icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

adula3334
2. okt 2012

@arabeska
@miska26 ste tam 🙂

mimi36
2. okt 2012

môžem aj ja do sukromky?

mimi36
3. okt 2012

no baby, kde ste sa všetky podeli?

mmaattuuss
3. okt 2012

Mozem aj ja prejst do sukromnej temy? Dakujem.

adula3334
3. okt 2012

Pridavam vas
@mmaattuuss
@mimi36

psyxooo
3. okt 2012

ahojte, aj jaaa aj jaaa bych rada k vam 😉

mia_31
4. okt 2012

Ahojte kočky, teraz som objavila túto témičku, tiež by som mala byť májovka, tak by som sa k vám rada pridala.
ďakujem

kvetka58
5. okt 2012

ahojte dievčata tiež sa chcem pridať do sukromnej temy májoviek 2013

katulka1141
5. okt 2012

tina333 ja som z trowbridge.nedalke bristolu.dostala si moju spravu??

natalia1205
5. okt 2012

my budeme mať tiež májové babatko 🙂♥

andys11
6. okt 2012

ahojte dievcata,
sem-tam vas citam, lebo tiez cakam majove babatko, len mam strasny stres si to dat este do pasu, lebo uvod tohto tehotenstva bol strasny, trikrat mi bolo povedane, ze mam mimomaternicove a stvrtykrat, ze je to ok, zazila som priserne dni na uvod a znova idem k dr. az buduci stvrtok, tak az ked mi tam opat potvrdi, ze je to ok, tak budem mat odvahu dat to aj do pasu 🙂 ale ked idete do sukromky, tak prosim pridajte ma tam tiez, aby som mohla riesit tehu radosti a starosti s vami 🙂 inak @matamisi je moja spoluputnicka z oktobroviek 2010 a teraz nam to zas vyslo spolu 🙂 inak,som v 9tt 🙂

adula3334
6. okt 2012
sz.zuzana
7. okt 2012

ahojte baby.aj ja budem mať porod v máji🙂 čaká ma už 2.porod:-)

yasminne
8. okt 2012

ahojte rada by som s niekym zdielala svoje pocity, zatial sa bojim predcasne radovat, aj ked moj manzel chodi vysmiaty ako slniecko uz odo dna kedy som si spravila prvy tehu test 🙂 no ja asi az kym mi Dr. nepotvrdi ze vsetko je ok tak sa neuvolnim. Zatial mam za sebou len 2x odber na hcg ktore potvrdilo tehotenstvo, ale nepozorujem na sebe ziadne priznaky dokonca som mala aj dva dni slabe krvacanie ked mi meskala ms. Termin mi vseobecna lekarka vyratala na 31. maja 🙂
Je tu niekto kto tiez caka este na prve vysetrenie? My to zatial tajime pred rodinou a kamaratmi. Chcem sa este spytat su nejake potraviny, ktorym sa treba zacat plne vyhybat? Ja som zatial citala len o plesnovych syroch, ze by sa nemali jest.

yasminne
8. okt 2012

@adula3334 mozem aj ja medzi vas? vdaka 🙂

arabeska
8. okt 2012

@yasminne ahoj 😉 ja som tiez u lekarky este nebola. urcite by si nemala jest plesnove syry,sushi,tatarak...proste nic co je zo suroveho mesa a zrejuce a vitam ta medzi nami 😵 tusim budeme spolu bacovat az do konca 😵

arabeska
8. okt 2012

mesa = masa boze 😲 🙄 😠

yasminne
8. okt 2012

@arabeska ahojky vdaka za privitanie, ja mam termin k dr. az 16.novembra tak dufam ze sa do vtedy nezblaznim.
No na syry si musim davat teda pozor lebo ja ich zboznujem a co sa masa tka s tym problem nebude som vegetarianka.
Prosim Ta ako sa dostanemdo tej sukromnej temy?? adula ma uz pridala ale neviem tam trafit 😉

arabeska
8. okt 2012

@yasminne staci to co si uz spravila,napisala si adule 😉 ona ta prida hned ked tu bude 🙂 ja som k dokine chcela ist dnes,ale teda bolo mi strasne zle,tak pojdem zajtra

martina333
9. okt 2012

@adula3334 ahoj pridáš si aj mna do sukromnej diskusie???

daanka85
10. okt 2012

Ahojte, tak aj ja som majovka 2013 🙂 A kedze vsetky utekate do sukromky pridate prosim aj mna? 🙂 Rada by som ostala v kontakte s dalsimi spolubojovnickami 😉 Uz pred casom som pozerala, no bola tu tema len pre majovky prvorodicky... a kedze uz jedno dieta mam, ani som sa nesnazila... verila som, ze este sa nas tu nazbiera 🙂 Srdecna gratulka vsetkým maminkam 🙂
PS: V pase tehu este nemam, zatial chranim sukromie... Viete, ludia vedia byt zlí ☹

daanka85
10. okt 2012

Taky maly dotaz.. ako, ze niekomu v pase ukazuje na 1. maj - 12 tt a niekomu na koniec 8 tt??? Ako to teda je???

nika5214
10. okt 2012

ahojte pridavam sa k vam možte ma dat do sukromnej temy dakujem 🙂

lencika2
10. okt 2012

@mirka12011
@peteva85
a tiez baby, ktore mate o tyzden alebo o par dni mensich alebo väcsich prckov, len tak zo zvedavosti prepisete si tu ten predpokladany datum porodu podla ultrazvuku alebo si nechate tento podla MS?Lebo ja mam podla MS na 10.maja ale na sone mi uz druhy krat ukazovalo, ze 15.maja hm????

peteva85
10. okt 2012

@lencika2 ja zatial nechvam podla MS. Mozno este dorastie 😀 😀 Ked to bude definitivne tak prepisem..
Drobcek sa moze narodit aj v 37tt, alebo aj v 41tt. a vysmeje sa terminu mrchy aj UZV 😀 😀 Ja som mala termin pri dcere podla mrchy 7.6, podla UZV 4.6 a narodila sa 27.5 😀

lencika2
10. okt 2012

@peteva85 tak to mi je jasne, ze malo ktore bejby sa narodi podla terminu a to hocijakeho, ja len ze tu mi asi zajtra naskoci ze 11.tt a to som dnes len zacala podla sona 10.tt vies tak aby som sa netesila nadarmo, ze sme uz taky velky 😀

peteva85
10. okt 2012

@lencika2 mne dnes naskocil 10tt a pozeram huraaa a potom som sa chladila ze o 6 dni menej.. ☹ Ale zatial nechavam tak, ako to mam.. Neviem, teraz nam Dr bude pisat do tehu knizky podla MS ci podla UZV? Nepamatam ako mi pisal pri dcere, to uz bolo daaavno. Pred viac ako 3r co som bola tehu..

zuzigirl
11. okt 2012

Aj ja by rada do sukromky 🙂 dakovala 🙂

nika5214
11. okt 2012

@adula3334 ahoj možeš ma dat do sukromnej temy dakujem Veronika

dulkagabulka
11. okt 2012

@adula3334
ak mozem poprosit, aj ja by som k vam šla do sukromky