Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
Ahojte babule, ja som tiez zatial opatrna , zatial som nebola u lekára, plánujem ísť tento týždeň. Mala by som byt v 7 tt podľa menštruácie. Termín mi vychádza na 31.mája.
adula3334- mohla by som ta poprosit o pridanie do ukromnej témy?
dakujem, a ako vas najdem
Uz som vas nasla, dakujem.
ahojte aj ja by som rada do sukromnej skupiny 🙂
Ahojte májovky, chcem sa s vami poradiť, som prechladnutá a už siedmy deň si meriam teplotu a mám stále zvýšenú 37 - 37,4. Už som z toho na nervy, nemôžem žiadne lieky a veľmi sa bojím. Včera sa mi to už nezdalo, tak som trošku googlila a našla som, že takáto teplota je v tehotenstve normálna. Lenže teraz neviem, či je normálna takáto teplota bazálna alebo vonkajšia? Neodmerali by ste si niektorá pod pazuchou klasickým teplomerom? Nech som kľudnejšia. Vždy okolo obeda mi trošku vyskočí na viac ako 37.
Fakt neviem, či to mám pripisovať stále tomu prechladnutiu, čo sa mi už nezdá 😒.
ahojte , mozem sa k Vam pridat ?, som v 10 tt, termin mam 17.5., (na narodky mojej sestry 🙂 ), bude to naše druhe bambulo 🙂 ak môžem poprosiť , rada by som do sukromky,dik 🙂
@javi37 lieky mozes len musis ist k dr a povedat ze si tehu a ona ti da take ake mozes neviem ako sa volaju tie antibiotika ktore tehule mozu su v podobe spreja bioparox sa mi zda tie k babatku nedojdu lebo su v spreji....aj ja som ich brala v prom tehu
@mirka12011 @javi37 aj mne dal doktor v tehu Bioparox....ze to nedojde k babu, takze v poho.....akurat ze uz poistovna nepreplaca nic...takze si priprav 7 eur :(
@lucynka777
@quetinka pridala som vas 😉
maminky máte to niektorá? využívate to alebo vyuívali ste to pri vašom predošlom bábatku? AngelSounds Monitor tlkotu srdca S2......
@adula3334 môžem ísť aj ja medzi vás? termín 03.05.2013
pripájam sa k vám májovkám 🙂
ahojte dievčatá, môžem sa k vám pridať? Termín mám 2.5.2013. Aj ja poprosím o pridanie do súkromnej skupiny, ďakujem🙂
@miskah
@simoro1510
@zabkab30 pridala som vas 🙂
ahojte dievcata, rada by som sa pridala ku vam aj ja 🙂 . Som v 10tt+5 a termin mam 29.maja. Tak by som rada do sukromnej temy. Dakujem.
@mucholapka pridavam ta 😉
ahojte🙂 aj ja sa pridavam,kedze mam termin 21ho Maja,ten Maj je krasny cas na porod si myslim co vy na to? Ani prilis teplo,ani zima, a stihneme sa aj kupat este po sestonedeli 🙂

@adula3334 a kde je ta sukromna?