Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
Jeej, uz su tu majovky. Takto pred rokom sme sa dozvedeli, ze cakame babo v maji. Prajem Vam pekne tehulkovanie a hlavne bez problemov 🙂 A prepacte, ze som sa k vam votrela 😉
ahojte tak ja sa k vam pridavam,dnes to mam potvrdene od dokyho 🙂bude to nase druhe babo splodene na prvy sup 🙂
@mirka12011 @andrejecka tak sme tu 3 s terminom 15.5 😉
@abika26 jéj no super že sa k nám pridávaš a kedy máš termín?
ahojte,dakujem za privitanie,termin mi vychadza na 30.maja,dufam,ze vsetko dobre dopadne...na sono idem az o necele 3 tyzdne,dovtedy sa asi zblaznim 😅
Ahojte babule, tak dnes som sa konečne dostala k tomu, aby som sa objednala k dr. na vyšetrenie a sestrička mi povedala, že mi stačí prísť 17.10... fuuuuu, ako to mám do vtedy vydržať??? 😒 😠 😀
Mám ešte jednu otázočku aj vám sa tak točieva hlava ako mne?? za posledný týždeň mi to robí každý deň a neviem čo s tým... aj veľa vody pijem a aj tak mi to robí.. najmä keď veľa chodím... čo s tým?? ☹
ahojte kočky, tak sa k vám pridávam 🙂 podľa termínu - 1.5. by som mala odštartovať naše pôrody 😀
Ahojte, pridavam sa k vam aj ja 🙂 teda buduci tyzden idem az k dokimu, tak dufam, ze srdiecko bude ok 😵
@smilinggirl ktory si tt ze az tak neskoro?
Ja som mala zavrate tiez minuly tyzden- skoro som spadla zo schodov.. ☹ ale potom to prestalo samo
@peteva85 Ďakujem 🙂
@smilinggirl môžeš mať nízky tlak, piješ kávu?
sa musim priznat,dnes som si znova robila test,istota je istota 😅 a kolajnicky nabehli skoro okamzite 😵
som zvedava ako to prijme nase okolie 😕
@peteva85 parada stavime sa kto skor porodi haahahahahahah
@andrejecka no vyzera to okolo 4.maja
@arabeska veď najprv som myslela že to bude koniec apríla, ale podľa sona sme trošku menší tak to posunul dr. na 1.5., no prvého syna som prenášala tak uvidíme 🙂
u nás rodina ešte tiež nevie, ale v sobotu mám oslavu 30-tky tak som si to chcela nechať ako prekvapenie, ale tak u nás sa budú tešíť, keďže všetci do nás hučali že už najvyšší čas na druhé 🙂
vy vlastne už tretie však? podľa mňa to je super a zas taký obrovský vekový rozdiel to nie je 🙂
v 11-12tt mam ist na NT ultrazvuk,to sa myslim presny termin porodu urcuje a vrodene chyby.a potom v 15-16tt na tripple test.knizku este nemam.
babenky moje mavate nevolnosti v mega mnozstvach? mne sa to dostavilo dnes som neudrazla nic vobec nic opakuje sa mi to co som prezivala v prvom tehu, ja neviem co jest zas suchare,.....teraz islo jablko von a poviem vam nic prijemneeeeeee a to by som nieco zjedla len kto to ma davat von..... 😢
@abika26 mne kazali v 12tt na 3D a hned nato na krvne testy v 12tt hned preco tebe az v 16tom? ja som mimo 😀
@mirka12011 ja som mala taky den vcera.. ☹ zjedla som chlieb vo vajci a sup ho von, ovocie- aj to letelo von..
Ked som sa spytala MM co mam jest tak trefne odvetil- nieco take co sa dobre vracia 😀 😀 zlaty ze? 😠 😠
Poobede som vypila masovy vyvar tak ten sa udrzal a vecer som ho zjedla aj s rezancami a tiez to bolo OK. Dnes zatial cely den OK. klop klop 😀 😀
@peteva85 och kuracia polevka neostala dnu u mna zatial co som tehu ani raz ..... no chlieb nezavidim to sa hnusne dava von beeeeeeeeeeee a ze co sa lahko vracia no zlaty........moj tu huci ze veceer objedna pizzu a mna ide porazit aj keby som si ju dala mnam..........
@mirka12011 ahoj tak ja mam tiež nevolnosti cely den, sice nevraciam ale žaludok ako na vode, všetko mi ide hore krkom 😒 . Vieš kedy mi je lepšie ked niečo jem alebo pijem, lenže to by som zase moc priberala. Aj tak som už pribrala 2kg za 2 týždne 😀
@smilinggirl možno ak by si bola zvyknutá na kávu tak to môže byť aj z toho, ja som vždy ráno pila kávu a tiež mi teraz nechutí a mala som takisto takéto závrate ale tak možno týždeň, dva, a už je to OK. a sem tam už aj káva chutí 🙂
@mata24 u nas je to troska komplikovanejsie,rodicia to uz vedia,rozdychali to 😅 ,ale uz pocujem moju babku,krsnu,kamosky 😝 🙄 ja som totiz rozvedena s priatelom som uz 2 roky,babo sme planovali tak o rok,prislo skor nevadi,ja viem ake mali vsetci reakcie ked sme iba o tom hovorili a preto sa uz tesim teraz.ale ja viem ze moj priatel je ten najlepsi chlap na svete a je super otec,kamarat a clovek uz teraz pre moje deti(miluje ich ako vlastne) tak viem ze bude aj pre svoje 🙂
@smilinggirl a uz si bola u DR alebo 17.10 pojdes 1x? Ja mam termin 15.5 a bola som teraz v pondelok a mam prist zasa o tyzden. Ale krv mi nebral, ze staci az potom na krvny obraz.
@mirka12011 Pri dcere som jedla zazvorove tabletky- ze vraj to pomaha- mne vobec nie, od nich som este viac vracala.. Alebo skus zjest jogurt a vlocky- to ide tiez lahko von 😀 😀
v DM su take lizatka proti nevolnosti.. stoja okolo 5€ a je ich tam cca 8ks. Neskusala ste niektora?

@arabeska olivy mnam to by som si dala hmm asi si zajtra kupim dikes hihi
no 15.5 je den D hihi
momentalne dosla chut na zemiakove placky a chilly k tomu ale co ma to napadlo hhihihi tak jem suchare bo tie udrzim na noc ihihi