Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Baby teraz som bola na wcku a mam taky slabo ruzovy vytok,, tak sa straaasne bojiiim :(
@paola881 tak to ano, ja tiez to nejako nechcem ked je to ete relativne cerstve 🙂!doteraz som mala ten vytok priesvitny alebo taky dozlta len dnes ma ten ruzovy zarazil :( velmi som sa zlakla, dufam ze sa to uz nebude opakovat! Mozno ti to ete vyjde na marec a budes tu s nami 🙂 kedy sa chystas k lekarke?
Ahojte zienky,
tak ja teda pozeram. Ja mam vytoky...(spinim?) uz treti tyzden.. Myslela som si, ze dostanem ms a ze preto som zacala spinit, no po tyzdni si hovorim, ze sa mi to nejako nepozdava, urobim si test a tam boli krasne 2ciarky na 27DC. V pondelok som naklusala k dr. so spinenim, len mikol placami a povedal mi, ze vidime sa o tyzden. Potom som mu povedala, ze to stale pretrvava, nic mi na to nepovedal, len potvrdil tehu 😒 A o tyzden letime na dofcu. Nemusim komentovat svoj nepokoj.. A to mam samovolny potrat za sebou presne pred dvoma rokmi ☹ Okrem ineho mi nasiel zapal na krcku a cystu na vajecniku.. 😨 Takze inak pozeram, ze vam teda dr. nasadili hned duphaston.. 😕 ,zeby som uvazovala nad zmenou dr..? 😕 Kazdopadne snazim sa byt stale pozitivne naladena a na zle veci nemysliet 😵
ahojte baby, tak po dnešnom piatom 😀 pozitívnom teste sa pridávam k Vám ....vychádza mi to na koniec marca....doma už máme jednu 10-mesačnú slečnu a teraz k nej pribudne súrodenec......v pondelok sa objednávam k doktorovi 😉
@chrumka123 drzim palce aby ti to vyslo.duphaston nie vzdy udrzi dieta v maternici.lekar asi vie co robi.hlavne no stres a prijemnu dovolenku este vo dvojici 😉
@adush123 ano, pred rokom v maji som samovolne potratila. Vstrebaval sa plod. Dnes som zatial OK. A duphaston mi dala doktorka ze preistotu a mam k nej ist az 8.8 na krv. Ma dovolenku dva tyzdne. Takze budem oddychovat, nic nerobit a a zvysim si davku duphastonu z dvoch na tri denne. Aj tak si myslim, ze dr. by mi nic ine nedala, iba cakat. Tak ako minule. Ale verim ze to bude OK.
asi sa k Vam tiez pridam 🙂 podla vsetkeho som v 5tt, aj ked lekarovi sa to velmi nepozdavalo, lebo na sone nebolo este nic vidiet, ale hcg sa pekne zvysuje, tak v pondelok uz budeme na istom 🙂 a o 3 tyzdne sa vydavam, tak mi drzte palce, aby som nebola sablujuca nevesta 😀
Ahojte a vitam nove tehulky velmi pekne nas tu pribuda 🙂
@foofee kedy mas svadbu? Ja mam 17.8 🙂
@lienka2407 10.8. 🙂
Baby som v nemocnici, tak mi/nam drzte palce 🙂
@foofee super drzim prsty 🙂
Baby ako vam je? ja som sice este nebola u dr,chystam sa tento tyzden lebo sme boli na dofce.. kokos ale za posledne tri dni som sa taaaaaak strasne nafukla a je mi zle akosi :(... sem tam mi j ezle ked som hladna,sem tam ked sa najem... no na nervy.. prve tehu mi tiez bolo zle, to mi bolo zle zo vsetkeho,ale teraz o to tazsie ked sa uz o jedno dieta musim starat :/ ... nech uz su tie najhorsie dni za mnou...
@lienka2407 dakujem moja zlata, aj ja ti drzim palce 🙂 a v ktorom si tyzdni?
@anaviky ja som bola nafuknuta len zo zaciatku,potom to preslo 🙂 zaludok mi hapruje vacsinou vecer, ale nie je to nic strasne, len citim tazobu. Bolia ma prsia, maternica, piska mi v uchu a ked na mna pride unava tak mam pocit ako by na mna liezla chripka🙂 drzim palce nech sa ti ci skor ulavi!
@ja1985 hehe, ano suvisi :D ze vraj.. a tiez mi trpnu dlane este :D a v ktorom si tt? moj uplne prvy priznak bol ze mi prislo nevolno pri zbierani marhul a rozplakal ma radiator 😀 a tom som mala za sebou niekolko negativnych testov, ale mala som divny citak, tak som spravila dalsi a uz bol duch maly 🙂
@foofee ja som podla tehotenstvo.academy.sk dnes 5tt+3...test som si robila len vcera, takze mam to take cerstve, ale tusila som to uz dlhsie....este som ani manzelovi nepovedala...pondelok ideme na dovcu tak mmu to chcem oznamit tam a dostane takto darcek k narodkam 🙂 sice o tyzden skor ale predsa 😝 a k dr. sa chystam az potom ked sa vratime z dovci....som sice v zahranici tak si to neviem predstavit ako to tu pojde...ty si ktory tt?

@gitusa23
Ja som dnes zacala slabsie spinit,tak som pre istotu bezala k lekarovi..dal mi Duphaston 3x denne.Urcite to nenechaj len tak a chod k lekarovi,nech ta pozrie a budes kludnejsia..