Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
@majdzy666 jeeeeeeeeej 18-teho ma narodeniny moj manzelik .. 😉
aj ja som mala obe deti sekciou ,ale ta druha bola o mnoho lepsia ako prva ...po druhej som sa postavila uz o 18-tej na nohy ,rodila som o 11-tej doobeda ..a celkovo sa druha sekcia lepsie hojila ... tak prajem nech aj mas aj ty rychle zotavenie 😉
@majdzy666 no neviem ,ale ja som mala prvu sekciu uplne hroznuuuuuu .. nerada na to spominam.. ale za to pri malom bola uplne super ..aj celkovo lepsie som sa hybala .. mozno to bolo aj tym ze pri prvej mi slo o zivot a to doslova ,tak ju robili narychlo ...a pri druhej mali cas a spravili to poriadne ..
ahoooojte...tak ja tu mám premiéru 😀
hm.....super...aj staré /myslím "služobne"/ aj nové maminy či budúce maminy 😉
mmonika, nečakáááááj, že by si po 23. sekciách rodila prirodzene, iba ak vo sne 😉 ináč aj ja mám po 2. sekcii krajší rez ako po 1. 😉 ja som aj zabudla, že som Ti dávala nejaké info o Bulharsku 😕 som rada, že vám dovča vyšla 😉 my tento rok nejdeme, lebo idem na liečenie do tatier s deťmi, takže....... 😉
@ada11 ja som mala len 2 sekcie .. ale dalsie dieta uz neplanujeme a momentalne ja ani nesmiem mat..
A vies ze co sa vravi o Tatrach??? ze dovolenka tam vyjde tak draho ako keby ste pri mori .. ale ci je to pravda neviem .. my ideme pri more kvoli malej ,dost sa jej zlepsila aj pokozka .. a ideme aj s tymi co sme sa tam spoznali minuly rok ...
@majdzy666 ja som myslela ze uplne zosaliem ked dcera mala cca 4 a pol roka a synator cca 1 rok.. .to bolo obodobie na nervy ... kolko krat som dakovala ze uz je vecer a obaja uz sladko spia .. do skolky mala moc nechodila ,bo bola v kuse chora ,co niesla tie choroby aj domov ... takze bud sa stale hadali a bili ,alebo boli obaja chory 😀 😀 😀 😀
mmonika, ja idem ale do Tatierna liečenie, nie na dovolenku 😉 deti to majú zadara 😉 ale ja si ako doprovod musím platiť 😠 a keďže nechcem žiadne iné mamičky ani detičky na izbe a chcem mať soc. zariadenie len pre nás, tak to nie je malá suma, ale čo neurobíš pre deti 😉 ináč ANetkasa po dovče vlani dostala katastrofálny atopický ekzém, som myslela, že ma šlahne 😠 aj my sme tam išli s tým, že sa deťom zlepší, ale moje deti sú asi iné, lebo obe ochoreli cca 2 týždne po návrate, Maťka potom za 4 mesiace ochorela 3 razy 😠 takže ja už neviem, čo s nimi 😕
@ada11 ja viem ze idete na liecenie .. myslela som to tak ze vsetko ostatne je tam priserne draheeeeeeee... 😒
no my co sme mali jednu neprijemnost ked sme dosli ,ze maly nam tam vobec nechcel chodit na velku potrebu .. a ked sme prisli tak ani doma nic ... chudak asi na 4-5 den dostal take krce do bruchaa ze sme museli ist na pohotovost kde mu spravili klystir .. tak tohto sa obavam aj tento rok .. a este ako deti a muz zvladnu cestu lietadlom.. bo oni idu po prvy krat 😉
mmonika, neboj sa, cestu deti zvládnu možno lepšie ako muž 😉 naše baby to zvládli ukážkovo a to sme mali oba lety nočné 😉 muž sa pri pristávaní trochu zľakol a povedal, že nikdy viac, ale to mu nepomohlo, keďže sme sa chceli vrátiť aj domov 😀 ale teraz by som ho nemusela nejako moc prehovárať, povedali sme si, že ešte pôjdeme na dovču letecky 😉
@ada11 a o kolkej ste odlietali z Ba letiska??? a ked ste dosli do Bulharska kolko bolo ,rano?? bo zas cakat na recepcii do 8 -rana sa mi moc nechce .. a ja sa bojim letu aj kvoli tomu ,ze malej aj mne byva dost spatne .. aby sme negrckali ...bo ja som uz mala v lietadle na male ..bola som zelena ako zaba ,v usiach zalahnute ..no hruza ,,
mmonika, mi keď ideme autom tak musím dávať deťom Kinedryl, lebo grcajú ako divé 😠 dala som im tuším aj pred lietaním, ale pri spiatočnom lete som im nedala a zvládli to na 1-tku 😉 Do Bulharska sme odlietali o 19,50 a na hoteli sme boli okolo polnoci /tam je časový posun o hodinu/ a domov sme leteli o kolo 22,00, doma sme boli /z BA sme išli autom/ okolo 2,30 😉 prečo by si mala čakať na recepcii, veď hneď ako prídete, tak vás ubytujú 😉
ešte na check-in sa čudovala tá pani, že ideme na nočný let s malým dieťaťom, ale čo sme mali robiť, keď nám prišli také pokyny, jedine neodletieť 😀 ale bolo nám parááádne, supééééééér.... to bola naša prvá dovolenka pri mori 😉
mmonika, aha.....no mi sme hneď išli na izbu spinkať 😉
lenže mi sme mali zaplatený pobyt od 15-teho, teda 15-teho sme mali byť už na izbe, ale prišli sme na prelome 15-teho a 16-teho, tak vlastne my sme mali dovču kratšiu o 1 deň, to ma naštvalo 😠
mmonika, to sa nedalo riešiť, lebo odlet sme mali ešte toho 15-teho i keď večer, nikoho nezaujíma, že na hotel sme sa ubytovali až 16-teho 😠

@majdzy666 no to by bola fakt nahoda... jedine ak by si sla doobeda 😀 😀 😀 😀 ale ak ma spoznas kludne sa prihovor 😉