly 🙂 ako rastie rybicka ...och moja, ze 34 rifle 😀 vsak ty si mala male brusko aj pri Gretike, ale mozno ked bude chlap, tak bude ine, ale nemyslim 😀

miska26
23. sep 2012

Ahojte,potrebujem vasu radu a pomoc.mam taky pocit,ze uz nemam take brusko ako som mala...mozno je to moj subjektivny pocit,lebo sa stale len kontrolujem - uz som totiz raz potratila a strasne sa bojim,ze to zazijem zase - asi mi uz sibe,ze?strasne strasne sa bojim...nejako to nezvladam...

maya.h
23. sep 2012

@miska26 Ahoj, len buď v kľude, určite je všetko v poriadku, aj mne sa zdalo ešte na úplnom začiatku, že mi vykúka a teraz ho mám ploché ako modelka 😎 Chápem, že máš strach, keď si už zažila potrat, ale hlavne sa nestresuj, ešte je čas na bruško

bubinko83
autor
23. sep 2012

baby a taka otazka na telo chuti vam sexovat? 😀 Mne vobec. Neviem či je to hormonmi alebo tym že mi je stlae zle.

brunko
23. sep 2012

@maya.h krásna fotka 🙂

maya.h
23. sep 2012

@bubinko83 mne ako kedy, musím mať náladu, niekedy nemám vôbec a hlavne ma tie prsia bolia a irituje ma to!! takže nechytačky 😅 najlepšie je,ak je aj nálada, ale situácia nedovoľuje 😠 , máme 3 ročnú herečku doma
@brunko ďakujem 🙂

bubinko83
autor
23. sep 2012

@maya.h mna zas prsia vobec nebolia a celkovo mam uplne ine priznaky ako pri prvom nevolnosti ovela horšie,vlasy mastne stale ,plet otrasnu no uvidime čo sa z toho vykluje 😉 A dcerka nechodi do školky? Mne to velmi pomaha ked je syn v školke jednak ma program a nenudi sa ked ja grcam a aj pre mna že si oddychnem kedy chcem.

miska26
23. sep 2012

@maya.h dakujem za podporu ani nevies ako mi to pomaha,si zlata 🙂strasne po tom babatku tuzime,k dr idem az na buduci tyzden,tak to musim nejako zvladnut...

maya.h
23. sep 2012

@bubinko83 malá teraz začala chodiť do škôlky, ale od stredy je doma, lebo ochorela. Ale v pondelok už páli 😉 aj ja si oddychujem, keď je v škôlke, ale od 1.10. idem na 4 hoďky do roboty. Ty si doma?
@miska26 Doki určite povie , že je všetko ok, neboj 😉 Prídi na úplne iné myšlienky, týždeň Ti rýchlo ubehne a aj sa ukludníš

bubinko83
autor
23. sep 2012

@maya.h ano ja som doma nepracujem a aj tak by som musela byt na rizikovom ,lebo som aj prve mala problemove.A aj som rada lebo neviem si predstavit v tomto stave chodit do prace.

maya.h
23. sep 2012

@bubinko83 To je dobre, nemusíš nikde chodiť. Ja budem iba do marca, v MŠ, z úradu práce, takže tiež ok, nenadrem sa 😀

bubinko83
autor
23. sep 2012

@maya.h tak pokial sa citiš dobre ja by som hned išla medzi ludi je to ovela lepšie ako sediet doma a nič nerobit. 🙂

lydusska
23. sep 2012

@bubinko83 Ano ja som ;)))) hihi

lydusska
23. sep 2012

@bubinko83 & @rimon drzim vam palceky baby ;))), nech prve navstevy dopadnu na vybornu. Ja cakam na prvy navstevu a teda i prvy ultrazvuk 11teho oktobra ;))). tesim sa.

lydusska
23. sep 2012

@zuzigirl tak to gratulujeeeeeeem ;)))), ja tiez este nemam nic potvrdene od doktora, ale test mi ukazal uz 2 tyzdne dozadu 2 ciarky hhh, ale na doktora musim cakat az do 11teho oktobra hhhh aby som mala potvrdene ze som tehu. tak nech sa ti dari aj s malou fazulkou ;))))

lydusska
23. sep 2012

@bubinko83 ajejeeeeej tak o tj unave i po stojacky, to sme na tom rovnaqko, ja normalne aktivna baba teraz by som iba spala a spala a spalaaaaaaa, no sialene. Vcera sme s manzelom boli nakupovat a ja mu hovorim musime ist domov, lebo inak ti tu zaspim, tak som si hned hodila SLOCHA HHHHH ;)))). To je vraj uplne normalne by az tak velmi unavena, lebo tvoja energia je pouzita na tvorbu dietatka ;))), tak to budeme musiet nejako prezit ;)

arabeska
23. sep 2012

@rebeka25 tak aj u mna su speky ,ale teraz to mam tak ze cez den vsetko ok a na vecer uz nic nezapnem 😅 ja som pri prvom synovi mala mini brusko,pri druhom mi sice vyskocilo skoro hned ale nenarastlo do gigantickych rozmerov,teraz uvidime 😀
@maya.h krasna fotka 😵 😵
@miska26 to je uplne normalne,ako pisem ja mam nafuknute brusko hlavne vecer,ved sme len na zaciatku,urcite to bude ok 😉

ako ste vikendovali?

ppppetra
23. sep 2012

@maya.h Ahoj, v ktorom tt si bola u lekara? Videl ti uz srdiecko?

miska26
23. sep 2012

@arabeska Dakujem 🙂 Mam chvilky kedy vetim,ze vsetko bude ok,ale po tej zlej skusenosti sa stale bojim...asi mi uz z toho harasi...ale je to otrasna skusenost ☹

maya.h
23. sep 2012

@arabeska ďakujem
@ppppetra Ahoj, u doktora som bola teraz v piatok, začiatok 8tt, aj srdiečko bolo vidno 😉

ppppetra
24. sep 2012

@maya.h Takze ak dobre chapem, tak si bola u lekara, ked si podla poslednej ms bola 7+1, alebo 8+1??? Lebo niekto mi hovori, ze ked si 71, tak to si uz osmy tyzden....

peteva85
24. sep 2012

@ppppetra 7+1 je prvy den 8tyzdna. Pozri si www.academy.sk tam si zadas poslednu mrchu a vypocita Ti presne tyzden a den.

peteva85
24. sep 2012

Baby, uz aj mne zacina byt zle.. dnes rano som velmi musela predychavat aby som bola schopna odviest dceru do skolky.. Ked si predstavim ako mi bolo pri nej zle, nielen rano ale cely den ☹ cele 4 tyzdne.. A potom ked sa skoncil 12tt nevolnosti prestali.

ppppetra
24. sep 2012

@peteva85 No presne tam som pozerala, takze ked budem 7+1, tak to je uz zaciatok osmeho tyzdna, co by som uz mohla ist aj k lekarovi, vsak?

peteva85
24. sep 2012

@ppppetra ja idem dnes a to som 6tt+ 5. Cize 7tt. Vacsinou zeny chodia 7-9tt.