icon

Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?

sharmana
24. júl 2011

Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
21. apr 2015

@sharmana ano je tu fajn, nabudúce radsej vyhorieť než sťahovať 😉

emma_932
21. apr 2015

@sharmana Noooo ja som rodena bratislavcanka, potom som sa vydala do malinova, potom sme predali byt, prestahovali sme do ruzinova a teraz staviame na troch vodach. to len tak v skratke, lebo keby som napisala celu historku, konik by skolaboval a neprebralo by ho ani 100 programatorov :P
A ty ako? Zvykla si si na "dedinu"? 🙂 lebo ja som si tu velmi rychlo zvykla, ze mam vsetko poruke, toto mi bude chybat

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
22. apr 2015

@sharmana bývajú tu kolotoče?

sutiakova
22. apr 2015

@sharmana
@tatiana7777 mali by byť tento víkend hody, bývajú na Juraja, lebo kostol v Malinove je zasvätený sv.Jurajovi. Takže pravdepodobne budú aj kolotoče. 🙂

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
22. apr 2015

@sharmana a my sme plánovali ist na kolotoče do Ba cez vikend ako dobre ze su tu 👍😀

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
emma_932
22. apr 2015

jeej aj my sa chystame. Kolotoce byvaju pri futbalovom ihrisku 🙂

tatiana7777
10. máj 2015

Ahojte, nahodou v Malinove nejaka nechtarka okrem salónu Vernise? Plus Pedikura a 3D? Naj u mna doma, neviete o niekom? Dakujem

tatiana7777
30. máj 2015

@sharmana ahoj a tento vikendnevied ci nieco bude pre deti ked je Den deti v pondelok? 😊 dakujem

senselinka
30. máj 2015

@tatiana7777 dnes o 15:00 na ihrisku bude Den deti, co robi materske centrum

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
15. jún 2015

@sharmana aj bez kočíku ?

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
30. jún 2015

@sharmana ahoj, radi, cez vikend mozeme ja mam malú v Skolke cez prázdniny niektoré dni.

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
auddrey
30. jún 2015

ahojte, susedy. chcela by som poprosit o radu, buduci tyzden tu budeme mat muzovu dcerku, 7 rockov. ake moznosti na vyzitie mozem v malinove pre nu najst? viem o detskom ihrisku pri futbalovom ihrisku, ale zisli by sa jej aj nejake kamosky, ktora by ste mali cas mozno niekedy vybehnut a zoznamit decula nase? ja zatial nemam este prehlad, kedze som len v ocakavani, takze som este nespoznala vsetky moznosti pre deticky v dedine.moc dakujem

senselinka
30. jún 2015

Dievcata, ak este neviete, davam do pozornosti vybornu akciu 🙂
http://www.malinovo.sk/web/marhulova-parada-201...

auddrey
9. júl 2015

Ahojte mamicky. Poobede o cca 16ej sa s nasou malou (7rokov) chystame opekat na zilip, pridate sa? Je tam aj pekne ihrisko pre deti a aj sa namlsame ;)

tatiana7777
9. júl 2015

@auddrey ahojte kde to je? Este sa tu velmi nevyznám

auddrey
10. júl 2015

ahojte. zilip je pri malom dunaji, kde je napustny objekt do malinovskeho ramena. najlepsie ked pojdete na koniec skolskej ulice k polu a potom ide polna cesta priamo az k malemu dunaju. na jej zaciatku je aj informacny panel, takze tou cestou sa vyberiete kolmo k malemu dunaju az pridete na zilip. su tam altanky zastresene so stolmi a lavickami, ohnisko vymurovane a pre deti ihrisko, drevena lod a koniky a rozhladna na strome s nazvom "hniezdo". Dokonca ked lesnici cistia les, tak tam aj nechavaju nejake mensie drevo na podkurenie, takze ani netreba so sebou nic nosit. je tam naozaj prijemne, odporucam tam ist s detickami, poopekat, pooddychovat. my sme vcera boli a bolo fantasticky.tak nabuduce sa tam snad stretneme.

erika2014
19. júl 2015

Dobrý deň. Chcela by som otvoriť Detské centrum s jasličkami v Moste pri Bratislave. Ak by ste mali záujem zapísať dieťa alebo získať bližšie informácie prosím kontaktujte ma na nannytocare@gmail.com.dakujem.erika

moschin0
24. júl 2015

Ahojte Mamicky, zvazujeme byvanie v Malinove, nasli sme pekny domcek na predaj, ktory sa nam paci. Mame vsak buducu prvacku a obaja ako inak pracujeme v ba. Aj vozite deticky do skoly do ba? zvladate tu dopravu? Vsetko sa mi paci, uz by som sa tam najradsej videla, ale desi ma to dochadzanie. Viete mi povedat, ako to je realne? lebo kazdy nas strasne strasi, ze je to zleee.