icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

martinaj
16. sep 2016

@nela1984 a kde presne byvas?

lenicka2609
16. sep 2016

@enusamt v martine je super porodnica,same chvali pocuvam,keby to nebolo tak daleko a ak by som necakla druhe tak idem hned tam. Tam mate aj moznost rodit do vody vsak ci uz nie?

emakiki
16. sep 2016

@mausy21 z kyseliny listovej a ten femibion ju obsahuje... myslím to smrteľne vážne, je to vit. skupiny B a z toho chuti strasne jesť... aj ja beriem dufaston 3x denne... a dnes som dva krát vracala...

nela1984
16. sep 2016

@martinaj v moste pri ba

nela1984
16. sep 2016

@emakiki aha tak predsa je listovka béčko..to som nevedela tak potom moze byt...

martinaj
16. sep 2016

@nela1984 ja za tomasovom 😊

nela1984
16. sep 2016

@martinaj tak to si blizko🙂

enusamt
16. sep 2016

@lenicka2609 jejda, tak o takej moznosti ja netusim 🙂 uz len preto, ze som sa nezaujimala... A ani by nemala odvahu 🙂

lenicka2609
16. sep 2016

@enusamt ja som nad tym asi len raz rozmyslala ze ake by to bolo,ale tiez som dostala strach 😉

martinaj
16. sep 2016

Vraj je porod do vody super, poznam osobne zeny co tak rodili a skusila by som to hned 😀

mausy21
17. sep 2016

Dobre ranko žienky😊vyspinkane???ja som cvok ale uz kukam kočiky s dcerkou...hi.inak pozerala som ze toho 27.co idem gyndakovi budem len 6+5tt myslite xe uz moze biť srdiečko???
@martinaj
@lenicka2609
@nela1984

nela1984
17. sep 2016

@mausy21 ja som nespala celu noc.ja idem 6+0 a dufam ze bude

emakiki
17. sep 2016

@mausy21 môže ja som bola 6+1 a bolo, ale asi ho nebolo vidieť, iba sme ho počuli😉 a mali sme 3,17 mm

mausy21
17. sep 2016

@nela1984 ano ides tak skoro???no tak uvidim teda.ale nie je to skoro na srdiecko??viem ze mne az v 7tt pri oboch zacalo..tak preto si myslim ze este nebude.mozno to odlozim este o tyzden pre istotu

mausy21
17. sep 2016

@emakiki a dostala si aj knizku???mbe sa tam nechce chodit totoz milion krat..najrasej by som bola keby mi hned moze urobit vsetko naraz a potom o mesiac na poradnu

emakiki
17. sep 2016

@mausy21 ešte nie... zo začiatku sa chodí na pordne raz za mesiac, potom kazde dva týždne a potom každý týždeň, ak nemáš problémy... mne nerobila nič, iba sono na prvý krát...

mausy21
17. sep 2016

@emakiki v ktotom si??lebo ja som to povedala sestricke a dala mi takyto termin ze to mi yz potvrdi primar tehu zoberie krv a objedna uz len na dalsiu poradnu...tak neviem

emakiki
17. sep 2016

@mausy21 v siedmom a v stredu idem na kontrolu, ale ja somvypisana na PN...

simisk
17. sep 2016

@mausy21 ja som bola hned v 5tt po tyzdni meskania mrchy a po 8 pozitivnych testoch.Gynekologicka ma vysetrila,vraj ok vypada to nadejne,isls som na sono do nemocnice,lebo ona sono nema.Na sone tehu potvrdili,dali foto.Isla som naspat hned ku gynekologicke,vypisala hned knizku,urobila prve zapisy,zobrala krv,nejake zakladne odbery,krvna skupina,krvny obraz ...a sup dalsia poradna a sono na potvrdenie 💖 som mala teraz v 10tt.Mali mi brat krv,ale nakolko podla sona som bola 9+2 a nie 10+1,tak krv az 29.9.Ale vypadam uz ako maly slon,budem mat co zas davat dolu,sice na vahe som skor schudla,ale brusko uz ideee 💖

nela1984
17. sep 2016

@mausy21 pri malom bolo 6+0

nela1984
17. sep 2016

@simisk a to som bola podla menzesu.a obu bola vtedy az na 16 dc takze som v reale mohla byt tak 5+5...

mausy21
17. sep 2016

@simisk
@nela1984
@emakiki uvidim teda co mi povie...na akej vahe zacinate? Ja 60.5kg tak tl bude krute...zatial vsak nemam problem s chutami nozno to este pride..teda urcite to pride..ake viac ako 10kg by som nechcela pribrat.brusko mam uz aj ja pekne...ani nemusim nikomu nic oznamovat...u mna si to uz veela ludi vsimlo.ze a uz viete co budete mat???ccc. Len oci som vyplestila...uf...zatial teda len do bruska.hadam mi to potvrdi uz toho 27 nech tam nebeham jak dora

emakiki
17. sep 2016

@mausy21 ja moju váhu ani nebudem písať 😃 mám toľko ako keď som rodila malu... 😞 a tiež mám brucho už nafuknute, ale ja mám dosť tuku na bruchu, tak na mne to ani nebude asi dlho vidieť 😉

simisk
17. sep 2016

@emakiki
@mausy21 .....no dievcence ja mam pri 183cm ....92kg ....fuuuuu 😱 mne staci pribrat aj 2-3kg a uz to bude pohroma.A vobec mi neni zle 😔 taaaaakze isto priberem

emakiki
17. sep 2016

@simisk mne zatiaľ moc nechuti a vcera som vyvracala aj keď aj veceru 😂 dufam, že to tak bude aj dalej... 😂😂😂

emakiki
17. sep 2016

Aj obed aj večeru

nela1984
17. sep 2016

Baby dnes mi je strasne zle.do toho ta neskutocna unava a podrazdenosr.na jednej strane sa tesim ze pribudaju priznaky.signal ze ze vsetko ok ale keby aspon maly bol normalny chova sa hrozne za vsetko pisti place vyzaduje pozornost.ak to takto bude pokracovat takto bude pekne narocne...asi citi zo mna ze som nervozna.do toho zubky v joci place a nespine no paradicka..nechcem sa stazovat ale trosku som musela...snad ma pochopite

enusamt
17. sep 2016

@nela1984 ahojík... to sa dá pochopiť, keď žena musí fungovať napriek tomu, že jej telo protestuje 🙂
ja napríklad odo dneška už cítim naporiadok bradavky.. v podprsenke paráda, ale akonáhle ju dám dolu a teda sú nechránené, tak bieda 😀
a už pár dní húkam po mužovi, ktorý sa len škerí lebo vie, že je to príznak... a častejšie ma pobolieva spodok ... a strašne ma škriabe v krku a raz mi je horúco a raz zima... čo ma muž nakazil 😒

emakiki
17. sep 2016

@nela1984 jaj ja ti verím, aj moja je jak sto certov a tiež po nich len hulakam 😃 mne je aj teraz zle, nebudem ani večerať aj tak by skončila v záchode, urobila som si len caro, ale čím ďalej tým viac ma bolia didi... teraz som dala dole podrpdu a idem umret... ajajaj...

simisk
17. sep 2016

@nela1984 boze obdivujem vas baby,ja som na jednej strane stastna ze mam doma uz 11rocnu babu,ta je sebestacna a spolieham sa na to ze ked po porode nebudem vladat ze mi bude velkou oporou a bude mi pomahat.Ale zas na druhej strane mi to pripomina ze mam dost rokov.