Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@svetlankat no ja dnes kupila mixer Braun, zda sa že je oki, mrkvu som uvarila vo vode a tak zmixovala na pyre ale tu oranžovu farbu keď Tobi videl mal dosť, zjedol mi z toho asi 3 lyžičky ale tak ho napinalo až som mu mandle videla joj
@garonka no ta chut nic moc, no detom to vraj chuti 😅 no ale Tobi uz bocik okoštoval, tak co mu mrkvu pchas 😀 🤐
inak Neli zasa spustila rev po 40minutach....tak ako vcera, dala som jej papt, tak sa natahovalo, zapasila, cela sa spotila, plakla pri tom teraz zaspala...mi to pripomenulo tie trojmesacne koliky 🙄
mne velmi chuti mrkvicka a vsetko vlastneeee
dobre ranko..my vyspinkane...deti mi vcera zalahli o siedmej, juli je hore od siestej a Tete este spinka 😀
bre rankoooo, aj my vybuvaní od pol desiatej do pol siedmej a papanie až teraz, až sa mi lesknu očka 😀
dnes to takisto vyzera na horuci deň ah jaj
dopísane, povedane môžem isť sa hrať 🙂
@garonka vsetkym polrocikom vsetko naj
Dobre ranko
Juuuj baby u nas taka otrasna noc, boli sme kazdu hodinku hore a to preto, ze Miska putovala po postielke a potom sa stale jedovala. Mozno aj preto ze bolo dost teplo.
ahojkoš 😉
@garonka dakujeme, aj vám vše náááj 😉
@maminnka Ntálke krásny ppolročik želáme tiež 🙂
baby, nasi mali vecer privalovu vlnu, meter vody v pivnici, uvazovalo sa o evakuacii, lebo domy ccez ulicu zlilo pol metra nad zemou, ale nakoniec sa neevakuovlo, nasi boli hore do 1.30, potom uz isli spat, su hotoví ☹
@svetlankat to poznáááám doverne 😒 , ale dnes som ju bola napravit asi len 4krat a papala len 2krat takze celkom uspech....len to ani nechcem pisat, aby nebola katastrofa dalsiu noc 🤐
@rivatha vynasali celu noc veci na povalu, neviem aka je skoda...
ono to totiz nieje ich dom, ale ich kamaratov a oni ho maju v prenajme kym neprerobia byt, uz sa ta prerabka vlecie strasne dlho...takze ti ich kamarati tam prisli a nosili spolu veci a ostali tam aj spat...
ono je to rodicovsky dom tych znamych, sluzi skor ako chalup a nasi su tam docasne, takze cenne veci tam niesu nastastie
@zoska aspon ze tak, ale aj tak hroza, vsak? Clovek ked sa na to pozera a pocuva je mu do placu a to to nemusi ani prezit
@svetlankat presne tak, nikdy by som neverila ze v nasom meste sa toto udeje a preds vcera zaplavilo dve sidliska...rozliali sa take potociky co ani neviem ze existuju...
a absolutne si neviem predstavit co prezili ludia na vychode, v Niznej Mysli a podobne, prisli uplne o vsetko...nemaju nic a z toho nic este musia platit uvery....to je strasne
boze baby ja som sa vyblokovala na bankingu...uz asi dementniem a terz mi nefunguje ani ta bezplatna linka, hlavn vec ze je to nonstop sluzba 😠
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@laxity no jo aj v spravach sme boli, ale nase mesto na tom nieje az tak zle....