icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

eda28
29. júl 2013

@ifkael aj mna prosim pridajte do sukromky 😉

ladytt
29. júl 2013

@ifkael Aj mňa ak sa dá 🙂

adush123
29. júl 2013

Myslím, že už sa bude najviac tam komunikovať 🙂 predsa je to uzamknuté...

ifkael
29. júl 2013

mali by ste tam byt vsetky co ste sa ozvali 🙂

veronika297
29. júl 2013

@ifkael poprosím aj mna pridať 🙂

onikaa
29. júl 2013

@ifkael ifkael, aj mňa prosím pridaj 🙂 Ďakujem

stella6
30. júl 2013

@ifkael Aj mňa prosím, ďakujem 🙂

babatenko82
30. júl 2013

aj mňa prosím pridaj, ďakujem

@ifkael 🙂

mimave
30. júl 2013

baby hodite tam aj mna prosim?alebo teda
@ifkael🙂 inak mam ultrazvuk za sebou dnes-uz druhy od zaciatku.. za prvy som zaplatila 10eur a uz som bola vytocena ze za 5sekund co to zapol pekna palka. tak dnes som u svojej dala 20.aby mi nebolo luto. je to normalne?! ale teda ze nemam mimomat., ze to vyzera dobre, videli sme tam tu bublinku, ten zltkovy vak ci co to bolo, no a zajtra mam vysledky z krvi ako rastie hcg

zabka888
30. júl 2013

Dievcata ete stale som v nemocke :( drobcek ma 1,9 cm a kraaasne mu bije srdiecko idem sa vas spytat mate aj vy taky tlak v podbrusku??? Nie ako na mrchu ale proste tlak,, lebo ja som to uz nemala a zas sa mi to vratilo :(

miriem
30. júl 2013

@ifkael prihodis aj mna do sukromky? vdaka

foofee
30. júl 2013

aj mna si pridajte 🙂

@zabka888 je to normalne, ja to uz mam 3 tyzdne. Raz tlak, raz take napinanie, niekedy krce ze az na nohach neviem stat, niekedy sa na to aj budim

ludmilabb
30. júl 2013

@ifkael ahoj tak aj mna prosim pridaj vyzera ze ste tam uz vsetky

zabka888
30. júl 2013

@foofee a v kuse 3 tyzdne? Aj si to konzultovala s lekarom?

foofee
30. júl 2013

@zabka888 nemam to 24/7, ale tak parkrat do dna a vraj sa roztahuje maternica. Nie je to nic prijemne, ale ani nic co sa neda prezit, aspon vieme ze rastieme 🙂 Viem ze ak by boli silne krce a spinenie, alebo krvacanie, bolo by to zle, ale ja sa citim fajn 🙂

zabka888
30. júl 2013

@foofee ja sa tiez citim fajn az na tie tlaky :/ ale tak hadam je vsetko ako ma byt 🙂

foofee
30. júl 2013

@zabka888 urcite ano, neboj sa nic, len rastie domcek pre babatko 🙂 ako vravim, ak nemas silne krce, spinenie, ci krv, neboj sa nicoho 🙂 a v ktorom si tt?

zabka888
30. júl 2013

@foofee nastastie nemam nic okrem toho tlaku, som v 9tt 🙂

foofee
30. júl 2013

@zabka888 jeeej no pekne 🙂 ja len v 7 🙂 drzim silno palce, nech ide vsetko hladko a nech ste obaja zdravi 🙂

ja1985
30. júl 2013

@ifkael ahoj, pridas prosim aj mna ? nemam sice tehotenstvo este potvrdene ale dufam ze coskoro sa tak stane 🙂 rada by som sa v sukromnej diskusii dozvedela co najviac 🙂 vdaka....

a baby chcela som sa spytat, mavate este resp . pobolieva vas este podbrusko tak ako pred menstruaciou? mna uz len obcas....dufam ze to je v poho...mala by som byt od zajtra 8tt...

zabka888
30. júl 2013

@foofee dakujem moc, aj ja drzim palce nech ide vsetko ako ma ;)

monsua
31. júl 2013

@ifkael ahoj, pridaš aj mna do sukromky?som v tejto teme zatiaľ nova,tehotenstvo zatiľ nemam potvrdene od lekara, ale testik bol pozitívny, mala by som byť v 7tt, je mi cele dni strašne zle, lepšie je iba ked jem 😀 . Dufam,že všetko pojde dalej ako ma. Budem rada, ked budem s vami v sukromnej teme, kde si môžeme poradiť a povzbudiť jedna druhu 🙂

mususu
31. júl 2013

@ifkael Ahoj prosim ta pridaj aj mna, vdaka

veronika0611
31. júl 2013

@ifkael Ahoj aj ja som tu nová, pridala by si ma pls do súkronky ? díki

maaaaria
31. júl 2013

ahojte, mozem sa pridat? Podla internetovej kalkulacky mi sice vychadza termin 1.4., ale asi ste najblizsie 🙂

raffaella
1. aug 2013

@ifkael mozem poprosit aj ja o pridanie? Dakujem 🙂

maaarhulka
1. aug 2013

Awojte vyzerá to tak že sa možno k Vám za pár dni oficialne pridám . Uvidíme zajtra idem kupovať testík a sobotu ráno ho spravím...ak dovtedy nepríde mrcha zatial mi mešká daký týžden a to mávam pravidelnú. Zatial Vám čo už máte isté pekné dve čiarky želám prijemné prvé týždne hlavne bez nevolnosti a komplikácií 🙂

vladka1828
2. aug 2013

ahojte baby, všetky ste odišli do skúromnej, alebo aj tu niekto ostal? 🙂

ifkael
2. aug 2013

Tu smeeee ;)

janeita
2. aug 2013

@vladka1828 opytaj sa @ifkael a prida ta k nam 😉