icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

katty137
28. jún 2013

Ahojte babulky :D ako vieme, že to bude marcový termín???? ja som z toho akási mimo :D xixi a to už mám druhé... zblbol ma net, keď som si dala vypočítať termín pôrodu tu na nete, vyšlo mi vo februári, tak som zvedavá, čo mi povie lekár, idem až 18. 🙂 ale 2 testy pozitívne, tak sa vytešujeme :D inak, budeme mať druhé a moje príznaky? horšie ako pri malej, okrem toho, že mi je zle, ale nevraciam, tak mám naliate prsia, bolia ako šľak, no ako sa občas stáva pri druhom, tak u mňa to platí, vyzerám ako vo 4 mesiaci pri malej, strašne rýchlo mi vyhupsol brušek a mám problém utajiť, nakoľko som mala štíhľu, vyšportovanú postavu :D ale nevadí, to zvládneme :D

iivuskaa
29. jún 2013

@zasha hej ešte testnem či zosilnie... 😉

janeita
29. jún 2013

ako pekne sa nám to tu rozrastá gratulujem všetkým marcovkam 🙂

ludmilabb
30. jún 2013

zienky ja neviem ale v noci sa budim na taku zvlastnu bolest nechapem neviem si spomenut zeby som to mala pri prvom tehu a este chodim castejsie na zachod co mi pride priskoro 😅

iivuskaa
30. jún 2013

@katty137 ja som to tiež hodila do tehotenskej kalkulačky podla terminu poslednej MS a vypočitalo mi to termin na 8.3.2014...doktorke zavola kedy sa mam zastavit...a co sa tyka priznakov iba trosku citlivejsie rsia inak zatial nic....tiež je to moje druhe tehot.

petulka_
1. júl 2013

Ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂 dnes som si objavila na teste // čiarky, tak som z toho este trochu vyklepana 😀 jedna je slabsia, ale mam to dostat až v piatok, tak hadam ta ciarka bude uz len silniet 😉

pa_mi
1. júl 2013

@petulka_ ahoj, urcite bude...ja tiez priebezne testujem kazdy druhy den a chvalabohu silnie 🙂

janeita
1. júl 2013

@pa_mi n okeď si už na 8dpo mala tak krásne čiaročky tak len nakoniec ta prekvapia mozno i dvojicky 😉

janeita
1. júl 2013

@ludmilabb ja beham na wc kazdu polhodinku tiez a je to riadne otravne, mozno hormonY?

janeita
1. júl 2013

@petulka_ ahoj vitaj a agratulujem, mne tiež čiaročka silnela pekne postupne i keď k uplnej dokonalosti jej stale cosi chyba.

pa_mi
1. júl 2013

@janeita jezisssss, uplne mi bude stacit jedno babo 😀 😀 😀 len nech je v poriadku 🙂
@ludmilabb @petulka_ baby ja tiez mam pocit ze na WC uz pomaly stretavam samu seba, uz aj v noci som zacala behat 😀 😀 😀 a hrozne ale hrozne ma bolia prsia....to som este nezazila. inak mi v podstate nic nie je 🙂

ludmilabb
1. júl 2013

@pa_mi @janeita mna zaraza to zvlastne pichanie ale ono sa to vyskytuje len obcas tak som si povedala ze to nebudem tak sledovat, horsie je za ma odvcera skriabe v hrdle, mandle by som si najradsej vydrapila, kycham tecie mi z nosa takze musim zahajit nejake setrne liecenie
@petulka_ gratulujem!

miriem
1. júl 2013

Ahojte, uz tiez par dni mam // na testiku. Chodim nan pozerat skoro kazdu hodinu, ci mi nedajboze nezmizli 😀 Pre nas to bude druhe babtko, starsi syn ma teraz 18mesiacov. Este stale sa dojcime, tak som velmi zvedava, ako to bude prebiehat a ako dlho este potiahneme. Ja si trufam aj na tandemove dojcenie 😉

iivuskaa
1. júl 2013

@petulka_ gratulka,
ja som presne takto pred tyzdnom spravila test slabulinka ciarka bola, mala som dostat piatok,nedostala som a dnes kolajnica ako hrom!!!!

petulka_
1. júl 2013

@janeita @pa_mi ja tiez stale beham na wc cikat, to som mala aj pri prvom tehotenstve hned od zaciatku 😉 trochu ma pobolievaju prsia a tiez mam trochu naduva 😖
@ludmilabb dakujem, aj ja Ti gratulujem 😉

petulka_
1. júl 2013

@iivuskaa dakujem, tak budem verit, ze to tak budem mat aj ja 🙂 a tiez gratulujem 🙂

janeita
1. júl 2013

@ludmilabb teraz je akurát také počasie na nejake nadchladnutia a podobne, kedže jeden deň je teplo, druhý zima, skus nejake homeopatiká v lekárni pozháňať.

janeita
1. júl 2013

@pa_mi tak ako vravíš hlaven nech je zdravé 😉 kedy ideš k dr.?

papalinka7
1. júl 2013

Ahojte babulky, u nas testik ukazal // uz pred tyzdnom, tak uvidime aky termin nam povie doktorka, lebo mne to vychadza prelom feb-mar.. tesim sa s vami vsetkymi 🙂 nam sa zjavne zadarilo vo svad.noc 😀

pa_mi
1. júl 2013

@papalinka7 fiiiha, a ja ze toto sa deje len vo filmoch 🙂 kazdopadne gratulujem 😉
@janeita Dr. ma objednala 23.7. ci mame srdiecko a zajtra idem na endokrinologiu kvoli stitnej zlaze a ty?

janeita
1. júl 2013

@papalinka7 gratulujem k tehu 🙂 každopádne je krásne ak sa zadarilo vo svadobnú noc, 🙂

@pa_mi ja som rozmýšľala že zbehnem k svojej dr, niekedy na budúci týždeň, kedže potom odlietam mimo svk, tak aby som mala aspoŇ nejakú istotu 🙂

papalinka7
1. júl 2013

@pa_mi dakujem, uvidime co sa dozviem bud.tyzden na gynde 🙂
@janeita dakujem 🙂

Baby mam taku otazku, je vytok v tomto stadiu normalny?

janeita
1. júl 2013

@papalinka7 vraj beily priesvitny taký kremový výtok je ok, kým nesvarbi nezapácha.

papalinka7
1. júl 2013

@janeita nakoniec som volala na gyn. a ze mam radsej prist..

janeita
1. júl 2013

@papalinka7 istota je gulomet ako sa vravi, daj vedieť co ti povedala 😉

pa_mi
1. júl 2013

@janeita @papalinka7 ano, opatrnosti nikdy nie je doat v takychto veciach. ja mavam obcas take stavy ze sa bojim ci bude vsetko OK. ale stale sa snazim mysliet max. pozitivne a nic zle si nepripustat - ani nic zle necitam

zuvinka102
1. júl 2013

ahojte, tak ja sa asi tiez k vam pridam, zatial som si nasla iba na testiku slabu ciarku druhu ale 3 den mi meska.. a 5dni mam uz nevolnosti..

maculiatko28
1. júl 2013

Ahojte.tak ja nakoniec nic,dnes som dostala ms.vsetkym vam drzim palceky nech to dotiahnete do uspesneho a stastneho konca. 😲

pa_mi
1. júl 2013

@maculiatko28 och, skoda. je mi to luto. urcite sa stanes platnou clenkou dalsej skupiny 😉 dakujeme za zelanie vsetky 🙂

papalinka7
1. júl 2013

pripajam nase kolajnicky 🙂