Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k Vám z radosťou pripájam 🙂 .........v pondelok návšteva u lekára v 7tt a chcem vidiet srdiečko 🙂 ....verím, že tentokrát to dopadne všetko dobre 🙂
Baby, tak ja som si dnes pekne "utiekla" z roboty skôr, než som vyzdvihla malú zo škôlky, 1,5 hoďky som si pospinkala, potom sme si zahrali 2 hodinky beach volejbal a teraz sa už na kute chystám... som zase KO, ale dobrý pocit, že som mala dnes taký parádny deň 🙂
ahojte kocky..tak som tu tiez,viem to uz od juna,no bola som len v skupine marcovky 2014.presne takto pred rokom tiez v juni som zistila ze som tehu,to bolo radosti aj vsetkeho pokial som neporodila.vecsina z vas vie co sa mi stalo a tak som stastna ze mi moja dcerka tam zhora z nebicka poslala surodenca a mozno sa mi vrati aj ona sama..hlavne nech je uz vsetko ok a budem stastna..🙂 drzte sa kocky,j amam najblizsiu poradnu 30.7. moj doky ma dovtedy dovolenku ale uz aj srdiecko by malo byt aj vsetko takze..🙂
ahojte no ja som prave prisla od dr. a podla neho by som mala patrit k februarovym tehulkam termin mi dal na 22.3.. ale ja uz ostanem pri vas 🙂
kocky, dnes II 🙂
@zuvinka102 takze ti dal termin na marec, tak si marcovka 🙂
@janina7911 ja som mala to isté 🙂
@gitusa23 ale preklep v cislach 23.2 😀
@onikaa To nevadí, že ešte nebolo srdiečko, možno termínovo si 5tt+3 podľa MS, ale v skutočnosti bola ovulka neskôr a bábätko je mladšie. 🙂 Poznám baby, ktorým srdiečko zachytili až niekedy v 7tt. 🙂
@janina7911 a bolo to v poriadku? mám ísť o dva týždne 😅
@miminka327 Takže do "partie". 🙂 Mňa to prekvapilo jak blesk, nejak som si nevedela pripustiť, že mne sa také stalo, duplom keď som pol roka predtým prekonala MA. Operovali ma len tak naslepo, do 8tt nebolo na USG absolútne nič vidno, tri týždne som ležala v nemocke a každý deň USG... tak sa rozhodli, že ma predsa len otvoria a že to budú hľadať až pri operácii... nakoniec to vraj bolo na poslednú chvíľu, už som krvácala do brucha.
@janina7911 máš pravdu Janka, podľa MS to takto vychádza, ovu bola 17/18.6 (17.6. mi pichal pregnyl), takže bábätko je určite mladšie 🙂
@onikaa Všetko bolo v poriadku. 🙂 Neboj, srdiečko sa ukáže neskôr, každé bábo sa vyvíja inak, o dva týždne ho krásne uvidíš. 🙂
@onikaa kazda to mame inak napriklad ja som bola dnes u dr. napisal mi, ze som 7+5tt a zatial som mala len vacok 🙂 niektore uz davno maju aj srdiecko a ja nic a povedal, ze je vsetko ok
@janina7911
@zuvinka102 ďakujem za povzbudenie. Po tých všetkých liekoch a vyšetrenia mám trochu strach aby bolo všetko OK.
Ste zlaté, ĎAKUJEM 🙂

Ahojte, Dnešná kontrola u dr.: Hcg také isté ako v pondelok,gestačný vačok ktorý bol v pondelok sa zmenšil,lenze dnes dr objavila novy vacok,takze verdikt: 2ovulácie v jednom cykle- v pondelok kontrola hcg ak narástlo tak tá druhá ovu bola úspešnejsia.
Bojím sa že to nedopadne dobre