icon

Maminy zo Zvolena a Banskej Bystrice

kika22
14. máj 2009

baby tak dúfam, že sa tu stretneme a podelíme sa o skúsenosti a rady našich drobcov 🙂

kika22
autor
26. jún 2009

cimba a aj sopliky sa pridali ci nie?

...pocujte baby chcem sa vas opytat mala som taku prihodu, ze ma nepustili do V drogerie na namesti vedla Proiru s kocikom,, stalo sa to niektorej z Vas? Zda sa mi to ako diskriminacia a nemam chut to len tak nechat, pretoze sa to stalo uz aj mojej znamej, ved v dnesnej dobe co je kriza by mali vyjst v ustrety zakaznikovi a ta krepa predavacka ma zvrtla, ze sa tam nevojdem s kocikom....myslim si, ze by si zasluzili reklamu do novin...ako rada som tam chodila tak po tejto prihode tam nepachnem 🙄

pupi78
26. jún 2009

Kika, zišlo by sa do nich riadne obuť. 😠
Mne sa to ešte nestalo, ale tiež vedia byť niekde strašne protivné tie ženské. Zatiaľ to skončilo len pri zazeraní - ona na mňa a ja na ňu. Však čo má preboha zazerať, keď jej idem robiť tržbu. Bolo to v športovej predajni ako je ľudová banka na 2.posch. No nepríjemná ženská. 😠

pupi78
26. jún 2009

A od dnes až do bud. týždňa nemôžeme chodiť von. 😠 Maťko má angínu a dosť škaredú, má zahnisané hrdielko. ☹ Chúďa moje. Takú vysokú teplotu mal, že bol až horúci, a nezaberal v noci už ani Nurofen sirup. V noci som dávala ešte zábaly. A ráno rýchlo k dokine, a papáme atb. Dúfam,že to rýchlo prekonáme. 😉
pá pá babule.

matuskovamamina
26. jún 2009

Kika, je to riadna hlupost...a to nie len v drogerii, ale ked si vezmes napr. bambino...ked babo spi, tak sa ho tam bojis nechat a ked je hore, tak ho vezmes na ruky a potom kosik mas drzat asi v zuboch...zatial sa to ani mne nestalo, ale asi by som riadne vybuchla....u nas na dedine je to ine, maleho necham v kociku pred obchodom, ked spi...ale sa mi stalo, ze som ho mala na rukach, prazdny obchod nakup som drzala ledva v prstoch a zenska sa tam vykecavala s kamaratom... 😠
pupi, prajem skore uzdravenie a vela trpezlivosti 🙂

kika22
autor
26. jún 2009

no pupi tak nech sa rychlo z toho dostanete...chudacik Matko ☹ a aj ty...je to veru bezmocnost ked dietatku je zle a radsej by si tu vsetku bolest zobrala na seba...no ked to nejde... 😅
...nieco ide vzduchom veru.... lebo som zacula aj bolenie hrdla a aj nadcha a dokonca aj hnacky...dufam, ze Mateja to obide...

kika22
autor
26. jún 2009

Verím, že všetkým sa to raz vráti...bežný človek si to ani neuvedomí ako je ťažko vozičkárom a nám s kočíkmi...bezbariérový prístup je v mestách minimálny...počnúc poštou končiac napr. vlakom..... 😅

pupi78
26. jún 2009

Babule ďakujeme. 😵

mimi21
26. jún 2009

ahojte ja som si minule veselo po bmbine veselo chodila s kocikom, nech mi nieco povedia a viac tam nepridem a ohovorim ich kde sa len bude dat
a k tomu bezbarierovemu pristupu - nam vcera nesiel vytah, manzel prec, tak som tahala kocik na 7. poschodie 😀 😀 😀
taky telocvik som mala 😉

matuskovamamina
26. jún 2009

mimi, tak to aj treba, ved naco je detsky obchod, ked tam nemozes zobrat svoje dieta v kociku???v zh chodim do mamickinho sna, tam ledva prejde clovek, ale v zivote nic nepovedali mamke s kocikom...tam si zakaznikov vazia, tak ako sa ma... 🙂

pupi78
26. jún 2009

No, tak teplota konečne ustúpila, ešte dotiahnuť to hnisavé hrdielko. ☹ 😉

Čo sa týka Bambina, ja tam vojdem vždy s kočíkom, väčšinou tam vždy niečo kúpim, tak by si to mali vážiť. Zatiaľ po mne nezazerali, však by skúsili....viac by som tam nepáchla. 😎

Mimi, nám keď nejde výťah, som v koncoch, vyšlapať tiež na 7-čku s trojkolkou, je dobrý zaberák. ☹

mimi21
26. jún 2009

a ja ze co na mna minule v bamine tak kukala ta blba predavacka 😕
asi zbierala odvahu poslat ma s kocikom do kelu ale ja i kocik nenecham nikde kde nanho nevidim, a chodit s malou po obchode na rukach tiez nie je bohvieco
za taky obchod dakujem pekne
typicke slovensko 😠 😠 😠

kika22
autor
26. jún 2009

no ja som bola v meste a stretla som tu predavačku z tej drogérie ľudia ta na mňa zazrela....kašlať na trúbu....
pupi tak to je dobre, že teplota ustúpila 🙂
ja v bambine nemá problém....ved by to bolo smiešne detský obchod a nesmieť vojsť s kočíkom....
a čo sa týka výťahu ten nemáme v bytovke a vláčim malého aj s kočíkom a nákupom naraz, síce na 2.posch. ale minimálne 3x za deň ale poviem vám mám dosť.... 😅

matuskovamamina
26. jún 2009

tak potom ja mozem byt stastna, ze byvame v dome...teda ako sa to vezme, lebo ak chcem maleho nechat vonku, tak nic neurobim, lebo my byvame na poschodi a mamina dole...a akosi sa ho bojim nechat tam sameho....

pupi, bojujte🙂

anickaajanko
27. jún 2009

pupi 😉 myslime na Vas a ja som Vas chcela volat na ten rozpravkovy les dnes alebo do Bojnic
chystame sa zajtra

pupi78
27. jún 2009

Tak to bolo dnes počasie. Ja zíram. 🙄
Dnes mi Maťko spal 3 hod., nezobudila ho ani tá búrka. 😉 😕
No pre zmenu, keď som mu dávala papať polievku, tak po cca 15 lyžičke mi ju vygrckal, dúfam,že to nie je nič vážne. 😒
Kika, je to o hubu, byť bez výťahu. Nezávidím. 😔

pupi78
27. jún 2009

Anka, užite si teda tie Bojnice, potom pokukáme fotočky. 😵

matuskovamamina
27. jún 2009

No tak dneska to pocasie vobce nevyslo, a to sme robili gulas, tak troska donho aj naprsalo, ale chutil 😉
Nas poklad si pekne pobuval, takych peknych 5hod..asi je dobry vzduch, ked poprsi...

cimba
28. jún 2009

no ahojte píšem s dovolenky je tu zamračené sme v štúrove ale dá sa bude teplo už aj slnko vybieha s poza oblakov, manžela som vyhodila s malou von a ja varíám ako doma, pre mňa sa tu nič nemení robím to čo doma akurát na inom mieste 😝 dunaj je vyliaty ešte že spravili zábrany a sme ďalej od neho tak mi je to celkom fuk či sa vyleje ďalej... 😝

ináč kika soplíky našťastie nemáme spojené so zúbkami ale hryzieme do všetkého a najradšej mi trhá vlasy 😀 a čo sa týka tej drogérie ja tam nechodím s kočíkom ked si to zoberete tak sa tam ani kočík nesprace, nechcem teraz nadržiavať tej drogérii ale ja chodím do DM a tam nemajú s tým problém lebo sa aj s kočík vymocem hlavne s mojou opachou 😝 😵 a bambíno to má fakt blbo vyriešené ale ja sa s tým neserem a zoberem kočík ku pokladni len nech sa ozvú tak by som im niečo povedala ale zaťiaľ nič nikto nepovedal a v pohode tam chodím asi som mala šťastie. 😉 a bytovky to je úžaš to aby človek posiloval ☹ ani sa nevyjadrujem

pupi chúďa maťko kedy to stihol schytať ved sme spolu boli cez týždeň a nič, tak skoré uzdravenie 😉 a ozaj ako bolo v žiari? Oplatilo sa ísť? A mužík nenudil sa?

no ak nebudem odpisovať som na dovolenke 😀 😀 😎 😎

kika22
autor
28. jún 2009

no cimba tak máš bohohú dovolenku 😎

do DM chodím aj ja a tam je to v poho...len som chcela kúpiť pampersky v tej drogiške a toto sa mi udialo...no naposledy...

matuskovamamina, no ty kokso to riadne potiahol v spaní...my nepospíme toľko aj keď spočítam všetky spania počas dňa...spíme také 30 minutovky 3x denne

anickajanko mas nove foto 😉

pupi78
28. jún 2009

Baby, ak by ste niektorá chceli na leto....kraťasky....dostali sme....ale boli hneď malé. ☹
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5944513

anickaajanko
29. jún 2009

foto z Bojnic v albume, nakoniec sme sli aj ked prsalo a tam bolo krasne, nemrzi nas bolo super,
a foto zo stretnutia septembrovych babatiek na liptove ak chcete kuk
http://www.facebook.com/album.php?aid=2023653&i...

matuskovamamina
29. jún 2009

kika, to je skor vynimocne, a hlavne vtedy tak buva, ked je okolo 10ludi, ochotnych ho nosit na rukach...Takze ked som s nim sama, tak sa to nestane...Ale zase aj dnes skvele buva, to asi ten vcerajsi vylet v bb... Ved nech si pospi, toto pocasie je aj tak nie na prechadzku..

kika22
autor
30. jún 2009

matuskovamamina to byva veru ako naschval...ja ked som tu mala svokru so svagrinou a jej malym tak mi povedali aky je maly dobrý...no bolo nas vela tak nestihal ani mravcat a cudoval sa aky ruch je okolo neho...v pondelok odisli a uz sa vratilo aj mravcanie, aby om ho zobrala na ruky... 🙂

my sme mali včra zvýšenú teplotu ☹ tak mi ani nevadilo aké je počko, von sme išli až o 17 tej, keď teplota ustúpila a aj dážď 🙂 doma to už bolo na nervy 🙂

pupi78
30. jún 2009

Ahojte.
Kika, a z čoho ste teplotovali?
No my chvalabohu už dobre, ale do piatku aj tak musíme dobrať atb. 😒
Tento týždeň mi treba ísť do mesta, ale nemám akosi odvahu pri tomto bláznivom počasí. 🙄

kika22
autor
30. jún 2009

joj pupi ani nevrav o počasí...horšie ako v apríli...
neviem z čoho bola tá teplota...myslela som či nie zuby, pretože aj veľa kaka posledné dni a pridalo sa k tomu slzenie očka a a to nám na očnom hovorila, že keď pôjdu zúbky opuchne sliznica a to môže vyvolať slzenie...my sme totiž boli na preplachu s očkami až 4x z toho 1x v BB 😔 keď bol menší...

pupi78
30. jún 2009

Kika, aj nášmu Maťkovi preplachovali 2x očká, keď mal 2 mesiace. Hrozné, keď som v čakárni počula ten hrozitánsky nárek. Doktorka ma radšej vypoklonkovala von, bo by som vraj nezniesla ten pohľad na malého. A mala pravdu, až ma v tej čakárni trhalo, aj MM. ☹
A mali ste vysokú teplotu? Lebo keď sú len také 37čky aj niečo, to je v poho...horšie je,keď to už naberá grády ku 38. 😖

kika22
autor
30. jún 2009

no zľakla som sa v noci keď som ho zacítila, že je nejaký horúci ...no kedže sa nebudil vyčkala som do rana a zmerali sme teda až ráno...skôr sme mali bližšie k tej 37 chvalabohu....
tak aj vy ste sa vytrápili preplachmi... 😅

marionn
2. júl 2009

ahojte dievčatá, neviete poradiť nejakého dobrého zubára vo ZV (príp. BB)? Ďakujem

pupi78
2. júl 2009

Zvolen - MUDr. Almáši - poliklinika

marionn
2. júl 2009

pupi78: Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙂