Mamičky z Oľdze
Ahojte, nie su tu nejake mamicky z obce Oldza, okres Dun.Streda. Mali by sme sa tam s nasimi 2 detmi stahovat buduci rok a chcela by som sa dozvediet o moznostiach, skoly, skolky, atd..Proste pokecat a pripadne spoznat susedky 🙂
ahojte my sa budeme stahovat do čenkoviec asi na velku noc 🙂 Zistili ste dievčatá niečo o miestnych školkach?
Ahoj 2danculik, predpokladam, ze kedze je to okres Dun. Streda, tak to bude patrit pod D. Stredu. My mame trvaly pobyt v Ba a asi to tak aj ostane, takze vsetky uradne veci riesime v BA. A uz ste sa prestahovali, dobre sa vam byva? Ja tu na modreho konika nechodim vobec, len som si nahodne nasla upozornenie, ze tu niekto pisal. Ake velke mas deticky?
Ja mam dve baby..8 a 5 rocnu. A odkial sa tam stahujete, z BA? Kedy? No a co sa skolok tyka, zalezi na tom, kde budes po materskej pracovat..
ahojte, my sme sa tiez prestahovali do Oldze, cca pred 2 rokmi. Pozeram ze je tu niekolko mamiciek s detmi, tak mozno by mi vedeli poradit. cakame mimino a prave riesim pediatra. Kam s detmi chodite? niekde v okoli, alebo ba? ja by som to chcela co najblizsie, ale po preluskani internetu neviem ci nakoniec neskoncim v ba...vedeli by ste mi poradit? dakujem 🙂
ahoj, my chodime do zlatych klasov zatial k doktorke Lydii Kilarovej, v pohode, pokial uz mas nejake skusenosti, potom si vies obhajit, ze nechces antibiotika, pokial nemas CRP a pod...ale zatial sme nemali problem, lenze baby uz mali cez 3 roky a 6 rokov, ked sme tam zacali chodit..neviem, ako pri malom babatku..a kde byvate v oldzi? dobre sa vam byva?
@knk ja som tiez zvazovala tuto lekarku, ale som nemala na nu ziadne recenzie tak som vybrala inu. no ved prave, ze sa mi jednalo o babatko. my byvame starej casti, byva sa nam dobre, tichucko, klud, pohodicka, len tu velmi este nikoho nepoznam, tak niekedy taka sama sa citim, najma teraz ked som na materskej...a vy kde byvate? trosku neskorsie odpisujem
Ahojte 🙂 ja som zo Sási 🙂
Ahojte zienky, my sme z cenkoviec. To vase ihrisko pre deti je verejne pristupne? Kde to tam je? U nas nic poriadne nie je :(
Tak sme boli na tom v smere do Lehnic a bolo zamknute :(

dievcata, vidime sa niekedy? 😉