icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

mirka12011
11. okt 2012

@lencika2 vzdy sa riadi mrchou cize nechavam a mne dr hovoril ze to sono v 12tt to 3D ides aj ty ak si pamatam dobre, ze to urci lepsie termin porodu ale vzdy sa riadi mrchou.......

dulkagabulka
12. okt 2012

na pôrod sa môžete pripravit uz v predstihu- aby bol radostný 🙂
ako tieto ženy

http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/zenske-...

ozaj ,baby, chcela som ist k vam do sukromky, ale odpoved mi zatial neprišla...zabudli ste na mna?

vvia
12. okt 2012

neviem ci som vam uz pisala (prepacte🙂) ale kebyze ste zhanali tehu rifle č.40 a 42 kuk bazarik lebo ja som ich totalne nevyuzila su uplne novucke, patrim k decembrovkam snad niekomu padnu viac vhod

sona013
13. okt 2012

Ahojte 🙂tak sa pridávam ku vám aj ja 🙂

8kiss8
13. okt 2012

aj ja som majova 🙂

8kiss8
13. okt 2012

adula3334 mozem aj ja poprosit o pridanie diky 🙂 ja cakam tretie :P

lydusska
14. okt 2012

@sona013 Blahozela sa ;))))

lydusska
14. okt 2012

Ahojte buduce mamicky, tak dlho som sem nepisala. Dufam ze ste vsetky v poriadku a dari sa vam. Cskoro uz i ja budem na konci prveho trimmestra a uz iba 2 predo mnnou hhhh a mimco bude vyrobene 😀 . Oh este to dlhaaaa cesta .... Ako sa tu mate?

lydusska
14. okt 2012

@8kiss8 hhhh tak gartulujem a vitaj medzi nami stastnymi ;))).

lydusska
14. okt 2012

@katulka1141 ahojky takze ty byvas v UK?? Inak sa blahozela k malinkemu na ceste ;))). Ja pracujem vo Warminster co je par km od \Trowbridge a innak v Trowbridge som pracovala predtym ako som si nasla tuto novu pracu hhh. Ako sa dari malinkemu/ej?

mery89
14. okt 2012

ahojte s radosťou sa ku vám konečne pripájam 🙂

lydusska
14. okt 2012

@yasminne No tak sa velmi blahozela k tehu. Co ti mozem poradit nemala by si jest nic co nie jje dostatocne tepelne upravene ako napr udeny losos a asi i ine rtby, lebo vcera som chcela ist na sushi a potom so si uvedomila ze to vlastne nemozem lebo to nnie je uvarene hmmm masko, tiez makke syry by si mala co najviac vynechat a morske plody tie kvoli tazkym kovom v nich..... Dufam ze aspon trosku toto pomohlo. \|Inak ani ja som este celej rodine nic nneoznamila lebo stale nie som za vdou asi az nejako vdecembri tym vyrukujem ze som v tom a tak hhh. To uz budem asi v 5tom tyzdni a budem vediet co a ako, a ani v praci some ste nic nespoominala hhh ... Pocuj a ako to ze mas arabske meno? Ak budem mat dievcatko, tak mu dam meno Jasminka, velmi sa mi paci 🙂)). Cmuk a drzim palce

itinka123
14. okt 2012

Ahojte maminky a buduce maminky, tak aj ja sa mozem konecne k vam pridat. Som v 12 tt a cakam druhe babetko🙂 Vsetkym tu gratulujem k tehu🙂

lydusska
14. okt 2012

@adula3334 ahoj, bohuzial tento link nefunguje aby som sa tam dostala:

Porad ako sa tam dostat este raz prosim?

lydusska
14. okt 2012

@adula3334 - tiez chcem prosim do sukromnej skupiny ;)))). Moj predpokladany porod je 4teho Maja 2013 ;))). Dakujem

arabeska
14. okt 2012

babulky,gratulujem ale treba napisat @adula3334 a poprosit ju aby vas pridala do sukromnej skupiny,ona ju zalozila a len ona tam vie pridavat dalsich clenov.tesim sa na vas 😉

yasminne
14. okt 2012

@lydusska ahoj vdaka za koment, no ja som vegetarianka takze maso a ryby nehrozi. Lenantie syry si musim davat pozor teda tie plesnove. akze ty si teraz cerstva tehulka? v ktorom si tyzdni? No ja som to zatial nepovedala nikomu lebo este sama tomu stale neverim ze som tehotna 🙂 a az ked budem mat za sebou vysetrenie a sono kde sa potvrdi ze vsetko je ok potom to s radostou dam vediet okoliu. Ja som teraz v 7tt a az o mesiac idem k lekarovi....strasne to cakanie.
Nevolam sa Yasminne ale Lucia je to viac menej moj nick medzi kamosmi a s manzelom mame toto meno vybrane pre dievca uz roky 😉 Je to tvoje prve tehotenstvo?

lydusska
14. okt 2012

@yasminne Hhhh Lucka, no tak teda to mame podobne vybrane meno pre dievca ;)) hhihi. Ono zacina byt velmi popularne, ale teraz sa i velmi zapacilo i druhe meno a manzel sa na mna pozeral ci to myslim vazne hhh, ale nenamietal ;)), povedal len ze sama si vyberiem ake meno dam dievcatku, lebo on vyberie pre chlapceka meno ak to bude chlapcek 🙂)). Lol. Inak tesi ma Lucka, moje meno je Lydia. A ano toto je moje prve tehotenstvo a myslim ze tyzden mam uverejneny i na mojom profile, teraz v pondelok by som mala zacinat podla sona na Slovensku 11tyzden ale podla Anglicka, kde vlastne teraz byvam, tak mi to vychadza ze som v 11tom tyzdni uz dnes ;))). Inak na prve sono tu v UK tiez este cakam rovnako ako ty. Tu inak okrem toho vysetrenia mi akurat vzali krv na vysetrenie ci je vsetko OK a ci nenosim v sebe nejake protilatky co by mohli malinkemu/malinkej ublizit a tak. Inak vysetrenie na sono by som mala ist nejako okolo 12teho tyzdna, ale to cakam na list z nemocnice, to si ma budu musiet tam objednat bohuzial, to nemozem ovplyvnit nijako....

S tym cakanim mas uplnu pravdu, to je to najhorsie ... kokso este mesiac u teba uf. ... No ale neboj ak pracujes ti to uleti ako o zivot. ja moc nechhcem o mojom tehotenstve hovorit lebo viem ze v mojom okoli je kopa ludi co zavidia a preto i to chcem oznamit az nejakookolo decembra ked si budem ista ze vsetko je OK s mojim malikym/ou. Takto tieto moje strasti a starosti zdielam s ludmi s podobnym osudom lol a to je take mile 🙂)). Aj toto je tvoje prve tehotenstvo, ci ako? Ono uz teraz coskoro zacne mimco rast ako z vody, co som si citala teraz moze mat tvoje okolo 1cm, v 9tom tyzdni ako moje malo uz 2,.45cm a v 13to tyzdni co je moja znama tak ma uz 7cm, vidis ako neskutocne rychlo ta dlzka zacne pribudat? Aby to dobehlo na tych 50cm v 9to mesiaci hhh. drzim palceky ;)), davaj na seba pozor

adula3334
14. okt 2012

@lydusska
@itinka123
@mery89
@8kiss8
@sona013 babule ste pridane,tak hor sa do pisania 🙂 tesime sa na vas 🙂

anna1980
14. okt 2012

@adula3334 Ahojte tak už som tu 🙂 Dnes som to konečene celej rodine oznámila spolu s mm. Mali sme oslavu mojich narodenin kde bola najbližšia rodinka tak sme im to vyklopili..... 🙂 nechápali že sme to tak dlho tajili a spájali si všetky moje reakcie na niektore situácie 🙂 Ale len pred týždnom som videla to malinke ako si tak kopka ako sa tam krásne hemží 🙂

anna1980
14. okt 2012

@yasminne ja som to tajila do konca 11tt 🙂 tiež som si chcela byť istá-resp.istejšia aj ked človek nikdy nevie. Ale musíme myslieť pozitívne že sa našim detičkom bude v brušku páčiť a vydržia tam do termínu a potom šup šup na svet 🙂

adula3334
15. okt 2012

@anna1980 pod do súkromnej témy,si tam pridaná 😉

lisetta
15. okt 2012

@adula3334 ahojte buduce maminky pisala som tu nedavno ale som bola este opatrna ale dnes som bola na kontrole a vsetko je ok som v 7tt+5 a srdiecko pekne bije tak by som sa s vami chcela podelit o vase rady a ist k vam do suk. skupiny termin by som mala koncom decembra, diki 😉

lisetta
15. okt 2012

@adula3334 boze opravujem nie december ale termin mam koncom maja 😝

anna1980
15. okt 2012
zuzigirl
15. okt 2012

@anna1980 prave som ho dopila, kedze na mna cosi lezie 🙂

zuzigirl
15. okt 2012

@adula3334 ja by som tiez rada do sukromky 🙂 dakujem 🙂

sona013
15. okt 2012

@adula3334 Dakujem za pridanie 🙂 tak vcera sme povedali rodine ze nas bude viac :-* ti od stastia nevedeli co maju robit 🙂

sona013
15. okt 2012

@lydusska dakujeme 🙂

adula3334
15. okt 2012

@sona013 pis do sukromnej 😉
@zuzigirl si pridana 🙂