icon

Májovky 2013 z Bratislavy

mici2
4. dec 2012

Ahojte kočky, zakladám túto diskusiu lebo neviem nájsť žiadne májovky 2013 v BA. Koľko sa nás nazberá? Ako prebieha Vaše tehotenstvo a do ktorej pôrodnice idete rodiť? 🙂

bucanova
22. jan 2013

ahojte aj ja sa pridávam ku vám. Chystám sa rodiť máji v Ružinove. Nechystáte sa na prehliadku pôrodnice? ja by som si rada okukala priestory, keď už budem doma na materskej

kivinka
22. jan 2013

@mysicka123
ahoj, dufamze si stale zdrava
ja uz mam ten cukor za sebou, nastastie vsetko v poriadku, som si poriadne vydychla. tak snad to tak dopadne aj tebe 🙂

mysicka123
22. jan 2013

@kivinka
Ahoj, zatial som zdrava. Dnes som bola s malym u lekarky a nechala ho doma cely tyzden. Nema sice anginu, ale ma mix klasickej a crevnej chripky...
Cukor mam zajtra, dufam, ze aj u mna bude vsetko ok.
Som rada, ze tebe vsetko dobre dopadlo. Dufam, ze sa vam choroby budu vyhybat. Dnes nas lekarka informovala, ze rataju s tym, ze do konca januara bude chripka stale na vzostupe. Ukludnit by sa to malo az vo februari.
Davajte si vsetci preto na seba velky pozor 🙂

mysicka123
24. jan 2013
mysicka123
24. jan 2013

@kivinka

Ahoj,

tak cukor mam za sbeou. Mam ho nastastie v poriadku a KO mam ok.

Do poradne idem 31.01.2013, niekedy zaciatkom februara na UZV, tak dufam, ze aj tam bude vsetko ok.

Ako sa dari ?

kivinka
24. jan 2013

@mysicka123 ahoj, tak super ze je vsetko v poriadku, aspon mas o starost menej
my sme zatial zdravi, az sa mi verit nechce
sme si ale vymysleli, ze pojdeme na ples, tak zhanam dake saty na to brucho 🙂

mysicka123
25. jan 2013

Ahoj, ples ? No super, prajem prijemnu zabavu. 🙂 Mozno by bolo fajn skusit niekde pozicat, len neviem, ci v klasickych pozicovnach maju aj na tehotenske brusko 🙂 Drzim palce, aby si bola uspesna .

Ja sa zamyslam nad nejakym predlzenym vikendovym pobytom. Mam este jeden poukaz z roboty, ktory musim do konca aprila minut...

maruskaaaa
25. jan 2013

@bucanova Ahoj, na prehliadku pôrodnice v Ružinove sa tiež chystám. Asi sa dohodnem s pôrodnou asistentkou z Ružinova, s ktorou každý utorok cvičíme. Ona nám vravela, že nám zabezpečí prehliadku. Pozerám, že máš podobný termín pôrodu 🙂

bucanova
25. jan 2013

@maruskaaaa jeeej to by bolo super, išla by som s tebou. prosím, ak budeš už vedieť viac, daj mi vedieť, pôjdem s tebou. Díki

maruskaaaa
25. jan 2013

@bucanova V pohodke, dám ti vedieť. V ktorom tt by ti to najviac vyhovovalo?

kivinka
25. jan 2013

@mysicka123 hmm ten pobyt znie lakavo 🙂 a do konca aprila, to je akurat ako pre teba

saty skusim pozicat, mam v zalohe este jednu sestru a dve kamosky... tak uvidime co z toho bude

bucanova
26. jan 2013

@maruskaaaa no asi keď už budem doma na MD, lebo z práce sa neviem uvolniť. Doma som od 15.3.

maruskaaaa
26. jan 2013

@bucanova Ok, v pohodke. Ak by sa dala urobiť prehliadka vo večerných hodinách, to by ti vyhovovalo? Lebo ona je v Ružinove pôrodná asistentka a vravela nám, že aj navečer by sa dalo, keď má službu, ale to sa ešte dohodneme. Ona robí cvičenia aj prednášky. Ak by si mala záujem, tak ti môžem dať kontakt 🙂

pupendo5
26. jan 2013

@bucanova
@maruskaaaa
Nezabudnite ma potom zobrat so sebou;))))

maruskaaaa
26. jan 2013

@pupendo5 Však ideme spolu drahá, inak to nemôže ani byť 🙂 🙂 🙂 Už sa teším v utorok na cvičenie. Ako víkendík? Aj si niečo nakupovala?

pupendo5
26. jan 2013

@maruskaaaa som ti pisala spravu, nedostala si?

maruskaaaa
26. jan 2013

@pupendo5 Práve som si ju prečítala, aj som ti odpísala 🙂

bucanova
27. jan 2013

@maruskaaaa večerné hodiny sú fajn, prispôsobím sa a dobehnem. Ď

maruskaaaa
27. jan 2013

@bucanova OK, dáme ti vedieť aj s pupendo5, kedy bude môcť tá pôrodná asistentka 🙂

market26
27. jan 2013

ahojík kočeny, nemáte některá zájem o oblečko na malou slečnu, mám odložené oblečko po dcerce a ráda bych ho podsunula dál za symbolickou kačku,,,,

kivinka
30. jan 2013

ahojte! nemate niekto aktualne info o tehotenskom cviceni v ruzinove? zacal ma bolievat chrbat, na nete som nasla len stare informacie, neviem ci to stale plati...
mam este narok na par cviceni co mi hradi poistovna? a kedy tie cvicenia byvaju? lebo ak skoro pobede, tak to neni nc pre mna :(

bucanova
25. feb 2013

@maruskaaaa ahoj, no ako to vyzerá s tou prehliadkou v Ružinove? Črtá sa už niečo? Už som zvedavá na priestory aj kopec informácii

maruskaaaa
25. feb 2013

@bucanova Ahoj, každý utorok chodím cvičiť k pôrodnej asistentke, 19.3 nám začínajú už aj prednášky a dýchania a vtedy nám povie tá pôrodná asistentka, kedy bude tá obhliadka. Vrámci tých prednášok je aj obhliadka nemocnice, tak keď bude termín, dám ti vedieť 🙂 Resp. ak by si chcela skôr, tak môžeš zavolať priamo jej - volá sa Martina Dideková - zasielam link, je tam aj kontakt na ňu : https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/pfp/. 🙂

bucanova
25. feb 2013

@maruskaaaa dobre v tom marci je to fajn, potom pojdem s vami. Skorej netreba, len som sa ti chcela pripomenúť, aby si na mna nezabudla 🙂

chloe21
25. feb 2013

ahojte budúce mamičky. Pridávam sa k Vám 🙂 Je tu aj niekto kto sa chystá rodiť na Antolskú? resp. viete poradiť nejaké prepôrodné kurzy kde sa môže zúčastniť aj budúci ocino a za rozumnú cenu?? je toho tooooľko a tie ceny 😒 ďakujem za každú radu a príjemné tehulkovanie Vám prajem 🙂

maruskaaaa
25. feb 2013

@bucanova Neboj, nezabudnem 🙂

miroslavavaljentova
28. feb 2013

@zivika na teste som bola v utorok ráno na 7:00 hod, na lačno!, na I. poschodí (od schodov oproti v pravo) pri laboratóriách. Najskôr si ale musíš vyzdvihnúť na recept téglik, ktorý ti namiešajú po odbere krvičky. PS: Dobrá rada nad zlato (od sestričky) prines si so sebou vymačkanú citrónovú šťavu, kľudne aj z troch citrónov a ten namiešaný drink nebude až tak príšerne sladký 🙂 Keď to vypiješ, po dvoch hodinách (nemôžeš opustiť budovu, takže sa priprav, že 2 hodinky budeš v čakárni) ti vezmú druhú vzorku krvičky a môžeš ísť do sveta.

dulkagabulka
28. feb 2013

Tehulky srdečne vás pozývam :

Uputavka na film Podoby pôrodu https://www.youtube.com/watch?feature=player_em... ktorý sa bude premietat na Slovensku so SK titulkami http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

helka193
2. mar 2013

Ahojte mohla by som sa k Vám pridať ? 🙂 Síce termín podla ms mám 2.6.2013 a podľa pohybov 31.5. a kedže pôjdem cisarskym tak sa priklaniam asi na ten Máj kedže druhého juna vychadza na nedelu 😀 a to sa asi nikomu rezať ak nemusia tak nebudú a 31.5. je piatoček tak super dník na pôrod aj s radosťou ho urobia kedže je víkend 😀 A rodiť budem opäť po tretí krát v Ružinove 🙂 Prajem Vám krásne bruškovanie 🙂

dudi30
4. mar 2013

ahojte baby, ktorá z vás bude rodit na kramároch v máji??? nech tam potom nie som sama :(