icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

jastericka
27. júl 2013

@pa_mi Teraz som to čítala v inej diskusii a tam písali žienky, že v pohode sa môže, kým nezačne vadiť bruško.

mirkalinda
28. júl 2013

takze mozme kludne na brusku spinkat,sa mi ulavilo 🙂
dnes som mala tazke rano,bolo mi na zvracanie a stale sa citim tak cudne,neviem ci je to z tepla...pocitujete aj vy taku zataz?

chrumka123
28. júl 2013

Ahojte zienky,
@adush123 planuje, neplanuje, nech aj.. zakon stoji na mojej strane, neriesim ju, mohla som to ocakvat, ale aj napriek tomu ma to prekvapilo 😉
a nesleduj sa tolkooooo, vsetko je v poriadku 😵 aj ja som teraz predvcerom nemala nafuknute brusko az mi to chybalo, skusila som si normalne gate, ale ked som sa isla zapnut, tak reku toto nie 😀 takze nafuknute brusko, alebo nenafuknute, nic to nemeni na celej situacii 😉 bud vklude a mysli pozitivne,bublinka sa ma urcite dobre 😵

@ludmilabb ako pises, chrapunska.. je to typ cloveka, ktory sa na vas usmieva, ked je s clovek zoci voci a akonahle sa clovek otoci vraza dyku do chrbta.. taky typicky workoholik, ktoreho nic ine nezaujima iba biznis, ktory ho aj tak nevie viest, lebo vedie firmu do krachu.. bohuzial 😒 Dokonca ma aj deti, ale vraj sa im nikdy nevenovala ako matka, o deti sa starala jej svokra, obe deti su teraz akesi divne, syn ma psych. problemy a dcera je cela divna, detinska (18r).. 😒 Takze cele zle a o empatii sa pri jej osobe neda hovorit...

gitusa23
28. júl 2013

@jastericka ahoj, a co je to ten Cyclo3Fort vytaminy, alebo od doktora?

ludmilabb
28. júl 2013

@mirkalinda ano necitim sa upne fit a tieto horucavy su uz prilis, nejako musime vydrzat!

adush123
28. júl 2013

@chrumka123 ja tiez v pohode vojdem do vsetkych nohavic len tie podprdy ma tlacia 😉
mysliet pozitivne to je zaklad!a ty teraz ako?budes pn cele tehotenstvo?

jastericka
28. júl 2013

@gitusa23 Cyclo3fort je niečo ako Ascorutin na zastavenie krvácania. Dal mi ho môj gyndoš, ževraj je to niečo lepšie...Pamätám si, že som ho brala, aj keď som bola po operácii, keď mi našli cystu na vaječníku. Dnes som už nešpinila, tak som rada.

jastericka
28. júl 2013

žienky, aj mne je divne, je hrozne teplo, ale tak je mi celý deň, bleee, nemôžem ísť ani do obchodu, vadia mi pachy, všetky.... :(

jastericka
28. júl 2013

A ohľadom tých šéfových.....ja som to mojej ešte nepovedala, tak som tiež hrozne zvedavá.... ale neriešim to, aspoň sa ukáže ako "ma má rada"..... 😉

ladytt
28. júl 2013

Veru ani mne nerobia tieto horúčavy dobre, tak ako dnes mi ešte nebolo uff, ak to pôjde takto ďalej tak neviem... nemáte nejaké typy ako zmierniť nevoľnosti?

jastericka
28. júl 2013

@ladytt Tak mne pomáha jedine sa najesť. Dnes hovorím svojmu manželovi, že týmto štýlom budem za chvíľku ako slon. On mi na to hovorí, niee, nebudeš ako slon. A ja na to, ale áno budem. A on, no tak budeš, to nevadí. A ja mu na to, no vidíš, že si to myslíš 😀 Hormóny.... Ale čo mám robiť, keď sa nenajem, tak mi je horšieeee 😢

veve07
28. júl 2013

Chcem sa spýtat beriete uz nejake vitaminy v materstve alebo staci pestra strava? Co hovorite na vitaminy Centrum Materna? nejake skusenosti

janka1912
29. júl 2013

@ladytt na nevolnosti sa daju v lekarni alebo dm kupit take lizatka, bran dost pomahaju

peony
29. júl 2013

Mne je ťažko od žalúdka permanentne.Čo mňa najviac obtazuje,že musím v noci aj 2x na wc.No a brucho mám teda riadne.Asi je to aj tým,že mám vek a aj tým,že 4 tehotenstvo a maternica sa ľahšie roztiahne.

janeita
29. júl 2013

Ahojte, žienky ako zvladate tieto horucavy?? ja som hotová ☹ nevladzem nic, cely den mi je na skolabovanie tlak nizky neskutocne ach ☹

ifkael
29. júl 2013

@peony som rada ze nas tu je viac - so stvrtym tehu ;)

Ma to aj vyhodu- nestiham sa sledovat a len sa cudujem ked mi tu vzdy koncom tyzdna naskoci zmeneny tt

kuratenko11
29. júl 2013

Ahojte
mne už nevolnosti našťastie pomilnuly 🙂 aj sa čudujem,že slniečko kľudne môžem tak trávime čas na kupku... 🙂 Držím palce,aby to čím skôr prešlo aj vám.Baby a viete o tom,že máme otvorené 2 rovnaké témy? Marcové detičky a marcovčiatka 🙂 neskúsime to nejako spojiť?

ifkael
29. júl 2013

Jednou je sukromna tema.. Comu osobne davam prednost a tu pisem uplne neutral veci

janka1912
29. júl 2013

@ifkael Kde sa da ta sukromka najst, Nic mi to nenaslo, tie nemam chuť tu vesat nieco, co si moze kazdy precitat

kuratenko11
29. júl 2013

Ja tiež súhlasím zo súkromnou skupinou už je nás tu veľa tak sa môžme presunúť 🙂 Dá sa nájsť na začiatku -modrý koník a v hornej časti na lište sú malinkými písmenami písané súkromné skupiny Marcové detičky sú naše 🙂 len neviem kto to tam pridáva,myslím,že to tu niekde na začiatku bolo písané.

janeita
29. júl 2013

@janka1912 @kuratenko11 - @ifkael vas prida do sukromky inak ju nenajdete 😉

peony
29. júl 2013

@ifkael aj ja chcem do sukromky...🙂

veronika297
29. júl 2013

Ahojte,ja síce ešte nemám ofic.potvrdené tehotenstvo od dr.,ale idem bud.týžden.
Tehu.testíky ukazujú krásne dve čiarky.Čo som pozerala podla netu tak termín mi vychádza na koniec marca.
Ak je už založená súkromná skupina rada by som sa pridala k vám 🙂

ifkael
29. júl 2013

Napiste mi do ip kto chcete pisat trosku v sukromi Vas pridam

maminuska
29. júl 2013

@ifkael poprosím aj ja do sukromky , ptorebovala by som sa aj ja poradit a nechcem takto verejne.

janka1912
29. júl 2013

@janeita dik uz som jej napisala, uz len cakat

gitusa23
29. júl 2013

@ifkael aj ja si prosim sukromku 🙂 nebudeme v nej vsetky?

mirusska
29. júl 2013

prosím pridajte aj mňa do sukromnej..ď

janeita
29. júl 2013

@mirusska .. @ifkael ta prida

jastericka
29. júl 2013

@ifkael Aj jaaaa si prosím do súkromky