Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Myslím, že už sa bude najviac tam komunikovať 🙂 predsa je to uzamknuté...
mali by ste tam byt vsetky co ste sa ozvali 🙂
@ifkael poprosím aj mna pridať 🙂
aj mňa prosím pridaj, ďakujem
@ifkael 🙂
baby hodite tam aj mna prosim?alebo teda
@ifkael🙂 inak mam ultrazvuk za sebou dnes-uz druhy od zaciatku.. za prvy som zaplatila 10eur a uz som bola vytocena ze za 5sekund co to zapol pekna palka. tak dnes som u svojej dala 20.aby mi nebolo luto. je to normalne?! ale teda ze nemam mimomat., ze to vyzera dobre, videli sme tam tu bublinku, ten zltkovy vak ci co to bolo, no a zajtra mam vysledky z krvi ako rastie hcg
Dievcata ete stale som v nemocke :( drobcek ma 1,9 cm a kraaasne mu bije srdiecko idem sa vas spytat mate aj vy taky tlak v podbrusku??? Nie ako na mrchu ale proste tlak,, lebo ja som to uz nemala a zas sa mi to vratilo :(
@ifkael ahoj, pridas prosim aj mna ? nemam sice tehotenstvo este potvrdene ale dufam ze coskoro sa tak stane 🙂 rada by som sa v sukromnej diskusii dozvedela co najviac 🙂 vdaka....
a baby chcela som sa spytat, mavate este resp . pobolieva vas este podbrusko tak ako pred menstruaciou? mna uz len obcas....dufam ze to je v poho...mala by som byt od zajtra 8tt...
@ifkael ahoj, pridaš aj mna do sukromky?som v tejto teme zatiaľ nova,tehotenstvo zatiľ nemam potvrdene od lekara, ale testik bol pozitívny, mala by som byť v 7tt, je mi cele dni strašne zle, lepšie je iba ked jem 😀 . Dufam,že všetko pojde dalej ako ma. Budem rada, ked budem s vami v sukromnej teme, kde si môžeme poradiť a povzbudiť jedna druhu 🙂
@ifkael Ahoj aj ja som tu nová, pridala by si ma pls do súkronky ? díki
ahojte, mozem sa pridat? Podla internetovej kalkulacky mi sice vychadza termin 1.4., ale asi ste najblizsie 🙂
Awojte vyzerá to tak že sa možno k Vám za pár dni oficialne pridám . Uvidíme zajtra idem kupovať testík a sobotu ráno ho spravím...ak dovtedy nepríde mrcha zatial mi mešká daký týžden a to mávam pravidelnú. Zatial Vám čo už máte isté pekné dve čiarky želám prijemné prvé týždne hlavne bez nevolnosti a komplikácií 🙂
ahojte baby, všetky ste odišli do skúromnej, alebo aj tu niekto ostal? 🙂
Tu smeeee ;)
@vladka1828 opytaj sa @ifkael a prida ta k nam 😉

@ifkael aj mna prosim pridajte do sukromky 😉