Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@enusamt v martine je super porodnica,same chvali pocuvam,keby to nebolo tak daleko a ak by som necakla druhe tak idem hned tam. Tam mate aj moznost rodit do vody vsak ci uz nie?
@lenicka2609 jejda, tak o takej moznosti ja netusim 🙂 uz len preto, ze som sa nezaujimala... A ani by nemala odvahu 🙂
@enusamt ja som nad tym asi len raz rozmyslala ze ake by to bolo,ale tiez som dostala strach 😉
Vraj je porod do vody super, poznam osobne zeny co tak rodili a skusila by som to hned 😀
Dobre ranko žienky😊vyspinkane???ja som cvok ale uz kukam kočiky s dcerkou...hi.inak pozerala som ze toho 27.co idem gyndakovi budem len 6+5tt myslite xe uz moze biť srdiečko???
@martinaj
@lenicka2609
@nela1984
@mausy21 ja som bola hned v 5tt po tyzdni meskania mrchy a po 8 pozitivnych testoch.Gynekologicka ma vysetrila,vraj ok vypada to nadejne,isls som na sono do nemocnice,lebo ona sono nema.Na sone tehu potvrdili,dali foto.Isla som naspat hned ku gynekologicke,vypisala hned knizku,urobila prve zapisy,zobrala krv,nejake zakladne odbery,krvna skupina,krvny obraz ...a sup dalsia poradna a sono na potvrdenie 💖 som mala teraz v 10tt.Mali mi brat krv,ale nakolko podla sona som bola 9+2 a nie 10+1,tak krv az 29.9.Ale vypadam uz ako maly slon,budem mat co zas davat dolu,sice na vahe som skor schudla,ale brusko uz ideee 💖
@simisk
@nela1984
@emakiki uvidim teda co mi povie...na akej vahe zacinate? Ja 60.5kg tak tl bude krute...zatial vsak nemam problem s chutami nozno to este pride..teda urcite to pride..ake viac ako 10kg by som nechcela pribrat.brusko mam uz aj ja pekne...ani nemusim nikomu nic oznamovat...u mna si to uz veela ludi vsimlo.ze a uz viete co budete mat???ccc. Len oci som vyplestila...uf...zatial teda len do bruska.hadam mi to potvrdi uz toho 27 nech tam nebeham jak dora
Aj obed aj večeru
Baby dnes mi je strasne zle.do toho ta neskutocna unava a podrazdenosr.na jednej strane sa tesim ze pribudaju priznaky.signal ze ze vsetko ok ale keby aspon maly bol normalny chova sa hrozne za vsetko pisti place vyzaduje pozornost.ak to takto bude pokracovat takto bude pekne narocne...asi citi zo mna ze som nervozna.do toho zubky v joci place a nespine no paradicka..nechcem sa stazovat ale trosku som musela...snad ma pochopite
@nela1984 ahojík... to sa dá pochopiť, keď žena musí fungovať napriek tomu, že jej telo protestuje 🙂
ja napríklad odo dneška už cítim naporiadok bradavky.. v podprsenke paráda, ale akonáhle ju dám dolu a teda sú nechránené, tak bieda 😀
a už pár dní húkam po mužovi, ktorý sa len škerí lebo vie, že je to príznak... a častejšie ma pobolieva spodok ... a strašne ma škriabe v krku a raz mi je horúco a raz zima... čo ma muž nakazil 😒

@nela1984 a kde presne byvas?