Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
ako pekne sa nám to tu rozrastá gratulujem všetkým marcovkam 🙂
zienky ja neviem ale v noci sa budim na taku zvlastnu bolest nechapem neviem si spomenut zeby som to mala pri prvom tehu a este chodim castejsie na zachod co mi pride priskoro 😅
Ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂 dnes som si objavila na teste // čiarky, tak som z toho este trochu vyklepana 😀 jedna je slabsia, ale mam to dostat až v piatok, tak hadam ta ciarka bude uz len silniet 😉
Ahojte, uz tiez par dni mam // na testiku. Chodim nan pozerat skoro kazdu hodinu, ci mi nedajboze nezmizli 😀 Pre nas to bude druhe babtko, starsi syn ma teraz 18mesiacov. Este stale sa dojcime, tak som velmi zvedava, ako to bude prebiehat a ako dlho este potiahneme. Ja si trufam aj na tandemove dojcenie 😉
Ahojte babulky, u nas testik ukazal // uz pred tyzdnom, tak uvidime aky termin nam povie doktorka, lebo mne to vychadza prelom feb-mar.. tesim sa s vami vsetkymi 🙂 nam sa zjavne zadarilo vo svad.noc 😀
@papalinka7 fiiiha, a ja ze toto sa deje len vo filmoch 🙂 kazdopadne gratulujem 😉
@janeita Dr. ma objednala 23.7. ci mame srdiecko a zajtra idem na endokrinologiu kvoli stitnej zlaze a ty?
@papalinka7 gratulujem k tehu 🙂 každopádne je krásne ak sa zadarilo vo svadobnú noc, 🙂
@pa_mi ja som rozmýšľala že zbehnem k svojej dr, niekedy na budúci týždeň, kedže potom odlietam mimo svk, tak aby som mala aspoŇ nejakú istotu 🙂
@papalinka7 vraj beily priesvitny taký kremový výtok je ok, kým nesvarbi nezapácha.
@janeita nakoniec som volala na gyn. a ze mam radsej prist..
@papalinka7 istota je gulomet ako sa vravi, daj vedieť co ti povedala 😉
@janeita @papalinka7 ano, opatrnosti nikdy nie je doat v takychto veciach. ja mavam obcas take stavy ze sa bojim ci bude vsetko OK. ale stale sa snazim mysliet max. pozitivne a nic zle si nepripustat - ani nic zle necitam
ahojte, tak ja sa asi tiez k vam pridam, zatial som si nasla iba na testiku slabu ciarku druhu ale 3 den mi meska.. a 5dni mam uz nevolnosti..
Ahojte.tak ja nakoniec nic,dnes som dostala ms.vsetkym vam drzim palceky nech to dotiahnete do uspesneho a stastneho konca. 😲
@maculiatko28 och, skoda. je mi to luto. urcite sa stanes platnou clenkou dalsej skupiny 😉 dakujeme za zelanie vsetky 🙂

Ahojte babulky :D ako vieme, že to bude marcový termín???? ja som z toho akási mimo :D xixi a to už mám druhé... zblbol ma net, keď som si dala vypočítať termín pôrodu tu na nete, vyšlo mi vo februári, tak som zvedavá, čo mi povie lekár, idem až 18. 🙂 ale 2 testy pozitívne, tak sa vytešujeme :D inak, budeme mať druhé a moje príznaky? horšie ako pri malej, okrem toho, že mi je zle, ale nevraciam, tak mám naliate prsia, bolia ako šľak, no ako sa občas stáva pri druhom, tak u mňa to platí, vyzerám ako vo 4 mesiaci pri malej, strašne rýchlo mi vyhupsol brušek a mám problém utajiť, nakoľko som mala štíhľu, vyšportovanú postavu :D ale nevadí, to zvládneme :D