Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@gitusa23 ja som raz kdesi citala, ze vobec cele tehu b si nemala ani na chrbte ani na bruchu... ale to som citala nedavno a prve tehu som take veci vobec neriesila... pokial sa mi dalo spala som na bruchu lebo som bola zvyknuta a potom ked uz sa nedalo spala som na chrbte a na boku... neviem si predstavit aby som si davala pozor nato ako sa v noci otocim..
O tom spaní na chrbte som počula už pri prvom tehu, vraj kvôli bäbatku, aby malo dosť kyslíka a netlačilo na neho, neviem. Ja som aj tak v tom období najradšej spávala na boku.
ja si tiez lahnem ako je mi najlepsie 🙂 dnes znova v praci, skoda ze vikend netrva dlhsie 🙂
od ktoreho tyzdna vam je zle? lebo mne pri prvom nebolo vobec zle a lekar mi povedal ze to uz je predpoved ze nieco nie je v poriadku, a mal pravdu. tak na tie nevolnosti cakam 🙂

@foofee tak mne urcite nie je tak ako v prvom tehotenstve, ja som sa vydavala v tretom mesiaci, vykrucanka vsetko v pohodicke, ziadne nevolnosti, unava, bolesti teraz by som uz tento kolotoc ovela horsie zvladala ked si to mam predstavit
drzim palce 😉