icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

ludmilabb
21. júl 2013

@foofee tak mne urcite nie je tak ako v prvom tehotenstve, ja som sa vydavala v tretom mesiaci, vykrucanka vsetko v pohodicke, ziadne nevolnosti, unava, bolesti teraz by som uz tento kolotoc ovela horsie zvladala ked si to mam predstavit
drzim palce 😉

ludmilabb
21. júl 2013

@gitusa23 preco?

anaviky
21. júl 2013

@gitusa23 ja som raz kdesi citala, ze vobec cele tehu b si nemala ani na chrbte ani na bruchu... ale to som citala nedavno a prve tehu som take veci vobec neriesila... pokial sa mi dalo spala som na bruchu lebo som bola zvyknuta a potom ked uz sa nedalo spala som na chrbte a na boku... neviem si predstavit aby som si davala pozor nato ako sa v noci otocim..

gitusa23
21. júl 2013

@ludmilabb
@anaviky
ja som nasla na nete, ze na chrbte sa neodporuca az vo vyssich mesiacoch, lebo babo tlaci na chrbticu. Ale v niektorom z for uz neviem presne kde kocky pisali, ze vraj moze "spadnut maternica" ???? nerozumela som tomu, preto som zvedava ci ste o tom niekedy nepoculi.

adush123
21. júl 2013

@mimave
@paola881 ahojte.ja som na tom podobne 4t+5 dufam ze spolu dojdeme do stastneho konca.

ludmilabb
21. júl 2013

@gitusa23 no veruze necitala ani nepocula, skor po porode az potom mi odporucali v nemocke spat na bruchu aby sa rychlejsie stiahla maternica

mimave
21. júl 2013

@adush123 no to dufam, velmi som rozmyslala ci sa na to dat, aj ked som chcela uz davno, ale predsa mam respekt 🙂 ale jednu vec vam poviem, na porod sa celkom tesim-ak sa tam teda dufam dopracujem 😉 @paola881

janeita
21. júl 2013

@ludmilabb ja sa citim akosi az podozrivo dobre, cely vikend sme oslavovali takmer nespali a fungujem , len ten moj vyzor 😅

anaviky
21. júl 2013

@gitusa23 o tom spadnuti som nepocula, len o tom tlaceni...ale co ja viem, moj nazor ze pokial to zene neprekaza tak by to nemal byt problem

ifkael
21. júl 2013

@anaviky vo vyssom stadiu sa nelezi dobre na chrbte, lebo brusko tlaci...celu vahu citis a zle sa dycha. najlepsie je na boku a podopriet sa vankusom na kojenie. ale este sa odporuca na jednom boku len, a uz neviem na ktorom... kvoli nejakej zile ...

anaviky
21. júl 2013

@ifkael ja som tehotna uz bola a spavala som na chrbte a nemala som s tym problem

ifkael
21. júl 2013

@anaviky ja som tiez tehotna bola a mne sa nelezalo dobre...ale to kazdy ako ma rad.

anaviky
21. júl 2013

@ifkael ved prave to som pisala.. ze moj nazor, ze ak to zene neprekaza tak podla mna nieje problem

zabka888
21. júl 2013

@gitusa23 Ahoj, ano stale v nemocnici, uz nespinim ale zas ma boli podrusko tak neviem co bude :/

ladytt
21. júl 2013

O tom spaní na chrbte som počula už pri prvom tehu, vraj kvôli bäbatku, aby malo dosť kyslíka a netlačilo na neho, neviem. Ja som aj tak v tom období najradšej spávala na boku.

ladytt
21. júl 2013

@ludmilabb Inak gratulujem k tehu, som zostala prekvapená, že ťa tu vidím 🙂

paola881
21. júl 2013

@mimave jasné že dojdeme do konca 😉 veríme! 😉

janeita
22. júl 2013

@gitusa23 ja si teraz ešte vychutnavam spanok na bruchu kym sa da, lebo takt o sa mi spava najlepsie

gitusa23
22. júl 2013

ja si tiez lahnem ako je mi najlepsie 🙂 dnes znova v praci, skoda ze vikend netrva dlhsie 🙂

adush123
22. júl 2013

od ktoreho tyzdna vam je zle? lebo mne pri prvom nebolo vobec zle a lekar mi povedal ze to uz je predpoved ze nieco nie je v poriadku, a mal pravdu. tak na tie nevolnosti cakam 🙂

janeita
22. júl 2013

@gitusa23 mne sa tiez nechce byt dnes nejak v praci lepsie by bolo doma oddychovat,ale tak este sa naoddychujeme snad do konca tehu dost 🙂

ladytt
22. júl 2013

@mimave Tak už to mám potvrdené bábätko je tam, ale nič viac nepovedala, ani žiadne testy iné nerobila iba sono. Ani neviem, či srdiečko už bije. A tebe čo? Objednali ťa?

janka1912
22. júl 2013

@adush123 tak toto sa mi zda cudne, ze ti povedal, ze ked ti nie je zle tak to je predpoved zleho...mne v prvom tehu nebolo absolutne zle, ani raz... a mam krasne zdrave dievcatko.... nevolnosti sa vyskytuju "LEN" u 60% tehotných....

adush123
22. júl 2013

@janka1912 no ja fakt neviem, vtedy mi nebolo vobec zle, tehotenstvo trvalo len 9t., tak teraz normalne sa tesim na nevolnosti 🙂

janka1912
22. júl 2013

@adush123 kazde tehu je ine a nemusis mat vsetky priznaky... napr. moja sesterka zistila tehu az v 5.tom mesiaci... brala anti a mala menzes... tehu zistila az z pohybov...

adush123
22. júl 2013

@janka1912 to hej, len mam trosku strach,,,no verim ze to dobre dopadne,,,musi!

janka1912
22. júl 2013

@adush123 dolezite zachovat pokoj... bud v klude, lebo stres ti viac ublizi....

stella6
22. júl 2013

@adush123 to je 🤐 že to je predpoveď toho že niečo nie je v poriadku...mojej sestre nebolo ani pri jednom tehotenstve zle a má tri zdravé deti...mne tiež zatiaľ nie je zle a dúfam že mi ani nebude...

adush123
22. júl 2013

@stella6 tak ja uz fakt neviem,,,drzim palce,,,

stella6
22. júl 2013

@adush123 určite sa toho neboj...ak ti nebude zle, len pre teba lepšie 🙂