icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

foofee
20. júl 2013

@ja1985 jeeej to bude krasne prekvapko! drzim palce nech ti vsetko dobre dopadne 🙂 ja som podla hladiny hcg niekde cca na konci 5 tt. U lekara som bola uz 2x, ale este nebolo nic vidno, idem znova v pondelok, tak som zvedava🙂)my sme planovali az po svadbe, ale akosi nam "uslo" 😀

ja1985
20. júl 2013

@foofee my sme planovali v oktobri , takze tiez akosi uslo 😀 ale som rada a beriem to tak ze takto to proste malo byt...sice sme v zahranici, ja mam dost tazku robotu tak uvidim co mi povie doktor a zamestnavatel...ci ostanem alebo pojdem domov skor ...faaaaaaakt neviem co robit 😖 kedy mate svadbu?

zabka888
20. júl 2013

@paola881 Dakujem mooc, urcite dam vediet 🙂 ale uz nespinim, tak to je pozitivne 🙂

foofee
20. júl 2013

@ja1985 ja stale vravim, ze ked sa zena ma uz vydavat a ma to iste, sa nejak cudesne hormonalne uvolni a ide to 😀 ja som otehotnela v case ked som mala dostat MS 😀 my uz za 3 tyzdne svadbujeme. Akurat vtedy by som mala byt v 8 tt ked je take to najgrcavejsie obdobie, tak sa bojim 🙂 Vidno este nebude nic, no bude to najrizikovejsie obdobie.. a ty pracujes fyzicky?lebo ak ano, tak nebudes moct asi... resp. zamestnavatel by ti mal prisposobit pracu aby si si neublizila

lienka2407
20. júl 2013

@foofee no este v ziadnom 🙂 ale planujeme o mesiac zacat tak som zvedava ako dlho nam to bude trvat 🙂

foofee
21. júl 2013

@lienka2407 tak drzim palce, aby vam to vyslo cim skor! 🙂

anaviky
21. júl 2013

@foofee no ja viem, ze prve tehu mi bolo zle asi mesiac a nemohla som nic jest,zo vsetkeho ma napinalo ani do obchodu som nemohla ist,fakt ze hruza.. a teraz sa bojim toho isteho... dnes mi je zatial celkom fajn... ja som nikdy neranajkovala a teraz asi prave to potrebujem no neviem do seba nic dostat hned z rana a mozno preto mi potom zostane zle... tiez ma strasne prsia bolia a palia.. a tazi zaludok... bleee, snad to coskoro prejde 🙂 drzim si palce :D

foofee
21. júl 2013

@anaviky co som si tu vsimala, tak nie je pravidlo, ako ti bolo pri prvom tehotenstve, tak bude aj pri dalsom 🙂 ale problem moze byt v tom, ze neranajkujes. Zlobu robi prave kolisanie hladiny cukru v krvi. Mne mozno nie je zle aj preto, lebo prve co otvorim oci tak si dam zdrave ranajky (hladina cukru sa ustali) a dam si kavu (krvny tlak sa zvysi) a nic mi nie je. Vzdy som bola zvyknuta jest pravidelne 5x denne, nikdy nie som hladna 🙂 Ale tiez sa bojim trocha, ze to este len pride od 7 tt 😀 tak drzim palce nam obom 😀

mimave
21. júl 2013

kocky.. potrebujem radu-mozno sa k vam pridam🙂 ja uz sice dieta mam, ale absolutne si nepamatam kedy som bola prvy raz u gyndy na kontrolu, kedy uz bude nieco vidno. menstr. mi meska mozno den-dva, nemam uplne presne. vcera som si robila test a aj s muzom sme sa zhodli ze tam druha ciarka vybehla, aj ked slabsia ako prva, zajtra si urobim dalsi a uvidim co tam bude, ale chcem to mat na 100percent z ultrazvuku, no zas nechcem utekat okamzite aby to nebolo zbytocne, v kolkom tyzdni vam uz bolo vidno u lekara aspon tu gulicku? dakujem! 😉

mimave
21. júl 2013

@iivuskaa juj, presne taketo som mala vcera, len neviem ci to nemoze byt iba rozpite, nestava sa to?tiez som mala tento test..

ladytt
21. júl 2013

@mimave Ja neviem kedy presne vidno guličku, často je to individuálne 5-7 týždeň tehu, myslím. Niektorým nevidno aj keď už majú čiarku silnejšiu. Ja som počkala, aj keď čiaročka už je jasná, idem teraz pondelok, to by som už mala byt v 7. týždni. Ak si si nie istá zavolaj na gynčo oni ti povedia, kedy je najlepšie už prísť 🙂

mimave
21. júl 2013

@ladytt ty teba tusim poznam🙂 bud z marcoviek 2011, alebo od nas z apriloviek?🙂 takze mam ti gratulovat ci mam este pockat 😵 no neviem asi mas pravdu, skusim tam zavolat to ma nenapadlo, taka som vytesena ale bojim sa aby to nebolo zbytocne. mne sa zda ze ja som bola prvy raz v 8tyzden ale nie som si ista...lekarku mam tak dost od ruky tak sa mi nechce tam chodit ako klavir...

ladytt
21. júl 2013

@mimave Áno pekne po 3 rokoch, z marcoviek 2011 🙂 Radšej ešte nie, uvidíme zajtra 🙂
Veď to ja som tam tiež nechcela skôr ísť len čo by ma zneistila, keby tam ešte nič nevidela a chodiť tak každý týždeň sa mi ani nedá 🙂 a keď som volala minulý týždeň objednala ma až na tento pondelok.
Prajem nech čiaročka silnie 🙂 aj vy budete mať potom tak pekne po 3 rokoch, že?

mimave
21. júl 2013

@ladytt 🙂 ano, ak vsetko pojde ako ma tak ano, maly si uz chodi pytat sestricku tak uvidime 😅 tak daj zajtra vediet budem spehovat🙂 a ja si zajtra teda zavolam co mi povie , pekny den 🙂

ladytt
21. júl 2013

@mimave Náš drobec ešte nevie ani neviem ako mu to vysvetlíme a ako to zoberie 🙂 No zajtra hádam budeme vedieť viac 🙂

anaviky
21. júl 2013

@foofee no ja som podla neto uz v 7tt+3... aj ked menzes som nemala pravidelny tak neviem ze ako som teda... no dnes naozaj fajn, rano jogurt s vianockou,potom kafe, teraz uz obed za sebou a je mi dobre... budem musiet jogurty nakupit to je ešte take ze to nejak rano do seba dostanem... viem, ze to nemusi byt to iste co prve tehu,ale ako mi zostalo zle tak uz panika stres :D... ale prezijeme par dni/tyzdnov a uz sa budeme tesit 🙂

anaviky
21. júl 2013

@mimave ja sa chystam tento tyzden a teraz by som mala byt podla netu 7tt+3... to uz by malo byt vidiet.. poslednu mrchu som mala 30.maja... ale tiez nemam pravidelne takze uvidime

ask
21. júl 2013

@anaviky Ahoj🙂 Pred dvomi rokmi som bola na tom uplne tak isto ako Ty...posledna bola 30.5.2011 😎 A teraz tu drobec beha okolo nas 😎 Porod bol vyvolany 7.3.
Prajem Ti lahke tehu, pokojny priebeh a stastny koniec 😵

anaviky
21. júl 2013

@ask a teraz si tiez tehu? 🙂... ja mam doma februarovku 2012

ask
21. júl 2013

@anaviky joj, chvalabohu uz nie 😀 😀 😀 Ja uz mam doma dvoch velkacov pubertakov a tento treti krpc k nim mi staci. Len som nakukla do temy a videla som tam spomenuty rovnaky datum ako som mala ja 😉

anaviky
21. júl 2013

@ask aaaach tak... tak potom hej... mne budu stacit teraz tie dve :D... vlastne aj to jedno je dost lebo to je mala vymyselnica, ale nechcel sme jedinacika

ask
21. júl 2013

@anaviky Samej by jej bolo smutno, dobre ste to vymysleli 😵 Tak hlavne nech je vsetko o.k 🙂

mimave
21. júl 2013

@anaviky tak ja som podla tej kalkulacky 4tyzden a 5dni, tak uvidime🙂 ale uverim az uvidim u lekarky 😀

paola881
21. júl 2013

@mimave mne to ukazuje tiež presne 4tt+5 🙂 asi sme počali narovnako 😀

ja1985
21. júl 2013

@foofee juuuuuuuuj tak zelam krasne a pokojne svadoben pripravy 🙂

gitusa23
21. júl 2013

@zabka888 ahoj, tak ako ste na tom? este ste v nemocnici?

gitusa23
21. júl 2013

baby, ja nechcem byt za hlupu, ale ked ste na velkej potrebe...ja mam problem a moc mi nejde, iba ak "potlacim" ale potom ked sa utieram tak mam hnedasty vytok. Ma to niektora? Prepacte mi takuto mozno pre Vas hlupu otazku.

janeita
21. júl 2013

Ahojte, baby ja som hotova, tešila som sa ze v tehotenstve budem ziarit a budem kocka. Lenze opak je pravdou, umyjem vlasy a do hodky su splasnute , a večer uz mastne pritom sa ani moc nepotim nic 😖 neviete co s mastnymi vlasmi? lebo ma porazii

ludmilabb
21. júl 2013

@janeita juuj tak to ja velmi necakam, ze budem kocka 😀 vlasy mi sice tak rychlo nemastneju, ale citim sa nafuknuto, brucho obrovske hlavne kebyze sa citim vseobecne lepsie ale furt ten pocit nevolnosti...ale jem normalne, nemam problem sa dobre najest len proste tie bolesti, unava, slabost
@gitusa23 ja som po tom vysetreni v ten den trochu spinila, vcera nic a dnes zase nieco islo, nie vela, tiez skor hnede, ziadna cerstva krv ale iba raz tak to zatial nejdem riesit..minule som sa skor zlakla lebo mi mala skocila na brucho som myslela ze vsetkych svatych vidim, nechapem co ju to napadlo, nikdy predtym sa mi tak na brucho nehodila 😅

gitusa23
21. júl 2013

poculi ste niektora, ze by sa vraj nemalo v prvom trimestri lezat na chrbte?