Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

•
27. jún 2010@maculik prajem pokojnu nocku
0
@olifcek idem aj ja hajat, pekne sny vsetkym. zajtra docitam. My sa este malo nahlas chychoceme ale uz nam to tiez ide,
ahoooooooooooj 🙂
tak my už sme doma 😉 bolo super, počasie vyšlo krásne, promenada pri Dunaji je super a nakupili sme si lno vecí :-p
@garonka pekny uces 😉
@olifcek dik za linky, len ten druhy uz bol predany.. ale si zlata ze na mna myslis x-)
aaaa stretla som sa s hajdy jej mm, asi polhodku sme pokecali, zlatá baba a Branko je nááádherny chlapcek...na Nelka im ukazla ako vie grcat a potom zaspala 😃
tak my už sme doma 😉 bolo super, počasie vyšlo krásne, promenada pri Dunaji je super a nakupili sme si lno vecí :-p
@garonka pekny uces 😉
@olifcek dik za linky, len ten druhy uz bol predany.. ale si zlata ze na mna myslis x-)
aaaa stretla som sa s hajdy jej mm, asi polhodku sme pokecali, zlatá baba a Branko je nááádherny chlapcek...na Nelka im ukazla ako vie grcat a potom zaspala 😃
nasa Juli ked neico chce, tak zacne kricat, ale teda poviem, vam, este som tak nepocula dieta kricat..prekrici aj Terezku aj mna s mm...kazdy kto u nas bol a pocul ju kricat, len vyvaloval oci, ze ako vie to pohodove dieta jacat 😃 ale najlepsie je ze ona sa pri tom nezlosti ale sa zacne potom smiat...a najvacsi usmev samozrejme nahodi ked sa na jej kricanie niekto ozve 😃
ja to raz nakamerujem :-N
idem spinkat, vcera sme sli spat o pol jednej, o tristvrte sa zobudila juli, do pol druhej som ju mala na rukach a potom sa zobudila uz o pol piatej a o siedmej :-| dufam,ze bude spat lepsie dnes 8-( :-N
ja to raz nakamerujem :-N
idem spinkat, vcera sme sli spat o pol jednej, o tristvrte sa zobudila juli, do pol druhej som ju mala na rukach a potom sa zobudila uz o pol piatej a o siedmej :-| dufam,ze bude spat lepsie dnes 8-( :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli