icon

Mamičky z Oľdze

knk
23. nov 2010

Ahojte, nie su tu nejake mamicky z obce Oldza, okres Dun.Streda. Mali by sme sa tam s nasimi 2 detmi stahovat buduci rok a chcela by som sa dozvediet o moznostiach, skoly, skolky, atd..Proste pokecat a pripadne spoznat susedky 🙂

Strana
z2
paris3
18. máj 2012

dievcata, vidime sa niekedy? 😉

2danculik
28. dec 2014

ahojte my sa budeme stahovat do čenkoviec asi na velku noc 🙂 Zistili ste dievčatá niečo o miestnych školkach?

2danculik
20. máj 2015

@tesoro
@knk Ahojte, prosím Vás pod ktorý urad prace soc vecí a rodiny patria Čenkovce, Oľdza a okolite dediny?

knk
autor
23. máj 2015

Ahoj 2danculik, predpokladam, ze kedze je to okres Dun. Streda, tak to bude patrit pod D. Stredu. My mame trvaly pobyt v Ba a asi to tak aj ostane, takze vsetky uradne veci riesime v BA. A uz ste sa prestahovali, dobre sa vam byva? Ja tu na modreho konika nechodim vobec, len som si nahodne nasla upozornenie, ze tu niekto pisal. Ake velke mas deticky?

2danculik
23. máj 2015

@knk Ahoj budeme sa sťahovať o kusok dalej do Čenkoviec a mame zatial iba jednu beťárku 2,5r. A ty?

knk
autor
24. máj 2015

Ja mam dve baby..8 a 5 rocnu. A odkial sa tam stahujete, z BA? Kedy? No a co sa skolok tyka, zalezi na tom, kde budes po materskej pracovat..

2danculik
1. jún 2015

@knk tak už bývame v takom provizornom dome 🙂

fiorrella
14. júl 2015

ahojte, my sme sa tiez prestahovali do Oldze, cca pred 2 rokmi. Pozeram ze je tu niekolko mamiciek s detmi, tak mozno by mi vedeli poradit. cakame mimino a prave riesim pediatra. Kam s detmi chodite? niekde v okoli, alebo ba? ja by som to chcela co najblizsie, ale po preluskani internetu neviem ci nakoniec neskoncim v ba...vedeli by ste mi poradit? dakujem 🙂

knk
autor
5. okt 2015

ahoj, my chodime do zlatych klasov zatial k doktorke Lydii Kilarovej, v pohode, pokial uz mas nejake skusenosti, potom si vies obhajit, ze nechces antibiotika, pokial nemas CRP a pod...ale zatial sme nemali problem, lenze baby uz mali cez 3 roky a 6 rokov, ked sme tam zacali chodit..neviem, ako pri malom babatku..a kde byvate v oldzi? dobre sa vam byva?

fiorrella
29. feb 2016

@knk ja som tiez zvazovala tuto lekarku, ale som nemala na nu ziadne recenzie tak som vybrala inu. no ved prave, ze sa mi jednalo o babatko. my byvame starej casti, byva sa nam dobre, tichucko, klud, pohodicka, len tu velmi este nikoho nepoznam, tak niekedy taka sama sa citim, najma teraz ked som na materskej...a vy kde byvate? trosku neskorsie odpisujem

barborav
29. feb 2016

Ahojte 🙂 ja som zo Sási 🙂

2danculik
23. aug 2017

Ahojte zienky, my sme z cenkoviec. To vase ihrisko pre deti je verejne pristupne? Kde to tam je? U nas nic poriadne nie je :(

fiorrella
9. okt 2017

@2danculik ahoj, áno je verejne prístupné, až dve, jedno v novej časti a jedno ako sa ide smerom na Lehnice, to je viac udržiavané ;)

2danculik
9. okt 2017

Tak sme boli na tom v smere do Lehnic a bolo zamknute :(

fiorrella
9. okt 2017

@2danculik zamknuté? Nechápem, veď to je vždy otvorené, len treba poriadne potlačiť. Kedy ste boli? Jedine že sa to niečo robilo alebo čo...

2danculik
23. okt 2017

@fiorrella joj cez leto, bolo určite zamknuté, skúšala som drmala a nič, nikde ani nohy :(

Strana
z2