icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

zuzulkaba
19. júl 2013

@gitusa23
Ja som dnes zacala slabsie spinit,tak som pre istotu bezala k lekarovi..dal mi Duphaston 3x denne.Urcite to nenechaj len tak a chod k lekarovi,nech ta pozrie a budes kludnejsia..

zabka888
19. júl 2013

@paola881 mojaaaa gratulujem, ja sommto vedela 🙂

zabka888
19. júl 2013

@gitusa23 baby dnes je asimden blbec ale ja som teraz zacala tiez mierne ruzovo spinit,, tak sa straaaasne bojiiim :(

zabka888
19. júl 2013

Baby teraz som bola na wcku a mam taky slabo ruzovy vytok,, tak sa straaasne bojiiim :(

paola881
19. júl 2013

@zabka888 ešte nieje moc k čomu 😉 uvidíme 🙂 a ty ako?? Si tehu? 🙂

zabka888
19. júl 2013

@paola881 ale je k // 🙂 dufam ze ano 🙂 som v 7tt priblizne len ete som nebola u lekarky ale asi uz budem musiet v pondelok ist ak nie aj skor lebo dnes vecer som mala taky ruzovkasty vytok, tak sa dost bojim :/

paola881
19. júl 2013

@zabka888 pokiaľ len výtok to je na začiatku tehu úplne normálne 🙂 ale choď pre istotu nech maš klud 🙂 ja to ešte moc nechcem rozširovať že sa niečo deje,ešte je moooc skoro 🙂 ale myslím,že nakoniec sa pridám ku aprilovkam lebo mi to vychádza koniec marca začiatok apríla 😉

zabka888
19. júl 2013

@paola881 tak to ano, ja tiez to nejako nechcem ked je to ete relativne cerstve 🙂!doteraz som mala ten vytok priesvitny alebo taky dozlta len dnes ma ten ruzovy zarazil :( velmi som sa zlakla, dufam ze sa to uz nebude opakovat! Mozno ti to ete vyjde na marec a budes tu s nami 🙂 kedy sa chystas k lekarke?

paola881
19. júl 2013

@zabka888 neboj nebude to nič vážne,určite.Ja idem až bud.piatok potom má môj gyn dovolenku.

zabka888
19. júl 2013

@paola881 dufam! 🙂 ja asi radsej zbehnem uz v pondelok ak nebudem musiet skor aby som mala pokoj na dusi 🙂

chrumka123
20. júl 2013

Ahojte zienky,
tak ja teda pozeram. Ja mam vytoky...(spinim?) uz treti tyzden.. Myslela som si, ze dostanem ms a ze preto som zacala spinit, no po tyzdni si hovorim, ze sa mi to nejako nepozdava, urobim si test a tam boli krasne 2ciarky na 27DC. V pondelok som naklusala k dr. so spinenim, len mikol placami a povedal mi, ze vidime sa o tyzden. Potom som mu povedala, ze to stale pretrvava, nic mi na to nepovedal, len potvrdil tehu 😒 A o tyzden letime na dofcu. Nemusim komentovat svoj nepokoj.. A to mam samovolny potrat za sebou presne pred dvoma rokmi ☹ Okrem ineho mi nasiel zapal na krcku a cystu na vajecniku.. 😨 Takze inak pozeram, ze vam teda dr. nasadili hned duphaston.. 😕 ,zeby som uvazovala nad zmenou dr..? 😕 Kazdopadne snazim sa byt stale pozitivne naladena a na zle veci nemysliet 😵

vladka1828
20. júl 2013

ahojte baby, tak po dnešnom piatom 😀 pozitívnom teste sa pridávam k Vám ....vychádza mi to na koniec marca....doma už máme jednu 10-mesačnú slečnu a teraz k nej pribudne súrodenec......v pondelok sa objednávam k doktorovi 😉

adush123
20. júl 2013

@chrumka123 drzim palce aby ti to vyslo.duphaston nie vzdy udrzi dieta v maternici.lekar asi vie co robi.hlavne no stres a prijemnu dovolenku este vo dvojici 😉

gitusa23
20. júl 2013

@adush123 ano, pred rokom v maji som samovolne potratila. Vstrebaval sa plod. Dnes som zatial OK. A duphaston mi dala doktorka ze preistotu a mam k nej ist az 8.8 na krv. Ma dovolenku dva tyzdne. Takze budem oddychovat, nic nerobit a a zvysim si davku duphastonu z dvoch na tri denne. Aj tak si myslim, ze dr. by mi nic ine nedala, iba cakat. Tak ako minule. Ale verim ze to bude OK.

gitusa23
20. júl 2013

ale baby, hlavu hore, toko dievcat spinilo a maju zdrave krasne deticky. Nehovorim, ze sa nam to podari vsetkym, ale musime hladat pozitivne myslienky. Drzte sa.
@zabka888
@zuzulkaba

adush123
20. júl 2013

@gitusa23 ja som tiez po potrate v aprili teraz a hned na prvykrat sa nam podarilo.teraz myslim pozitivne...je to este kratko 4-5.t. no setrim sa.len ten stres v praci...
Hlavu hore,pozitivne myslenie a v marci sa radujeme!

foofee
20. júl 2013

asi sa k Vam tiez pridam 🙂 podla vsetkeho som v 5tt, aj ked lekarovi sa to velmi nepozdavalo, lebo na sone nebolo este nic vidiet, ale hcg sa pekne zvysuje, tak v pondelok uz budeme na istom 🙂 a o 3 tyzdne sa vydavam, tak mi drzte palce, aby som nebola sablujuca nevesta 😀

janeita
20. júl 2013

Ahojte a vitam nove tehulky velmi pekne nas tu pribuda 🙂

lienka2407
20. júl 2013

@foofee kedy mas svadbu? Ja mam 17.8 🙂

foofee
20. júl 2013

@lienka2407 10.8. 🙂

zabka888
20. júl 2013

Baby som v nemocnici, tak mi/nam drzte palce 🙂

adush123
20. júl 2013

@zabka888 drzim palce...bude dobre!

lienka2407
20. júl 2013

@foofee super drzim prsty 🙂

paola881
20. júl 2013

@zabka888 moja držíme palce,ked budeš niečo vedieť daj info,myslíme na vás 🙂

anaviky
20. júl 2013

@zabka888 bude dobre,drzim palce

anaviky
20. júl 2013

Baby ako vam je? ja som sice este nebola u dr,chystam sa tento tyzden lebo sme boli na dofce.. kokos ale za posledne tri dni som sa taaaaaak strasne nafukla a je mi zle akosi :(... sem tam mi j ezle ked som hladna,sem tam ked sa najem... no na nervy.. prve tehu mi tiez bolo zle, to mi bolo zle zo vsetkeho,ale teraz o to tazsie ked sa uz o jedno dieta musim starat :/ ... nech uz su tie najhorsie dni za mnou...

foofee
20. júl 2013

@lienka2407 dakujem moja zlata, aj ja ti drzim palce 🙂 a v ktorom si tyzdni?

@anaviky ja som bola nafuknuta len zo zaciatku,potom to preslo 🙂 zaludok mi hapruje vacsinou vecer, ale nie je to nic strasne, len citim tazobu. Bolia ma prsia, maternica, piska mi v uchu a ked na mna pride unava tak mam pocit ako by na mna liezla chripka🙂 drzim palce nech sa ti ci skor ulavi!

ja1985
20. júl 2013

@foofee mam totaaaaaaalne rovnake priznaky ako ty 🙂 a to piskani v uchu suvisi s tehotenstvom??? normalne sa na to aj v noci budim 😀

foofee
20. júl 2013

@ja1985 hehe, ano suvisi :D ze vraj.. a tiez mi trpnu dlane este :D a v ktorom si tt? moj uplne prvy priznak bol ze mi prislo nevolno pri zbierani marhul a rozplakal ma radiator 😀 a tom som mala za sebou niekolko negativnych testov, ale mala som divny citak, tak som spravila dalsi a uz bol duch maly 🙂

ja1985
20. júl 2013

@foofee ja som podla tehotenstvo.academy.sk dnes 5tt+3...test som si robila len vcera, takze mam to take cerstve, ale tusila som to uz dlhsie....este som ani manzelovi nepovedala...pondelok ideme na dovcu tak mmu to chcem oznamit tam a dostane takto darcek k narodkam 🙂 sice o tyzden skor ale predsa 😝 a k dr. sa chystam az potom ked sa vratime z dovci....som sice v zahranici tak si to neviem predstavit ako to tu pojde...ty si ktory tt?