Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
na pôrod sa môžete pripravit uz v predstihu- aby bol radostný 🙂
ako tieto ženy
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/zenske-...
ozaj ,baby, chcela som ist k vam do sukromky, ale odpoved mi zatial neprišla...zabudli ste na mna?
neviem ci som vam uz pisala (prepacte🙂) ale kebyze ste zhanali tehu rifle č.40 a 42 kuk bazarik lebo ja som ich totalne nevyuzila su uplne novucke, patrim k decembrovkam snad niekomu padnu viac vhod
Ahojte 🙂tak sa pridávam ku vám aj ja 🙂
aj ja som majova 🙂
adula3334 mozem aj ja poprosit o pridanie diky 🙂 ja cakam tretie :P
Ahojte buduce mamicky, tak dlho som sem nepisala. Dufam ze ste vsetky v poriadku a dari sa vam. Cskoro uz i ja budem na konci prveho trimmestra a uz iba 2 predo mnnou hhhh a mimco bude vyrobene 😀 . Oh este to dlhaaaa cesta .... Ako sa tu mate?
@katulka1141 ahojky takze ty byvas v UK?? Inak sa blahozela k malinkemu na ceste ;))). Ja pracujem vo Warminster co je par km od \Trowbridge a innak v Trowbridge som pracovala predtym ako som si nasla tuto novu pracu hhh. Ako sa dari malinkemu/ej?
ahojte s radosťou sa ku vám konečne pripájam 🙂
@yasminne No tak sa velmi blahozela k tehu. Co ti mozem poradit nemala by si jest nic co nie jje dostatocne tepelne upravene ako napr udeny losos a asi i ine rtby, lebo vcera som chcela ist na sushi a potom so si uvedomila ze to vlastne nemozem lebo to nnie je uvarene hmmm masko, tiez makke syry by si mala co najviac vynechat a morske plody tie kvoli tazkym kovom v nich..... Dufam ze aspon trosku toto pomohlo. \|Inak ani ja som este celej rodine nic nneoznamila lebo stale nie som za vdou asi az nejako vdecembri tym vyrukujem ze som v tom a tak hhh. To uz budem asi v 5tom tyzdni a budem vediet co a ako, a ani v praci some ste nic nespoominala hhh ... Pocuj a ako to ze mas arabske meno? Ak budem mat dievcatko, tak mu dam meno Jasminka, velmi sa mi paci 🙂)). Cmuk a drzim palce
Ahojte maminky a buduce maminky, tak aj ja sa mozem konecne k vam pridat. Som v 12 tt a cakam druhe babetko🙂 Vsetkym tu gratulujem k tehu🙂
@lydusska ahoj vdaka za koment, no ja som vegetarianka takze maso a ryby nehrozi. Lenantie syry si musim davat pozor teda tie plesnove. akze ty si teraz cerstva tehulka? v ktorom si tyzdni? No ja som to zatial nepovedala nikomu lebo este sama tomu stale neverim ze som tehotna 🙂 a az ked budem mat za sebou vysetrenie a sono kde sa potvrdi ze vsetko je ok potom to s radostou dam vediet okoliu. Ja som teraz v 7tt a az o mesiac idem k lekarovi....strasne to cakanie.
Nevolam sa Yasminne ale Lucia je to viac menej moj nick medzi kamosmi a s manzelom mame toto meno vybrane pre dievca uz roky 😉 Je to tvoje prve tehotenstvo?
@yasminne Hhhh Lucka, no tak teda to mame podobne vybrane meno pre dievca ;)) hhihi. Ono zacina byt velmi popularne, ale teraz sa i velmi zapacilo i druhe meno a manzel sa na mna pozeral ci to myslim vazne hhh, ale nenamietal ;)), povedal len ze sama si vyberiem ake meno dam dievcatku, lebo on vyberie pre chlapceka meno ak to bude chlapcek 🙂)). Lol. Inak tesi ma Lucka, moje meno je Lydia. A ano toto je moje prve tehotenstvo a myslim ze tyzden mam uverejneny i na mojom profile, teraz v pondelok by som mala zacinat podla sona na Slovensku 11tyzden ale podla Anglicka, kde vlastne teraz byvam, tak mi to vychadza ze som v 11tom tyzdni uz dnes ;))). Inak na prve sono tu v UK tiez este cakam rovnako ako ty. Tu inak okrem toho vysetrenia mi akurat vzali krv na vysetrenie ci je vsetko OK a ci nenosim v sebe nejake protilatky co by mohli malinkemu/malinkej ublizit a tak. Inak vysetrenie na sono by som mala ist nejako okolo 12teho tyzdna, ale to cakam na list z nemocnice, to si ma budu musiet tam objednat bohuzial, to nemozem ovplyvnit nijako....
S tym cakanim mas uplnu pravdu, to je to najhorsie ... kokso este mesiac u teba uf. ... No ale neboj ak pracujes ti to uleti ako o zivot. ja moc nechhcem o mojom tehotenstve hovorit lebo viem ze v mojom okoli je kopa ludi co zavidia a preto i to chcem oznamit az nejakookolo decembra ked si budem ista ze vsetko je OK s mojim malikym/ou. Takto tieto moje strasti a starosti zdielam s ludmi s podobnym osudom lol a to je take mile 🙂)). Aj toto je tvoje prve tehotenstvo, ci ako? Ono uz teraz coskoro zacne mimco rast ako z vody, co som si citala teraz moze mat tvoje okolo 1cm, v 9tom tyzdni ako moje malo uz 2,.45cm a v 13to tyzdni co je moja znama tak ma uz 7cm, vidis ako neskutocne rychlo ta dlzka zacne pribudat? Aby to dobehlo na tych 50cm v 9to mesiaci hhh. drzim palceky ;)), davaj na seba pozor
@adula3334 Ahojte tak už som tu 🙂 Dnes som to konečene celej rodine oznámila spolu s mm. Mali sme oslavu mojich narodenin kde bola najbližšia rodinka tak sme im to vyklopili..... 🙂 nechápali že sme to tak dlho tajili a spájali si všetky moje reakcie na niektore situácie 🙂 Ale len pred týždnom som videla to malinke ako si tak kopka ako sa tam krásne hemží 🙂
ZÁZVOR V TEHOTENSTVE.... http://www.baoba.sk/clanky/zazvor-v-tehotenstve... 🙂

@lencika2 vzdy sa riadi mrchou cize nechavam a mne dr hovoril ze to sono v 12tt to 3D ides aj ty ak si pamatam dobre, ze to urci lepsie termin porodu ale vzdy sa riadi mrchou.......