Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@svetlankat on je zivnostnik...
@olifcek aha
@garonka aj ja si myslim, mozno sa na to opytaju ale vysielat to nebudu, odvysielaju len to co si bude stanka priat, podla mna
@olifcek dobre si urobila ze si to poslala
dakujem vam baby!
baby mozem dat malej mlieko zamrazene 3 mesacne???
@zucana podla mna mozes, ono bude mat trosku ine zlozenie, ale kludne mozes.
ja mam tiez plny mrazak mlieka, jeden cely suflik
@olifcek podla mna by si to mohla poslat aj inym telkam. Ved nech to odvysielaju vsade. Viac ludi sa chyti.
@svetlankat toľko mliečka mate? to aj syry robiť môžete 😀
jak vam fajne, my nemame nič ja mam akurat čo mi vypije
@garonka mame mame, to kludne mozem. Este by som aj mohla, ale uz nemam kde davt a kelimky sa minuli.
@zucana kludne i polrocne
@svetlankat i mm, ze nech pisem aj do markizy..
@svetlankat mliečko využíješ aj na prikrmy 😵 😵 😵
a ked rozmrazim v chladnicke mozem ho tam mat do zajtra?
@olifcek treba skusit aj rozne organizacie, co organizuju zbierky, mas to pekne napisane, uz len poposielat. Ved mozes posielat to iste.
zuci ja davam malenu zmrazene mlieko mozes dat malej 3 mesiace stare ale ked sa ti rozmrazi musis ho spotrebovat a co nedopije vyliat nemozes ho necjavat do dalsieho dna ani v chladnicke
dik baby mne je ho luto vyliat a nechcem potom ho uz mat takto v mrazaku alebo mam vyuzit na prikrmy???
@zucana mne to tak povedala deska lekarka aby sa mliecko nekontaminovalo potom by mohla mat hnacky a zbytocne zaludocne tazkosti
@zucana tak ako pise
@mmaarrttiinnaa v chladnicke 24 hodin len cerstvo odsate.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@olifcek to bola jeho firma, alebo sukromnik?