icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

katren
23. mar 2011

@daska0501 neboj sa, zvladnes to, budes musiet.....ja mam ovela mladsiu slecnu a uz som v 6-tom mesiaci....prve 3 mesiace by som spala kde som si sadla, ale mala mi nedovolila.....nastastie spava 2x denne hodinku a pol, tak som spavala zarovno s nou....a upratovanie som si rozlozila na dva dni....v jeden poutieram prach a poumyvam kupelnu a kuchynu a v druhy vysavam a umyvam podlahy.....hracky upratujem vzdy vecer, lebo bez toho by som nazaspala....

daska0501
23. mar 2011

@katren hehe. to ja musim upratovat stale lebo su vsade pohodene🙂 len s tym upratovanim mam dajak problem...strasne tazko sa teraz do toho nutim...ale hadam ked prejdu tieto dni-tyzdne co mi je sem tam este zle tak sa to zlepsi a uz budem zas behat po byte jak motorova mys s prachovkou a vysavacom 😀

katren
23. mar 2011

@daska0501 tak ti budem drzat palce 😀
ja uz teraz fucim ako slon 😒

jarunka111
1. apr 2011

Ahojte, trocha to tu stíchlo. By som potrebovala poradiť ohľadom zubára/zubárky pre malého. Má 21mes. a chcela by som/mala by som ísť s ním na prehliadku. Len neviem ako to teraz chodí, či hociktorý zubár vezme také malé dieťa alebo akú máte skúsenosť vy s konkrétnym zubárom? Ďakujem vám za rady 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
jarunka111
2. apr 2011

@majdzy666 to ma tiež napadlo, že mojej, ale to nechcem. Moja dr. je v dôchodku, takže môže kedykoľvek skončiť a nechcem potom chodiť k inému, by som bola rada, keby si zvykne na jedného dr. Stačí, že ja budem pre seba hľadať. A môžem sa spýtať, ku komu chodíš a ako si spokojná? Ďakujem 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
nada.hope
4. apr 2011

Babule.................ja som bola s malou u zubarky pred mesiacom, nechcela som mojho zubara, tak som skusila zavolat Bandurovej a je skvela, sice ma plno ale vzala nas...........................skuste🙂

oxichuda
7. apr 2011

Ahojte mamičky
Mohol by mne niekto poradiť dobrého detského lekára-pediatra v Topoľčanoch? Chodíme do detského lekára-Takačovej a naozaj som veľmi nespokojná.Veľmi som vám vďačná

jarunka111
7. apr 2011

@majdzy666
@nada.hope ďakujem za tipy, tak to snáď nebude nejaký problém 😉

jarunka111
9. apr 2011

@oxichuda ja chodím dr.štefčíková, starala sa ešte o mňa, keď som bola mimi 😉 u mňa v pohode 😉 sestra od nej odišla a teraz chodí dr. mihalikovej, s touto je spokojná. Ale koľko ľudí, toľko názorov.

katushka16
9. apr 2011

@oxichuda ahoj,my chodíme dr.Zaťkovej a som spokojná

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
jarunka111
28. apr 2011

Ahojte, chcela by sa opýtať, či nemáte niekto na predaj detský bicykel pre 3ročného chlapca?
Hľadám takto v okolí, hlavne kvôli jednoduchšej doprave 😉

...ak by niekto potreboval alebo mal záujem poradiť v oblasti financií (sporenie, poistka, hypotéka...) kľudne sa ozvite....

mery.maja
3. máj 2011

Ahojte,mozem sa pridat aj ja?uz som tu par krat bola ale to bola tusim este ta stara tema 😎
@nada.hope nadi ty si bola uz s malou u zubara??vau to nejak zaostavam 😝 ja si ani neviem predstavit ako by tomu nasmu nezbednikovi do ust pozerali ,samozrejme keby som ho tam vobec dostala 😀 😀

nada.hope
3. máj 2011

@mery.maja no ahoj ty kde sa tulas?????
Ano bola som uz u zubarky, a mam chodit kazdy pol rok aspon tak som to tam podpisovala......................

mery.maja
3. máj 2011

@nada.hope kde??? 😀 tu aj tam 😀 väcsinou na FB.....ale sledujem aj teba 😉 sak som ti aj ninkinu izbicku okomentovala 😵 😵

volcanic
9. máj 2011

Ahojte,tak sa k vám pripájam aj ja....som rada,že je tu topoľčianska skupina....chcela by som poradiť ktorej gynekologičke sa mam preradiť tu v TO. Kamoška chodi k dr. Valaskej, že vraj je ok aj vybavenie nove ale každá ospevuje asi najviac dr. Sileša,lenže ja by som radšej k žene chodila,viete niečo o dr.Radičovej? hlavne ide o prístup k tehotným.Díky

bubinko83
autor
9. máj 2011

@volcanic ja chodim k doktorke Bognarovej do Ozety .Je to dost odveci daleko pokial nemaš auto,ale ona je proste super a ja by som ju nevymenila ani za svet. Vždy mi pomohla ked vedela. 🙂

jarunka111
17. máj 2011

Ahojte maminky, vedeli by ste mi prosím poradiť, kde by som mohla zohnať veci na narodeninovú oslavu - papierové taniere, poháre atď. s motívom Vláčik Tomáš?
V Tescu majú len Cars a neviem, kde hľadať. Ešte snáď papierníctva? Ale tam, kde som bola, nič nemali 😒 Na nete som našla, ale potrebujem to dosť na rýchlo, tak musím hľadať len v meste. Ďakujem vám 😉

nicky655
24. máj 2011

baby,nechodite niektora plavat v topolcanoch? ake mate skusenosti s topolcianskou plavarnou? dakujem

betty21
27. máj 2011

@jarunka111 ja mám bicykel pre 3-ročného chlapčeka, je ako nový. Malého bicyklovanie nebavilo. Ak máš záujem, tak sa mi ozvi. Teda ak to je ešte aktuálne.

jarunka111
27. máj 2011

@betty21 áno, je to aktuálne. Môžem sa teda spýtať aká je to veľkosť? Tie bicykle sú nejak označované číslami, že "12, "16, .... A potrebovali by sme aspoň tú "16tku, prípadne "20tku, lebo malý je dosť veľký 😉

betty21
27. máj 2011

@jarunka111 takto ti to neviem, musím sa spýtať muža, ale asi to bude 16". pôjdem to pozrieť. inak je zelenej farby a možno by bolo dobré prísť si ho pozrieť. má aj pomocné koliečka.

betty21
27. máj 2011

@jarunka111 neviem či by 20" nebol veľký na 3-ročného chlapca

jarunka111
27. máj 2011

@betty21 asi je najlepšie si ho pozrieť, máš pravdu 😉 a môžem sa opýtať na sumu?

betty21
27. máj 2011

@jarunka111 suma je 60 €, si z mesta?

jarunka111
27. máj 2011

@betty21 áno, som z mesta. Rada by som ho videla, ako sa môžeme dohodnúť?

betty21
27. máj 2011

@jarunka111 ja som doma, kľudne prídite pozrieť cez víkend

jarunka111
27. máj 2011

@betty21 teraz už musíš utekať od PC, ale ak mi dáte adresu, prípadne tel.č. do IP, tak sa iste ozvem a dohodneme presne