Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@zucana netusim, ale drahe to snad oc nebude...
Balík 1. triedy
Do hmotnosti Predajná cena v EUR/Sk
2 kg 2,80 €/84,35 Sk
5 kg 3,20 €/96,40 Sk
10 kg 4,00 €/120,50 Sk
15 kg 5,00 €/150,63 Sk
Balík 2. triedy
Do hmotnosti Predajná cena v EUR/Sk
2 kg 2,20 €/ 66,28 Sk
5 kg 2,50 €/75,32 Sk
10 kg 3,00 €/90,38 Sk
15 kg 3,50 €/105,44 Sk
samozrjeme si to zaplatim x;o)
baby moja mala uz chce stat na nohach....ked je na rukach sa odraza aj ked na mne opreta....
bujaka zeny !
som sa akurat vratila a dobre som urobila, lebo buuuuurka prisla 😅 joj, ale uvazujem silno ze tu este ostanem tyzden..tu sa tak dobre dycha...sice bolo dnes 32 ale pri vode bolo prijemne 😉 dnes zacina festival, mesto bude plne ludi, zajtra pojdeme aj my zatrsat 😀 😅
@laxity aj my mame bazenik 😉 v blave na nas caka...
inak @lolka by sa mohla aj pridat....
no a mala je vonku so svokrou som ju uspala a teda dala svokre nech sa s nou ide prejst ze ja budem zehlit ale dosiel mm a zehlit mi zakazal ze aby sme boli spolu ze upratovacka zajtra ozehli....tak idem aspon salatik spravit a ideme si dat....
@matesl no, nasa 2garsonka je ako v sucasnej dobe chapany 1izbak... mame 2 cca rovnako velke izby, spalna je vacsia, takze zas nemam taky pocit, ako ty v tej 3x3... nasa spalna ma 4x5cca...
a co sa mi stalo... zosi a hajdy, vy mate baby smile... tak pozor... isli sme dole 3 schodikmi s takymi tymi pruhmi na kociar a nejako som sa nevedela napasovat do tych pruhov, tak som zatlacila ako na normalnej vani - mala som autosedacku... stehnom do tasky a supito vyletela mi cela sedacka z tych poistiek... a Vilko letel v sedacke... 😢 sok jak hovado, chvalabohu bol priputany a iba sa zlakol... teda dufam, smeje sa a tak normalne funguje... skoro som infarkt dostala...
takze pozor na to, tie poistky su tam len zjavne len aby na rovinke ta sedacka drzala... 😠
ja že vás kuk, že čo si tu píšete a tu je tichúčko, tak idem aj ja do postele, dobrú noc a pekné sníčky.
Ozaj dnes u ortopedičky všetko o.k. 😵
veru,veru... ticho... pred burkou... 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@olifcek tak n najhorsom poslem...kolko to bude stat?