icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

ludmilabb
11. júl 2013

@ifkael
@anaviky tak my sme planovali ale nie teraz, proste ani neviem ako sa to stalo, davali sme si pozor 😅 fungujeme takto uz roky a prave teraz, trosku to komplikuje moje studium pretoze ho budem musiet prerusit aj bytova otazka je teraz velmi na pretrase kedze mame 2izbovy byt

maminuska
11. júl 2013

@ifkael ja mám tehotenstvo plánované , len prvé nebolo to prišlo ako blesk z jasného neba 😀 .
Ďaľšie dieťa preto, že mám druhého manžela, s prvým mám prvé dve deti a s druhým jedno ( 3,5 ročné dievčatko )
@pa_mi z vlastnej skusenosti ti môžem povedať že potom to ide už nejak samo ..... ideš ako robot a veľa vecí už neriešiš sú pre teba prkotiny 😀.
Ale je fakt že to mám nabité - podnikám , mám postihnutú dcéru , ďalšie dve zdravé deti - puberťáka ktorý mi pije krv a hyperaktívne urozprávané dievčatko ktoré asi 100 krát za deň vysloví a : " maminka a prečo ...... 😀. Manžel ráno odchádza o 6 a pred siedmou večer nikdy nie je doma, do toho dvoch psov, rekonštruujeme dom ( to je však manželova parketa, ide to väčšinou mimo mňa ).
Ja si oddýchnem hlavne cez víkend, kedy sa manžel ale aj staršie deti plne zapoja do upratovania, varenia , skladania prádla, práci na záhrade. So syna mi vyrastá jeden skvelý chlap aj ked su chvíle kedy by som ho asi prizabila.

ifkael
11. júl 2013

@ludmilabb ja som este muzovi hovorila, ze ale za 5 rokov... kludne. teraz to je...SOK. ale u mna uz opadol...bude to dobre. akurat muz sa so mnou nebavi.. ale ved to ho prejde. resp. bavime sa len ohladne deti... o mne a tehu nie. vie ze dieta si nezabijem, ziadna interupcia neprichadza v uvahu... on mi ho urobil, tak musi sa s tym vyrovnat

a pokym ho to neprejde- ani sa s nim nemam moc chut bavit... stve ma to... ale... co urobim??? nic

ifkael
11. júl 2013

@maminuska ja mam prveho syna z prveho manzelstva... muz terajsi ho ma ako svojho..tak mozno preto to berie AKO KONIEC SVETA... ze 4 deti... ale tak co uz. poslem ho na vasektomiu a bude. 😀

pa_mi
11. júl 2013

@maminuska @ifkael baby vy ste ale riadne frajery! wau. este raz, mate moj plny obdiv. ked citam co vsetko zvladate, som este vacsi posero z toho vsetkeho ako doteraz 😀 😀 😀

ifkael
11. júl 2013

@pa_mi aale... dakujeme.... a tiez mavam toho dost ..

ale paradoxne, najviac mi dalo zabrat prve dieta. cim ich je viac, tym menej ma potrebuju. to uz je svorka

pa_mi
11. júl 2013

@ifkael 😀 😀 😀

zuzkatomkova
11. júl 2013

@maminuska - klobuk dole 🙂

ifkael
11. júl 2013

@maminuska tiez mas toho dost... aj moj chlap je bud v robote, alebo na polovacke...dom estelen bude... preto mi jeho zdovodnenie, preco nemat dalsie dieta ked uz je na ceste :ON MA TOHO DOST... pride raz smiesne...raz mi je z toho do placu..

a trapi ma momentalne, ze mi nieje oporou.. ale tak snad bude dobre. sama zo 4 detmi by som nechcela byt 😢

ifkael
11. júl 2013

@maminuska a jasne...deti musia pomahat. v zdravej miere. mama nieje otrok. domacnost je vsetkych.

maminuska
11. júl 2013

@ifkael ved aj môj manžel berie moje prvé deti ako svoje , ich biologický otec okrem výživného sa o ne nijak nezaujíma. Keby bolo vyslovene na mne tak ja už žiadne deti neriešim. Ale on chcel ešte jedno , splnil všetko čo som povedala ( to je však na inu tému 🙂 , tak som zvolila. 🙂.

ifkael
11. júl 2013

a teda.. nechcela som pisat sukromne veci do verejnej temy.. ..ale mi je smutno a mam pocit ze som na vsetko sama....

no idem odtialto smer kuchyna

😔

ludmilabb
11. júl 2013

tak ja tiez obdivujem viacdetne maminy
@maminuska eeej mas to pestre, nuz nudenie u teba nehrozi, my mame tiez psa a to je ako s dietatom niekedy, pretoze ma cukrovku tak mu pichame dvakrat denne inzulin a nemozeme nikde ist
@ifkael vsak ja mam tiez pocit ze jedno dieta a tocim sa okolo neho v kuse pretoze nevie bezo mna zit ani minutu , je na mna naviazana, som strasne zvedava ked bude druhe dufam ze sa odo mna konecne odlepi a bude pomahat 😀

maminuska
11. júl 2013

@ifkael zvykne si a musí niesť zodpovednosť, nie si samooplodňovacia. To mu treba jasne povedať.
A sama nezostaneš, neboj . Daj mu len čas.

maminuska
11. júl 2013

Baby idem aj ja , idem som synom pokupovať ešte veci do tábora, odchádza v sobotu , ide do East pointu .

maminuska
11. júl 2013

@ludmilabb v utorok u tej jednej feny ošetrovali zhnisanu ranu , vyholenie , vyčistenie lieky a bola som o 83 E ľahšia. Dnes idem ešte pre šampóon ,nejaký špeciálny, ktorým to budem umývať. Takže zas tam niečo nechám . Druhá má špeciálne granule , lebo je alergická .
Fakt ako s detmi .

ludmilabb
11. júl 2013

@ifkael asi potrebuje viac casu, predsa len ty si musela rychlejsie prijat aj myslienku aj fakt ze si tehotna, ja som bola prvy den v soku a cumela som na test ako neveriaci Tomas ale kedze mrcha neprichadzala bolo to jasne, teraz uz pozeram po nete kadejake vecicky a nabehla som na rezim tehotna stastne v ocakavani 😉

ludmilabb
11. júl 2013

@maminuska my davame za psa 100 eur mesacne, specialne diabeticke granule plus maso dvakrat denne, inzulin, ihly ale tak co narobime, je nas, nedam ho prec len preto ze ochorel, aj ked nazory som uz na to pocula rozne ze tolko penazi mesacne za psa by nedavali, to radsej utratit ale my sme si ju kupili este pred Sofiou mali sme ju fakt ako za dieta, a toto prislo necakane ked mala 4 roky uz dva roky zije s douto diagnozou, veterianr si myslel ze neprizije prvy mesiac ale zatial funguje, aj ked ma kadejake obdobia a pomaly ale isto prichadza o zrak stale je to nasa hnedula, ktoru mame velmi radi

ludmilabb
11. júl 2013

@maminuska a z co ho malu ranu?

maminuska
11. júl 2013

@ludmilabb kozy sa medzi sebou porafali.

zabka888
11. júl 2013

@maminuska
@ludmilabb
@pa_mi baby aj vas tak pichaju vajecniky??? Mna teda dost ako ihlou a hlavne ten lavy :/

ludmilabb
11. júl 2013

@zabka888 ja som mala bolesti minuly tyzden teraz to trochu ustupilo, skor mam pocit na zvracanie ale jem normalne ani neviem vydrzat od ranajok po obed uz byvam taka hladna a ked sa najem tak potom prichadza ten pocit 😝

zuzkatomkova
11. júl 2013

mne je obcas ako pred MS,,,, take akoby krce v podbrusku,,,, to je ok,ci?

anaviky
11. júl 2013

@ludmilabb No my sme prednedavnom konecne kupili dom,ale je tu vela roboty tak sme mysleli, ze dokoncime a ze potom... takte treba teraz rychlo nachystat izbu pre malu aby mohlo byt babtko s nami.. ja som z toho nejak na nervy...

zabka888
11. júl 2013

@ludmilabb tak snad je to ok 🙂 to som mala aj ja v pondelok, hned ako som sa najedla som bola znovu hladna :D
@zuzkatomkova ja som to mala minuly tyzden dost casto, malo by to byt ok 🙂 ja som zas vcera mala take ako keby pnutie v podbrusku, taky tlak skoro cely den, dnes ma zas vajecnik picha :/

dadulajda
11. júl 2013

@anaviky ja mam presne ten isty pocit, ze ako to zvladnem...po noci pri kojencovi mam rano vstat k tomu mojmu tornadu a udrzat ho potichu a nech je? alebo ho budem musiet dat do skolky..len kym sa vychystame bude to zaujimave..toto nemam vobec este doriesene,a aj sa bojm nato mysliet... 😖
@ifkael
@maminuska ja by som chcela mat velku rodinu, aspon 3-4 deti, tak ma nestraste baby 😀 ale nie kludne sa nam postazujte, neni to kazdy den len zabava 😉
@pa_mi jedno zvladnes urcite a este ak ti ma kto pomoct tak to bude super stastne babo 😉
@katty137 aj ja som strasne spolocenska a prave preto mi je niekedy smutno na materskej,ze uz neni ten zivot co predtym..lebo nikto zo skoly dieta este nema.ale mam nove,starsie baby, od ktorych sa ucim novemu zivotu 😉 😀

zuzkatomkova
11. júl 2013

no a co poviete na prace na svavbe, pomahanie s lopatou bojovat, nahadzovat kamene a tak,,,moze sa nieco malickemu stat?

maminuska
11. júl 2013

@zuzkatomkova ja som sa pýtala a čo môj beh ? Ja behám a nechcem s tým prestat pokial sa bude dať.
Že behať môžem ale bez otrasov, tak mám doma aj ten voklstreet ( neviem akos a to presne píše ) , tak z behu v lese prejdem na toto. Aj tak na tom behám ked je vonu hnusne .

Hlavne nezdvíhaj ťažké.

maminuska
11. júl 2013

@zuzkatomkova vidím že si od Žiliny , ja som tam bývala 13 rokov aj priamo v Žiline aj pri Žiline a mám tam skoro celu rodinu .

dadulajda
11. júl 2013

@zuzkatomkova sama musis citit co zvladnes. ale ak je tvoje prve tehu, neriskuj...svokra v 8mes.odhadzovala sneh a porodila 2500g dieta... ja som prve mala rizikove a viem ake to je, ta neistota,nemocnice...a kedze si to teraz nemozem dovolit,sa strazim ze ani nakup nevynesiem z auta 😅 ale ked sa ochotne staraju vyuzijem to,no nie? 😉