icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

ppppetra
27. sep 2012

@miska26 Dufam, ze mas pravdu, ale ja to este nemam potvrdene od lekara, tak mozno preto sa tak bojim, ci bude vidiet srdiecko, ked mi uz povie ze je tam, tak asi už budem spokojnejsia........Keby mi aspon zle zacalo byt, xixi

adula3334
27. sep 2012

ahojte...tak ja som dnes bola u dr...no nie som o nic mudrejsia,srdiecko este nebolo,takze idem na kontrolu 11.10.,babo (pre mna uz je) je tam kde ma byt...a VALIBUK ma 3mm 🙂 a mam aj fotku nasej malej bodky 🙂 drahy je momentalne v taliansku,takze som mu volala a konecne bolo z hlasu pocut nadsenie 🙂 a som zatial 5tt6,co mi nejako nesedi s mojimi vypoctami... a som trosku nahnevana,lebo ma nevypisal na PN...tak budem mat behacky po dr,nech si marodku zozeniem :(
@ppppetra nech ti cakanie na kontrolu rychlo ubehne,a neboj,bude vsetko ok a zachvilku sa budes pysit bruskom 🙂

ppppetra
27. sep 2012

@adula3334 jeeej bahozelam, waaaau 3mm. A preco chces ist na PN??? A si v 6tt alebo v 7tt????

adula3334
27. sep 2012

@ppppetra dakujem.no lebo robim v rizikovom prostredi...a dr si to lahko predstavuje,ze nech ma preradia...14.10 mi konci rodicovska dovolenka,tak snad nieco vymyslim...aj pri prvom ma nechal obvodny doma,tak snad mi pomoze aj teraz...
no ,tak som teda 6 tt...uvidi sa neskor,ked bude mat aj co dr zmerat 🙂

lenkacka
27. sep 2012

@adula3334 ahoj,aj ja som bola dnes pri doktorke a fazuľka je správnom mieste a už sme videli aj srdiečko,ktoré si krásne bilo.Podľa Dr som v 7tt. Ale tak Ty možeš byť v 5-6tt keď ešte nebolo vidieť srdiečko-neboj toho 11teho už bude a bude si tlkotať o 106 😉

brunko
27. sep 2012

@miska26 hlavne myslieť pozitivne 😀 , ale to sa lahko hovori. Ty si uz v 10tt, strašne rýchlo to ubieha 😉 Ja som este nebola u dr., ale zajtra sa uz idem objednať nech ma zoberie buduci tyžden, to uz by som mala byt v 8 tyždni, sa uz neviem dočkat 🙂

adula3334
27. sep 2012

@lenkacka no hej,isla som skoro...a to ked som mu povedala,ze som tam uz bola minuly tyzden tak sa zasmial,ze to by sme ani take male nic nevideli ako teraz 🙂 tak gratulujem k srdiecku 🙂 mas aj foto?a kedy ides na dalsiu kontrolu?

adula3334
27. sep 2012

jaj baby.musim ist nieco robit...myslite,ze mi drahy uveri,ze mi je zle z cistiacich prostriedkov?nechce sa mi umyvat kupelne 🙂

brunko
27. sep 2012

@lenkacka gratulujem, super spravičky
@adula3334 gratulujem aj tebe a neboj srdiečko bude neskor, niekedy staci ist o 1 den neskor a uz by tam bolo 😉

adula3334
27. sep 2012

@brunko dakujem ale ja sa nestresujem...len som myslela,ze uz bude...v maji rodim,ine do uvahy neberiem 🙂

brunko
27. sep 2012

@adula3334 tak tomu sa hovori spravny pristup 😀 , jasne všetky tu budeme rodiť v maji 🙂

miska26
27. sep 2012

@brunko ja viem,ze sa to lahko hovori- mysliet pozitivne...mne sa to dari asi kazdy druhy den ( napriklad dnes mi to nejde,boli ma cele brusko,tak myslim len na to najhorsie,ale stale si hovorim,ze babatku to nepomaha,tak sa na druhej strane utesujem,ze mozno ma boli len zo zastavenych vetrov...)

miska26
27. sep 2012

@ppppetra ani mne nie je zle a pri syncekovi mi byvalo dost zle,ale hovorim si,ze mozno kazde tehu je ine...

brunko
27. sep 2012

@miska26 ja ta uplne chapem, mne dneska nic nebolo žiadne nevolnosti asi do 11 h. a uz som bola trocha na pochybach, že preco mi je dobre 😀 a potom to zase začalo žaludok na vode a uz som bola spokojna. Tie bolesti bruška su uplne normalne aj ja to mavam, pokial to nie su krče malo by to byt ok 😉

lenkacka
27. sep 2012

@brunko ďakujeeeeme.

adula3334
27. sep 2012

@miska26 ani mne nie je zle a pri malom mi uz byvalo...ja som tu hrdinka,ale tiez sa niekedy vo vnutry zozieram a myslim,co ak?ale zase taky ten zdravy strach predsa nemoze uskodit...najhorsie obdobie mas uz za sebou,tak hlavu hore a zvladnete to

lenkacka
27. sep 2012

@adula3334 ja Ťa chápem,že si nemohla vydržať.Ja som si radšej počkala do 7tt,lebo vtedy už väčšinou je vidieť <3.Nie fotku som si nedala urobiť,to je ešte skoro-to by tam len bola bodka a nič viacej.Radšej si aj na fotočku počkáme,keď už bude pekne vidieť hlavičku,atď..No a idem 19.10. ,ale to ešte nepojdem do poradne,len ma opäť kukne a ani krv mi nebude brať-čo som sa kus čudovala,ale tak ona vie,čo robí.To by som vtedy mala byť v 10-11tt. Tak budem netrpezlivo odratávať dni.

adula3334
27. sep 2012

@lenkacka to by uz ale krv mala zobrat,nie?ja idem o dva tyzdne,to bude aj srdiecko,a potom dalsia poradna v 10tt...aj s odberom krvi...ved aj ja som chcela vydrzat,ale nedalo sa uz 🙂 no presne,na fotke mam bodku...ale tak ked ju dr vytlacil,len som sa potesila...taku istu mam aj so syncekom 🙂

ppppetra
27. sep 2012

@adula3334 A kedy mas termin porodu podla PM?????

tinna333
27. sep 2012

Baby co myslite je zdrava strava az taka dolezita? mne vobec nic nechuti, nie je mi zle ze by som grckala ale rano nezjem skoro nic na desiatu nejaky croasant alebo sendvic plneny, obed no biedne co mame navarene ci masko ci co tak zjem porciu asi ako 5 rocne dieta a do vecera sa potom uz iba davkujem somarinami + aspon to ze zjem 5 porcii ovocia no, popripade vecer zopakujem to co som mala na obed a nehrozi aby som zjedla nieco zdrave.. vecer o druhej sa potom zobudzam hladna ako vlk tak si dam mlieko a nekay keks k tomu.. tak neviem ci sa mam nutit jest alebo to nechat tak ze mi teraz proste nechuti a mozno sa to zmeni, len sa stale potom bojim ci je drobec v poriadku a nic mu nechyba??

andrejecka
27. sep 2012

@tinna333 no mne pri prvom na začiatku tiež moc nechutilo, ale potom to prešlo a vtedy som teda žiadnu zdravú stravu nemala, robila som čašníčku, chodila som na 8mu do práce a domov až o 2hej v noci, ale jedla som vela ovocia, tak aspon tak

adula3334
27. sep 2012

@ppppetra
Podla PM 24.5.,ale podla ovulacie 21.5. Ako ved to je jedno tych par dni 🙂

adula3334
27. sep 2012

@tinna333 nerob si starosti,ja som pri malom prve mesiace nic nejedla a ked tak vsetko slo von.schudla som 3 kg a jest som zacala az v 16tt.teraz mi chuti jest,ale len blbiny,no lepsie ako nic.skus denne aspon ovocne salaty,a ked nie,ked sa bojis,tak sup do lekarne po vitaminy 🙂

tinna333
27. sep 2012

@adula3334
@andrejecka no ved to ze aspon tak 5 porcii ovocia zjem denne ale citim ze nerobim pre to vsetko taka som sama na seba nasrata ohladom toho.. ale ste ma upokojili no. A beriem aj femibion takze hadam tam je dost vitaminov pre male.

mirka12011
27. sep 2012

@brunko 2kg za 2tt??? ty si aka dobra to sa ti ako poradilo? hihihih mne padaju nohavice 😀 ale brusko rastie 😉

mirka12011
27. sep 2012

@abika26 jaj no super mne len povedali ze na odber krvicky ja uz nepamatam naco este ze ta mam 😉 ci dosla tehu demencia kumne.....hihi

mirka12011
27. sep 2012

@peteva85 vies co mne v prvom ani infuzky nezabrali na 100percent len na 80 hihi aj tak som vracala....tie zazvorove lizatka mi radil dr ale mam pocit ze by som tiez z toho vracala len to smrdi 😀 😀 teraz vsetko "puchne" 😎 😎

lumiva
27. sep 2012

Ahojte babenky, tak sa k vam pridavam. Podla tehu kalendara som dnes 8tt+1, podla vcerajsej kontroly 7tt+6. Oriesok je ok, vcera mal 13,6mm. Termin mam 10.05.2013. Vsetkym nam drzim palce, aby sme to stastlivo dotiahli do zdarneho konca. 😉

mirka12011
27. sep 2012

@tinna333 neboj sa ja som pocas prveho tehu mala nechut cele tehu asi tym ze som cele prevracala z donutenia som jedla 2x denne proste totalna nechut..... 😝

tinna333
27. sep 2012

@mirka12011 mate pre mna same uspokojujuce odpovede.. hned sa lepsie citim.. hlavne bez viny 😀 haha