icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

maya.h
15. sep 2012

@adula3334 Bola som už v 5tt, mám za sebou aj tehotenské odbery a budúci piatok idem zas k dr. Ja som nevydržala, hneď som letela 😀
@matamisi o tých tehotenských tampónoch som ani nepočula, tak keď to zabráni infekcii, tak sa kupkaj, pozrem aj ja na nete, že čo to je, lebo my chodíme na kupká po celý rok, ale do mája by som musela vynechať.
@adula3334 ja by som najradšej kupovala všetko, cez kočík až po dudlíky 😀

miska26
15. sep 2012

@adula3334 ja som v tom trochu opatrna(co sa tyka tych veciciek)mam mam totiz problemove tehu (hroziaci potrat) tak len lezim,tak este to nejako neriesim,ale pri prvom syncekovi som si v 6tt kupila na potesenie dupacky,ked som isla prvykrat od dr.a ak by som mala aj teraz bezproblemove tehu,urobila by som to iste🙂bohuzial musime cakat ci nase babenko bude bojovat,ale verim,ze to zvladneme🙂

adula3334
15. sep 2012

@maya.h a robil ti sono?co bolo vidiet?ja to asi tiez nevydrzim.. 🙂

adula3334
15. sep 2012

@miska26 budem velmi silno drzat palceky!krvacala si,alebo?

miska26
15. sep 2012

@adula3334 jeej dakujem velmi pekne,mala som hnedy vytok a dost ma boli brusko a krize, a okrem toho som po MA (ktory sa nam stal v januari) tak sa bojime...

adula3334
15. sep 2012

@miska26 otrepane,ale funguje:treba mysliet pozitivne..a syncek ma kolko?

matamisi
15. sep 2012

ahojte....ja som zabudla napisat,ze aj mna strasne krize bolia a vecer to je najhorsie... 😝

matamisi
15. sep 2012

@miska26 neboj vsetko bude v poriadku a v maji si tu budeme pisat pribehy ako sme rodily 😀

maya.h
16. sep 2012

@adula3334 robil, bolo vidno takú škvnku, povedal, že je tam iba jedno 😎 nie dvojičky alebo trojičky, aj mi odľahlo. Ale včera som videla jednu pani s asi dvojtýždňovými dvojičkami,sme ich pozreli, že aj my budeme mať, ale iba jedno - ona na mňa s tým zničným hlasom,že AJ MOJE MALI BYŤ LEN JEDNO!!! 😀 😀 😀

miska26
16. sep 2012

@adula3334 dakujem za podporu - syncek ma 20 mesiacov 🙂

miska26
16. sep 2012

@matamisi dufam,ze tentokrat to vyjde...dakujem za podporu🙂

miska26
16. sep 2012

@maya.h my by sme si zasa s manzelom hrozne zelali,aby to boli dvojicky,ale ked som pocula srdiecko - to by asi boli pocut 2 srdiecka,nie?

maya.h
16. sep 2012

@miska26 Naozaj? Aj ja som chcela ešte, ale keď som čakala prvé, teraz už viem, čo ma čaká 😀 No a s dvoma, to by bola šou 😀 😀 teda s troma, keď rátam aj Gréty a že do auta ako by sme ich dali, no mne chodia ale myšlienky čo? 😀 Myslí, že to by asi bolo počuť dve, keď ti teda doki už púšťal, mne ešte nie 😒

adula3334
16. sep 2012

@miska26 aj ja by som brala dvojky..vzdy som tuzila po 3 detickach,ale na tretie uz draheho nenahovorim,druhe mi dalo zabrat 🙂ale to len tak v kutiku duse,realne si to neviem predstavit...hlavne ak by boli ako nas prvy 🙂 oddychuj,setri sa a dopadne to dobre

adula3334
16. sep 2012

@maya.h juj,pojdem aj ja nejako vo stvrtok tam...snad nieco uvidime 🙂 tak gratulujem k jednemu babatku 🙂

lenkacka
17. sep 2012

@adula3334 ahoj medzi nami-májovými mamičkami?

lenkacka
17. sep 2012

@miska26 moja držííím silno place,aby bolo všetko ok.Len ležkaj a oddychuj-na všetko sa vybodni-stojí to za to.Ja som pri dcérke ležala od 21tt pre tlaky na podbruško a tvrdnutie a to som 3 týždne ležala v nemocnici s nohami vo zvýšenej polohe,aby sa mi neskrátil krček a po príchode domov som len a len ležala,lebo sa mi bolesti nezlepšili.Ja som nič nerobila,nevarila,neriadila o to sa mi starala moja super mamička-proste som nemohla ani stáť.Ale to ležanie sa vyplatilo.Tak len oddychuj a mysli pozitívne-všetko bude dobrééé a rozprávaj sa s drobčekom v brušku - ono to pomáha,aj keď je ešte veeeeeľmi maličké.Takže držkajte sa.

lenkacka
17. sep 2012

@maya.h @miska26 -baby zase tu strašíte s dvojičkami 😀 .Mne to akože može hroziť,lebo moja mamka je z dvojičiek-dvojvaječných.Takže sa bojím,aby tam neboli dve zrniečka. Dvojičky sú krásne,ale ja si to neviem predstaviť.Pri prvom tehu som mala problémy a to si s dvojičkami v brušku neviem predstaviť. Tak smaozrejme,že s abudeme tešiť aj dvom zrniečkam ,ale skor berieme možnosť,že je tam len jednaaaaa. 😅

miska26
17. sep 2012

@lenkacka dakujem za podporu,so syncekom som tiez lezala asi od nejakeho 26tt,ale bolo to ine,ked sme este nemali dietatko.Teraz mi je hrozne luto,ze s malym nemozem ist von,ani ho dvihat...pomaha mi mamina a manzel,dufam,ze teraz ked budem poctivo lezat,tak sa to casom upravi...a budem sa moct aj o synceka poriadne starat a venovat sa mu,hlavne nech to vsetko dobre dopadne,zajtra idem na kontrolu,tak sa aj tesim a aj bojim...

lenkacka
17. sep 2012

@miska26 A Ty máš už dieťatko - nemáš to napísané a tak som si myslela,že čakáte prvé.Ale ja Ťa úplne chápem,lebo ja mám teraz také isté obavy.Proste pri prvom tehu sa mi dalo len ležať,lebo som nemala ešte detičky,ale teraz sa to už nedá.Malá má 29 mesiacov a ešte ma potrebuje-to by som nemohla ležať a nechať ju tak-takže mám veľkéééé obavy.Ale tak malú už nenosí na rukách a dávam si veľký pozor,aby som bola ok a keď pojdem ku doktrorke(chystám sa na bud. týždeň) tak sa o tom s ňou porozprávam.Držím palce,aby zajtrajšia poradňa dopadla na jednotku.

miska26
17. sep 2012

@lenkacka Dakujem 🙂 ale od vcera ma uz neboli brusko,tak verim,ze sa to trosku upravilo,zajtra budem vediet viac.drzkaj sa aj Ty.

matamisi
17. sep 2012

ahojte...tak som sa rozhodla...radsej na to plavanie nejdem...dnes som bola s dcerkou u detskej doktorky a ta mi povedala,ze mi to neodporuca...predsa je to termalna tepla voda kde najrychlejsie dostanem infekciu...tak uz som sa aj odhlasila...nevadi aspon som 200 euro usetrila a hned som do HM-ka behla a nakupila malinkej par veci a stovka je prec....ja si pojdem zajtra este parfem kupit a bude po usetrenych peniazoch 😀 manzel ma urcite pochvali ako ja viem pekne setrit 😀

lenkacka
17. sep 2012

@miska26 tak to je dobré znamenie a držím palce,aby už bolo len a len dobre a mohli si tehu užívať a tešiť sa z neho plnými dúškami-ja v to verím,že si ho budem mocť užívať.Takže spoločne to zvládneme.
@matamisi Ja som sa napr.bola cez leto prvý krát kúpať v bazéne a dostala som mykózu-takže od plavárne čo najďalej-netreba to teraz radšej riskovať.Aj keď to bábätku neublíži,ale predsa....

andrejecka
17. sep 2012

kočky tak ja sa vám idem pochváliť že výsledky z cyto mi konečne dopadli na jedničku, tak sa velmi teším, k dr som objednaná na druhý týžden v utorok a ked bude všetko ako má byť, tak sa pochválim rodine že som v tom 🙂

adula3334
18. sep 2012

@lenkacka dakujem za privitanie 🙂

@matamisi tak peniaze boli pouzite na spravnu vec..aj ja som si vcera kupila aspon leginy a nejake tricka,nejako ma tlaci uz brucho v rifliach.a to som len 5tt.ale neskutocne si to citim.pri malom som do 16tt o brusku len snivala 🙂

Baby mate aj vy vytok?ja mam,da sa to vydrzat,ale bez intimky sa nepohnem.neviem,ci mam nejaku infekciu,alebo je to len tehu vytok..alebo hladam dovody,preco ist co najskor k dr..inak vcera som si kupila gravipop lizatka..poznate to?este nezvraciam,ale veru uz predychavam nevolnosti a musim si dopredu rozmysliet,co zjest a co radsej nie :-/aj vam je zle?snad sa mi to v tomto tehu vyhne

lenkacka
18. sep 2012

@adula3334 tak aj ja som bola prekvapená,že mi už teraz začali vadiť moje obľúbené rifle a to sú bedrové.A ja som tiež bruško mala od 15tt a až do konca tehu som mohla nosiť normálne bedrové nohavice,čo teraz asi bude opak..Ale tak ja sa tešííííim,len nech rastieme.A aj ja mám výtok,ale to je tehu výtok,nie žiadna infekcia,takže sa nemusíš báť,ale ja keď pojdem k doktorke,tak jej o tom poviem,lebo niekedy mám pocit,ako keby mi ušlo - je to nepríjemné.Pri dcérke som síce tiež mala výtok,ale nie až tak.

mykaellle
18. sep 2012

Ahojte kočky, tak ja sa ledva zapnem do nohavíc, nejako skoro, nie? 😉 Bola som včera na sone, bábo má 9x5 mm, termín pôrodu 10 mája 😉 Deň po manželových narodkách 😉
@adula3334 inak mne lekár zakázal intimky, mám jemnú mykózu, že radšej nič iné dole ako voda..

matamisi
18. sep 2012

@adula3334 jasne ,ze na vybornu vec,aj ked manzel povedal,ze som si mala ja nieco kupit 😀 ale to sa neda,ked vidim ake krasne detske veci maju tak vzdy kupim len jej a na mna uz neostane.... 😲 ale dnes som si bola kupit parfem 😎 a nohavice aj mna uz tlacia to veru nechapem 😖 a vecer mam strasne velke brucho to neviem co bude o 9 mesiacov 😝 vytok ten mam tiez a mala som ho aj pri prvom... 😅 bez intimky nemozem byt 😝
@mykaellle musis sa snazit aby prislo babo o den skor a manzel bude mat prekrasny darcek 😵

adula3334
18. sep 2012

@matamisi tak tymto su postihnute asi vsetky maminy...ze radsej kupia pre deti,ako pre seba... 🙂
tak asi to bude normalne,len dost otravne...a este aj zapcha sa pridala...boze,nejako skoro mi vsetko zacina...pomoooc...este by som aj spala,len drobec je chory,tak nie je v skolke...som planovala,ze si oddychnem za tie 3 hodky co bude v skolke...a prd...no nic,pockat na tatika a zalahnem 🙂
@mykaellle a co je na intimkach zle?

andrejecka
18. sep 2012

kočky ja som kedysi mávala výtok takmer stále, všetky výsledky boli ok, dr mi doporučil nosiť klasické bavlnené nohavičky, žiadne krajky ani tangáče a pri menzese mi zakázal tampony, po cca dvoch mesiacoch všetko prešlo a teraz už 10 rokov som nič nemala a tie intimky môžeš, ale nie parfémované a treba ich často meniť, denne minimálne 5 kusov