Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
mima presne ako hovoris....
maji nebudem malemu davat ockovat tize kiahne. ved to nieje smrtelna xoroba, a ani my sme na to neboli ockovane a sme tu... ja som kiahne mala ako 3 rocna takze uz mat nebudem. treba len dieta drzat doma v teple aby sa co najviac vyhadzalo von na tele a nie vo vnutry, stale to sprxovat aby to co najmenej svrbelo a hotovo......a ked som pocula o neziaducix ucinkox tohoto ockovanie tak ma to len utvrdilo v rozhodnuti ze nie...
silvi nepozerala som to ja stv malo pozeram lebo nikdy tam nic nieje. a ked uz mam cas si kuk tv tak markizu, novu, joj, discovery a tak... 🙂
Heni Samkovi vsetko najlepsie k rôciku, vela zdravicka a radosti. poobede ked nebude prsat sa stavim na sekundu.
maji, dakujeme za blahozelanie 🙂
dufam, ze nebude prsat, chceme ist na prechadzku aspon nachvilu 🙂
.....ja Samka ockovat proti kiahnam nebudem, pride mi to zbytocne a o negat. reakciach na ockovania som pocula, takze ho chcem dat zaockovat co najmenej mimo povinnych....sestra mi vravela, ze je aj dobre, ked deti prekonaju ovcie kiahne, lebo potom vraj maju lepsiu imunitu, tak neviem, co je na tom pravdy 😠
Heni Samulkovi vsetko najlepsie k 1.rociku...nech je len zdryvucky a poslusny 🙂
jumci tiez nepozeravam stv ale tatino to mal na stv2 a tam to davali...bolo to zaujimave ale az mi mraz chodil po chrbte ked som pocuvala tie mamicky ☹
ja radsej take veci nepozeram lebo potom ma napadaju len somariny a rozmyslam furt nad tym ☹ pripajam sa k blahozelaniu pre Samuska Heni, nex ste len zdravucky a anjelik nex vam robi velikansku radost 😉 🙂
ja tiez radsej taketo veci moc nepozeravam, potom mam chrobaka v hlave a furt nad tym rozmyslam. mne napr. robi problem niekedy pozerat modre z neba, ako deti trpia. je to hrozne smutne.
Ahojky Maminky...aj my s Maximkom sa pripajame k blahozelaniam, a hlavne vas zdravime uz z nasho noveho domu, uz od 1.9 byvame vo svojom a dnes nam prisli namontovat internet. Tak...docitavam a ...mate nadherne deticky, malych anjelikov. 😀 Krasnych...pridame aj my nieco, len ked sa najde fotak. 😝 ...Ale nie, uz sme konecne vybaleni, vsetky skatule uz su prec z domu a uz len zametam, cistim a upratujem...stale dookola. Ale co je hlavne, VO svojom.
Tak...zatim papaa...ozveme sa skoro.
heni aj my s adkom sa pripajame ku gratulaciam... hlavne nech ste zdravucky...
jumci ja tiez radsej nepozeram taketo veci,lebo potom som paranoidna a vidim na malom aj take priznaky,ktore vobec nema... a modre z neba ja nepozeram vobec,ani som to nikdy nepozerala... ja som hrozne citliva na taketo ludske osudy nech su akekolvek... ved som sa rozplakala na nasej oslave v lete ked sme podostavali kopec krasnych darcekov a zislo sa vela ludi ktorych mam rada a na ktorych mi zalezi...
katarinka ja vam tak zaaaaaaaaavidiiiiiiiim... uz aby sme boli aj my vo svojom... uz sa normalne tesim na to neustale upratovanie, vybalovanie... jaaaaaaaaaj uz sa neviem dockat... ale aj nas to uz co nevidiet caka, dnes nam prisli namontovat plynove hodiny konecne,takze dorobime komin z kotla,vyskusame ho a uz aj ideme na podlahy ... takze este max. taky mesiac a mesiac a pol a byvame aj my...
baby ja vam tak zavidiiiiiiim ze mate svoje byvanie ( v dobrom samozrejme ) 😉 🙂 ale prajem vam to zo srdca si to uzite... neni nad to byvat sami a vo vlastnom...
mima neboj dockas sa uz len par mesiacov a na vianoce budete uz v novom 😉 😉 to budu pekne vianoce uvidis... ( a hlavne ziadna svokra!!! ) 🙂
no veru modre z neba nepozeram ani ja, je mi tyx deti tak velmi luto, a ako mima hovori potom hladam na malom len priznaky toho co nema... 😀 😀 😀
no leto nam uz skoncilo, tak som opat poupratovala malemu skrinu, letne veci do zadu a teplejsie a zimne dopredu 😉 ocko malemu v Rakusku kupil nadherne zimne bundy tak som sa vytesovala, aky bude Ivuš fesak 😀
jumci od pondelka sa ma vratit babie leto... na pondelok hlasia 21 stupnovva ma sa este oteplovat... sa tesim,lebo mame buduci vikend jarmok,tak dufam,ze sa im predpoved vydari
mima potesila si ma s tym pocasim 🙂 mam rada teploty do 25st, to nieje ani velmi moc horuco a pre mna je to tak akurat 😉 nemam rada teploty okolo 30st a vyssie 😒
tak mate jarmok parada 😎
ozaj mima pocula si o nejakej reakcii na toto 15mes ockovanie co nas caka??? mne len kamoska hovorila ma 2rocneho xlapca ze jej maly len plakal ked ho ockovali a potom nic nemal ziadnu reakciu, a ze na 2 den sa mu spravila len modrina a inak nic.
Ludka aj mne kamoska vravela ze jej maly nemal nic. to sa ockuje do rucky.
baby som taka unavena po dnesnom krasnom dni. mala som doma uz ani neviem kolko deti, bolo to krasne. torta sa vydarila, aj chutila super. moj drahy vravel ze najblisia oslava na Samkovu 18ku xixixixixi ale maly sa velmi tesil ked u nas bolo tolko deticiek, som rada aj ja, lebo sa s nimi pekne hral tak dufam ze ked pojde ci uz do skolky ze nebude problem.
dobru noc.
maji cakame na fotky Samuska z oslavy.... 🙂 parada ze sa vam oslava podarila 😉 tesime sa s tebou...
xi a si predstav ze by si mala doma 3-4 deti stale, to by si padala dole nosom kazdy den 😀
corasone Samko vsetko najlepsie k 1.rociku....uz mame doma rocnych huncutov 🙂
dakujem pekne aby za priania, Silvuska napodobne aj Davidkovi vela zdravicka a stasticka k jeho prvym narodeninkam. fotky pridam, len som nemala cas fotit, fotila kamoska tak musim pockat na fotky. poviem vam pravdu ze sa na ne tesim. nemam ani tortu odfotenu.
baby aj my s adkom sa pripajame ku gratulaciam... davidkovi aj samkovi zelame vsetko len to najlepsie,hlavne nech su zdravucky,aby vam rastli do krasy ako doteraz a robili vam len a len radost...
heni samko je uzasny chalan... a v tych okuliaroch cisty macher 😀 ... a este jedna otazocka - tie pupavky co mas na stene su nalepky alebo cela tapeta? strasne sa mi to paci 🙂
jumci o tom ockovani som nepocula nic,ale ked sa to ockuje iba do rucicky hadam to bude bez reakcii,nie ako doteraz ☹ zajtra ideme s malym k doktorovi,pre istotu... uz mu to ako tak prechadza,ale dnes mu z nociho nic vyskocila horucka na 38, 8 tak som sa zlakla... cele dni mal 37,8 len dnes mu to tak vyskocilo,tak zajtra ideme radsej k dr rano... a hned sa popytam aj na tie ockovania co sme sa bavili,ze drobcom dame... ked sa dozviem nieco nove,dam vediet 😉
aj my s Ivuškom sa pripajame a davidkovi zelame len to naj hlavne zdravicko 🙂 🙂
mima tak pekne, ale radsej veru xod nex adka popocuva a predsalen povie co a ako.... snad budete cim skor o.k., daj vediet ako ste poxodili u dr. 😉
heni a samko mal nadhernu tortu auticko... 😎 urcite bola vyborna 😀
mima, prajeme skore uzdravenie, tie nase deturence nas stale niecim prekvapia...my zasa kakame viackrat za den, tak neviem, ci pridu dalsie zubky, lebo nic nove nevidim 😒 a cez vikend aj mal sem-tam teplejsie celo, ani som mu teplotu nemerala, ale urcite mal trosku zvysenu....
tie pupavky su cela tapeta, predavaju ich v takych rolkach 🙂
jumci, torta bola dobrucka, len sa tak po nej zaprasilo, este som nechala par kuskov sestre v mraziaku, lebo oni maju prist tento vikend....bola to klasicka Dobosova torta, takze mnam 😀
kati, ako sa vam byva? chodievate este na plavanie?
je to tu dnes nejake hrozne, nedaju sa nacitavat fotky
maji samusko je krasny xlapcek 🙂 🙂
ahojte baby,dakujeme,ale nakoniec sme k dr neisli,ako mal taku vysoku teplotu ako keby utalo, vecer len trochu zvysenu,dnes uz vobec aj soplik mu prechadza a pekne vykasliava,tak uvidime ako sa to bude vyvijat dalej... ked mu to zacalo prechadzat tak som si to rozmyslela,aby si nedoniesol z cakarne nejaky dalsi "darcek" ked sa vsade zazina rozmahat chripka...
maji suhlasim s jumcou,samko je naozaj nadherny... a ake ma uz vlasky dlhe...
mima som rada ze uz ste na tom lepsie... a veru s tou cakarnou u dr mas pravdu...
nanestastie Ivka zase xitili sopliky 😒 ☹ ale cez den je ok ani nevieme ze sopli no v noci je to horsie... ☹ uz aby toto skarede pocaie preslo a nex je bud zima alebo teplo, lebo tieto prexody su najhorsie. ☹
presne tak jumci,lebo nevies ako sa mas obliect,ked si na slnku je uplne teplucko,ked si v chladku je zase zima.. no otras... aj mna dnes uz skriabe v krku tak len cumlem strepsils od rana,nech nelezim cez jarmok v posteli...
dakujem maminky, ano mima moj maly ked sa narodil do mesiaca mu vypadali vlasky a potom zacali pekne rast, teraz ma velke haaaro 🙂 🙂 🙂
zelam obom chalanom aj Ivkovi aj Adkovi aby sa co najskor uzdravili.
Maminky suhlasim s vami...toto premenlive pocasie je hroza...mna boli od rana v krku a Davidko kycha...tak dufam ze to nebude pokracovat dalej ☹
Maji Samko je fakt fesak...tie ocenka modre a gulatucka tvaricka. No a torta je uuuplne kraaasna...si sikulka, aj zivit by si sa tym mohla🙂
V sobotu sme mali oslavu tak pripajam par foteciek.

maji mne to teraz sestricka hovorila ze ked v prideme v 15mesiacoch sa to ockuje, ale ja asi nedam. Oni mi to sice odporucali ale chcem dat zaockovat len priti zltacke a kliestovej encef.
baby pred vcerom dom na STV2 pozerala dokument kde davali mamicky, ktorych deti po ockovaniach mali rozne negativne nasledky ☹ ....je to sila!!! Pozerali ste to niektora?