Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
môžem aj ja do sukromky?
no baby, kde ste sa všetky podeli?
Mozem aj ja prejst do sukromnej temy? Dakujem.
Pridavam vas
@mmaattuuss
@mimi36
ahojte, aj jaaa aj jaaa bych rada k vam 😉
Ahojte kočky, teraz som objavila túto témičku, tiež by som mala byť májovka, tak by som sa k vám rada pridala.
ďakujem
ahojte dievčata tiež sa chcem pridať do sukromnej temy májoviek 2013
tina333 ja som z trowbridge.nedalke bristolu.dostala si moju spravu??
my budeme mať tiež májové babatko 🙂♥
ahojte dievcata,
sem-tam vas citam, lebo tiez cakam majove babatko, len mam strasny stres si to dat este do pasu, lebo uvod tohto tehotenstva bol strasny, trikrat mi bolo povedane, ze mam mimomaternicove a stvrtykrat, ze je to ok, zazila som priserne dni na uvod a znova idem k dr. az buduci stvrtok, tak az ked mi tam opat potvrdi, ze je to ok, tak budem mat odvahu dat to aj do pasu 🙂 ale ked idete do sukromky, tak prosim pridajte ma tam tiez, aby som mohla riesit tehu radosti a starosti s vami 🙂 inak @matamisi je moja spoluputnicka z oktobroviek 2010 a teraz nam to zas vyslo spolu 🙂 inak,som v 9tt 🙂
ahojte baby.aj ja budem mať porod v máji🙂 čaká ma už 2.porod:-)
ahojte rada by som s niekym zdielala svoje pocity, zatial sa bojim predcasne radovat, aj ked moj manzel chodi vysmiaty ako slniecko uz odo dna kedy som si spravila prvy tehu test 🙂 no ja asi az kym mi Dr. nepotvrdi ze vsetko je ok tak sa neuvolnim. Zatial mam za sebou len 2x odber na hcg ktore potvrdilo tehotenstvo, ale nepozorujem na sebe ziadne priznaky dokonca som mala aj dva dni slabe krvacanie ked mi meskala ms. Termin mi vseobecna lekarka vyratala na 31. maja 🙂
Je tu niekto kto tiez caka este na prve vysetrenie? My to zatial tajime pred rodinou a kamaratmi. Chcem sa este spytat su nejake potraviny, ktorym sa treba zacat plne vyhybat? Ja som zatial citala len o plesnovych syroch, ze by sa nemali jest.
mesa = masa boze 😲 🙄 😠
@arabeska ahojky vdaka za privitanie, ja mam termin k dr. az 16.novembra tak dufam ze sa do vtedy nezblaznim.
No na syry si musim davat teda pozor lebo ja ich zboznujem a co sa masa tka s tym problem nebude som vegetarianka.
Prosim Ta ako sa dostanemdo tej sukromnej temy?? adula ma uz pridala ale neviem tam trafit 😉
@adula3334 ahoj pridáš si aj mna do sukromnej diskusie???
Ahojte, tak aj ja som majovka 2013 🙂 A kedze vsetky utekate do sukromky pridate prosim aj mna? 🙂 Rada by som ostala v kontakte s dalsimi spolubojovnickami 😉 Uz pred casom som pozerala, no bola tu tema len pre majovky prvorodicky... a kedze uz jedno dieta mam, ani som sa nesnazila... verila som, ze este sa nas tu nazbiera 🙂 Srdecna gratulka vsetkým maminkam 🙂
PS: V pase tehu este nemam, zatial chranim sukromie... Viete, ludia vedia byt zlí ☹
Taky maly dotaz.. ako, ze niekomu v pase ukazuje na 1. maj - 12 tt a niekomu na koniec 8 tt??? Ako to teda je???
ahojte pridavam sa k vam možte ma dat do sukromnej temy dakujem 🙂
@mirka12011
@peteva85
a tiez baby, ktore mate o tyzden alebo o par dni mensich alebo väcsich prckov, len tak zo zvedavosti prepisete si tu ten predpokladany datum porodu podla ultrazvuku alebo si nechate tento podla MS?Lebo ja mam podla MS na 10.maja ale na sone mi uz druhy krat ukazovalo, ze 15.maja hm????
@lencika2 mne dnes naskocil 10tt a pozeram huraaa a potom som sa chladila ze o 6 dni menej.. ☹ Ale zatial nechavam tak, ako to mam.. Neviem, teraz nam Dr bude pisat do tehu knizky podla MS ci podla UZV? Nepamatam ako mi pisal pri dcere, to uz bolo daaavno. Pred viac ako 3r co som bola tehu..
Aj ja by rada do sukromky 🙂 dakovala 🙂
@adula3334
ak mozem poprosit, aj ja by som k vam šla do sukromky

@arabeska
@miska26 ste tam 🙂