icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

mirka12011
25. sep 2012

@arabeska olivy mnam to by som si dala hmm asi si zajtra kupim dikes hihi
no 15.5 je den D hihi
momentalne dosla chut na zemiakove placky a chilly k tomu ale co ma to napadlo hhihihi tak jem suchare bo tie udrzim na noc ihihi

mimi
25. sep 2012

Jeej, uz su tu majovky. Takto pred rokom sme sa dozvedeli, ze cakame babo v maji. Prajem Vam pekne tehulkovanie a hlavne bez problemov 🙂 A prepacte, ze som sa k vam votrela 😉

abika26
25. sep 2012

ahojte tak ja sa k vam pridavam,dnes to mam potvrdene od dokyho 🙂bude to nase druhe babo splodene na prvy sup 🙂

peteva85
25. sep 2012

@mirka12011 @andrejecka tak sme tu 3 s terminom 15.5 😉

andrejecka
26. sep 2012

@abika26 jéj no super že sa k nám pridávaš a kedy máš termín?

kattija
26. sep 2012

@peteva85 ja mam po vas 16.5. 🙂

linka
26. sep 2012

ahojte,dakujem za privitanie,termin mi vychadza na 30.maja,dufam,ze vsetko dobre dopadne...na sono idem az o necele 3 tyzdne,dovtedy sa asi zblaznim 😅

smilinggirl
26. sep 2012

Ahojte babule, tak dnes som sa konečne dostala k tomu, aby som sa objednala k dr. na vyšetrenie a sestrička mi povedala, že mi stačí prísť 17.10... fuuuuu, ako to mám do vtedy vydržať??? 😒 😠 😀
Mám ešte jednu otázočku aj vám sa tak točieva hlava ako mne?? za posledný týždeň mi to robí každý deň a neviem čo s tým... aj veľa vody pijem a aj tak mi to robí.. najmä keď veľa chodím... čo s tým?? ☹

ppppetra
26. sep 2012

@adula3334 Aj ja som si kupila digitalny, aby som mala istotu, lebo uz by ti malo ukazat 3+, dnes som ho urobila a kym som cakala za vysledkom, tak som ho tak hipnotizovala, ze az. A vysiel 3+, tak dufam, ze to bude ok...

mata24
26. sep 2012

ahojte kočky, tak sa k vám pridávam 🙂 podľa termínu - 1.5. by som mala odštartovať naše pôrody 😀

zuzinka_
26. sep 2012

Ahojte, pridavam sa k vam aj ja 🙂 teda buduci tyzden idem az k dokimu, tak dufam, ze srdiecko bude ok 😵

peteva85
26. sep 2012

@zuzinka_ @mata24 baby vitajte medzi nami.. 🙂

peteva85
26. sep 2012

@smilinggirl ktory si tt ze az tak neskoro?
Ja som mala zavrate tiez minuly tyzden- skoro som spadla zo schodov.. ☹ ale potom to prestalo samo

mata24
26. sep 2012

@peteva85 Ďakujem 🙂

@smilinggirl môžeš mať nízky tlak, piješ kávu?

arabeska
26. sep 2012

caute

@linka my to tu tusim budeme uzatvarat 😀
@mata24 ty mozes byt kludne este aj aprilovka 😵 a ja ti budem potom zavidiet ze uz kocikujes a ja este pupik vlacim 😀

zavrate,kludne mozes mat nizky tlak,nemas doma tlakomer?

arabeska
26. sep 2012

sa musim priznat,dnes som si znova robila test,istota je istota 😅 a kolajnicky nabehli skoro okamzite 😵
som zvedava ako to prijme nase okolie 😕

mirka12011
26. sep 2012

@peteva85 parada stavime sa kto skor porodi haahahahahahah

abika26
26. sep 2012

@andrejecka no vyzera to okolo 4.maja

mata24
26. sep 2012

@arabeska veď najprv som myslela že to bude koniec apríla, ale podľa sona sme trošku menší tak to posunul dr. na 1.5., no prvého syna som prenášala tak uvidíme 🙂

u nás rodina ešte tiež nevie, ale v sobotu mám oslavu 30-tky tak som si to chcela nechať ako prekvapenie, ale tak u nás sa budú tešíť, keďže všetci do nás hučali že už najvyšší čas na druhé 🙂

vy vlastne už tretie však? podľa mňa to je super a zas taký obrovský vekový rozdiel to nie je 🙂

abika26
26. sep 2012

v 11-12tt mam ist na NT ultrazvuk,to sa myslim presny termin porodu urcuje a vrodene chyby.a potom v 15-16tt na tripple test.knizku este nemam.

mirka12011
26. sep 2012

babenky moje mavate nevolnosti v mega mnozstvach? mne sa to dostavilo dnes som neudrazla nic vobec nic opakuje sa mi to co som prezivala v prvom tehu, ja neviem co jest zas suchare,.....teraz islo jablko von a poviem vam nic prijemneeeeeee a to by som nieco zjedla len kto to ma davat von..... 😢

mirka12011
26. sep 2012

@abika26 mne kazali v 12tt na 3D a hned nato na krvne testy v 12tt hned preco tebe az v 16tom? ja som mimo 😀

peteva85
26. sep 2012

@mirka12011 ja som mala taky den vcera.. ☹ zjedla som chlieb vo vajci a sup ho von, ovocie- aj to letelo von..
Ked som sa spytala MM co mam jest tak trefne odvetil- nieco take co sa dobre vracia 😀 😀 zlaty ze? 😠 😠
Poobede som vypila masovy vyvar tak ten sa udrzal a vecer som ho zjedla aj s rezancami a tiez to bolo OK. Dnes zatial cely den OK. klop klop 😀 😀

mirka12011
26. sep 2012

@peteva85 och kuracia polevka neostala dnu u mna zatial co som tehu ani raz ..... no chlieb nezavidim to sa hnusne dava von beeeeeeeeeeee a ze co sa lahko vracia no zlaty........moj tu huci ze veceer objedna pizzu a mna ide porazit aj keby som si ju dala mnam..........

brunko
26. sep 2012

@mirka12011 ahoj tak ja mam tiež nevolnosti cely den, sice nevraciam ale žaludok ako na vode, všetko mi ide hore krkom 😒 . Vieš kedy mi je lepšie ked niečo jem alebo pijem, lenže to by som zase moc priberala. Aj tak som už pribrala 2kg za 2 týždne 😀

smilinggirl
26. sep 2012

@peteva85 no termin mi vychádza na 13.mája..tak som myslela,ze aspoň na krv pojdem...a nič...
@mata24 nie káva mi nechuti, ale pijem vela vody, tak neviem co mi to robi...

mata24
26. sep 2012

@smilinggirl možno ak by si bola zvyknutá na kávu tak to môže byť aj z toho, ja som vždy ráno pila kávu a tiež mi teraz nechutí a mala som takisto takéto závrate ale tak možno týždeň, dva, a už je to OK. a sem tam už aj káva chutí 🙂

mata24
26. sep 2012

@brunko ja som na tom rovnako, tiež musím stále jesť niečo v menších množstvách, lebo ináč mi je oveľa horšie. a presne aj na váhe už sú + 2 kg, ale verím že po tom 12 tt to už bude lepšie...

arabeska
26. sep 2012

@mata24 u nas je to troska komplikovanejsie,rodicia to uz vedia,rozdychali to 😅 ,ale uz pocujem moju babku,krsnu,kamosky 😝 🙄 ja som totiz rozvedena s priatelom som uz 2 roky,babo sme planovali tak o rok,prislo skor nevadi,ja viem ake mali vsetci reakcie ked sme iba o tom hovorili a preto sa uz tesim teraz.ale ja viem ze moj priatel je ten najlepsi chlap na svete a je super otec,kamarat a clovek uz teraz pre moje deti(miluje ich ako vlastne) tak viem ze bude aj pre svoje 🙂

peteva85
26. sep 2012

@smilinggirl a uz si bola u DR alebo 17.10 pojdes 1x? Ja mam termin 15.5 a bola som teraz v pondelok a mam prist zasa o tyzden. Ale krv mi nebral, ze staci az potom na krvny obraz.
@mirka12011 Pri dcere som jedla zazvorove tabletky- ze vraj to pomaha- mne vobec nie, od nich som este viac vracala.. Alebo skus zjest jogurt a vlocky- to ide tiez lahko von 😀 😀

v DM su take lizatka proti nevolnosti.. stoja okolo 5€ a je ich tam cca 8ks. Neskusala ste niektora?