Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?
Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂
@bufy aha tak web bol www.jaslickymalinovo.sk ale nefunguje, tak neviem ci ich zrusili, Katkine dietatko tam chodilo, tak ona ti poradi mozno @katka2209
Ahojte, ja by som tam dieťa už nedávala, nemám na nich dobré spomienky.
Môj malý chodí do Zálesia a som veľmi spokojná. Nielenže sú certifikované, ale majú presne taký istý harmonogram a režim ako v škôlke a spĺňajú stanovy ministerstva školstva. Môj malý tam chodí od septembra a do Malinova do jasličiek by som ho už nikdy nedala! I keď to mám od domu kúsok...
Moja dcera chodila do sukromnych detskych jasli Tom a Jerry v Ivanke pri Dunaji a bola som maximalne spokojna, aj so starostlivostou, stravou, ale hlavne ma tesilo to, ze deti tam neboli casto chore, ako to v poniektorych jasliach byva a dcerka chodila do jasli pravidelne. Fajn bolo aj to, ze jasle su schvalene a splnaju vsetky podmienky podla zakonov prislusnych organov a tak som mala moznost cerpat prispevok na starostlivost o dieta a zaroven aj pracovat. Urcite by som aj tieto jaslicky odporucila. 🙂
Ahojte malinovcanky. My sme sa sem prestahovali v auguste a teraz cakame bejbiho vo februari.. su tu nejake buduce maminy co maju tiez termin 2015? Ked uz budem od januara doma tak nech viem co sa tu deje 🙂 Inak som akurat pozerala, ze kde chodite k pediatrovi? Bo ze vrajbv malinove je len jedna mudr raz do tyzdna. Dik
Ahojte maminky z Malinova...mám 2ročného synčeka a potrebovala by som opatrovatelku na par hodin tyzdenne,stacilo by aj prechadzka po parku totiž čoskoro sa tam stahujeme a ja popri malom studujem a potrebujem ist na skusky raz tyzdenne tak či by sa tu nenašla ochotná mamička ? Ďakujem
Nikola a kedy sa stahujete ? lebo my by sme sa mohli buduci rok niekedy na jar...
Ajojky maminy, v polovici januára 2015 (snáď) sa budeme sťahovať do Malinova, konkrétne oblasť Tri Vody. Mám 2-ročného chlapčeka (s ktorým som na rodičovskej) a 5-ročnú dcéru (chodí do školky v Podunajských Biskupiciach). Ak sa budete chcieť stretnúť alebo popísmenkovať, budem veľmi rada 🙂.
ahojte, aj ja som z Malinova a babatko cakam vo februari 🙂
ahojte mamicky tie co uz byvate v Malinove, ako sa tam byva uvazujeme o prestahovani sa z BA zatial sme kukali Rovinku, ale teraz nas nieco zaujalo aj v Malinove, tak by som sa chcela opytat ako sa tam byva a vybavenost, ako s detskymi ihriskami a tak. dakujem pekne
Ahojte, v Malinove mi viete poradiť kde robia 3D mihalnice a manikúru-pedikúru? Dakujem
@sharmana dakujem 🙂 stvrtok sa uz sťahujeme na Okružnú ku 3Vodam
@sharmana ano dcérku 4r. A Ty?
@sharmana velmi rada
Babyyy, pridajte sa k nam do skupinky, nech sa nam to tam trochu rozbehne 😵
https://www.modrykonik.sk/group/6902/
My sme tu tyzden a dobre spokojnosť 🙂
ahojte dievcata, my sme za z malinova prestahovali do BA no a teraz sa vraciame 🙂

Dakujem velmi pekne @redotka 🙂 🙂 🙂