Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
ahojte kocky mam neskutocnu bolest hlavy viete o nieco co by som si mohla dat lebo musim pracovat mame uzavierku a takto to nezvladnem poradte ... lebo sa zblaznim
@sylvia2012 Skus si potriet spanky s alpou. Iny babsky recept neviem..
Pijes dost vody?
@sylvia2012 môžeš si dať paralen, mne neurológ povedal že kludne 2x 500 mg paralenu naraz, to by malo pomôcť a bábu neuškodí. mne niekedy pomôže aj čokoláda, príp. káva alebo cola s cittrónom, a jeden pohár určite bábu neuškodí...
@mata24 dakujem supla som si ten paralen dakujem myslim aj tak ze jedna tabletka babetku neublizi .. myslim ze by to aj tak nemalo byt katastrofalne ale potrebovala som to pocut od niekoho ineho .. a citron som si dala vecer kavu sa bojim lebo kavickar som neni tak radsej nie .. a inak mam kamosku co davala ibalgin cele4 mesiace a maly je ako s cukru
ja osobne by som si ziadnu tabletku v prvom trimestri nedala
@sylvia2012
@kattija paralen bez problémov, ibalgin by som si ani ja teda nedala, ale určite jedna tabletka neublíži.
niekedy zas viac zla narobí bolesť ako ta jedna tabletka.
ale zevraj neni tiez dobre ked matka trpi lebo bolest tiez moze vyvolat portrat tak to tiez nechcem a uz mam tu bolest viac ako jeden cely den aj noc, tak to mimi to tiez citi a trpi
@mata24 PRESNE AJ TU SU FORA KDE JE TO VYSVETLENE JASNE IBALGIN JE SVISNSTVO TO ANI BEZNE NEJEM ALE TIEZ SOM TOHO NAZORU mATA
A TIEZ SI MYSLIM ZE JEDNA TABLETKA NEZABIJE .. ALE NAPRIKDLAD KOLKO JE PRIPADOV ZE ZENA FUNGUJE NORMALNE FAJCI, PIJE STRAVUJE SA NEZDRAVO SKACE S PADAKU A ROBI SPORT A ZRAZU SA DOZVIE ZE JE TEHOTNA PRESTANE TO VSETKO ROBIT A NIEKTORE SA DOZVEDIA ZE SU TEHU AZ PO 2 AZ 3 MESIACOCH A TO SA NEERATA CO PREDTYM SPRAVILI ?
@sylvia2012 ale ty sa co porovnavas s inymi ty hlavne mysli na seba a babatko ty to vies ze si tehu tak sa nekukaj na druhe co robia ... nemyslim to v zlom!
@kattija ja viem len kukam co je okolo mna a jasne myslim na drobca a na seba 🙂
@peteva85 ahoj vody pijem odkedy som tehotna strasne moc asi 3 az 4 litre medzi cajiom a normalnou vodou tak s toho to nemam male moja praca je v kancelarii a cumim do PC potom pridem domov a zistujem si veci co zase chcem pred moju potrebu tak to moze byt aj stym
@kattija 😀 hej dospavala som noc,ja som sa uz druhu noc zobudila okolo 2-3 a nevedela som do rana zaspat,teraz mam zase zaludok na vode,ale nevadi 😀
@sylvia2012 ja som strasnymi migrenami trpela pri mojom druhom synovi,dala som si paralen,studeny obklad,ticho,tmu a snazila som sa to vyspat.ak nemas moznost si lahnut skus ten paralen a aspon obklad
baby,znie to pre mna az neuveritelne ale takto pred 10 rokmi som prave predychavala kontrakcie 😕 😀 kedy mne Davidko stihol tak rychlo vyrast fakt netusim 😅 😵
Baby mam obavy, zas ma prestali dnes boliet prsia, a zle mi vobec nie je.....Uz nech je piatok buduci tyzden, lebo osediviem z tej neistoty
@ppppetra ahoj ja tak isto prsia ma nebolia dva dni a zle mi neni a predtym tehotenstvo co som mala som len a len vracala teraz je tak ako keby som nebola
@sylvia2012 Bojim sa ci je to v poriadku, uz som totiz raz mala MA, tak preto sa tak obavam...
@peteva85 Evuľka aj Ty si nám dobre držala palčeky a aj ostatné babenky.Fazuľka je tam kde má byť,videli sme aj <3 a krásne bilo a je len jednoooooooo,takže dvojičky nehrozia 😀 .Vyzeráme na 7tt,no od soboty by som podľa ovulky mala začať 8tt,ale tak aj doktorka povedala,že pár dní hore-dole.19.10. ideme opäť na kontrolu,ni ešte do poradne a ani krv mi ešte nebude brať.Tak som šťastná,že je všetko zatiaľ ok a verím,že aj bude.Fest ma bolí hlava a je na grc,ale ešte som negrckala,len ma napína.
@ppppetra ahojky,aj ja sa stale kontrolujem a vselico zle si nahovaram.Ale to asi hlavne preto,lebo mame za sebou taku otrasnu skusenost,keby sme to nezazili,mozno by nas ani nenapadlo,ze nieco nie je ok,hlavu hore musime mysliet potitivne,babatkam to len skodi ked sa stresujeme.Bude to vsetko v poriadku.

@arabeska
@kattija tak dobru chut kocky,dajte si aj za mna.ja mam momentalne na nieco chut,ale neviem to identifikovat.aj tak dobre,nemusim sa teraz napchavat.ideme my spat,drahy nie je doma,tak mame taky volnejsi rezim 🙂