icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

miminka327
2. aug 2013

baby...do akej súkromky ste sapoprídavali ? aj by som sa rada pridala 🙂 ďakujem 😵

janeita
2. aug 2013

@miminka327 do sukromky pridava @ifkael 😉

miminka327
2. aug 2013

@ifkael ... ahoj môžeš aj mňa prosím pridať do súkromnej skupiny ? ďakujem 😵

miminka327
2. aug 2013

@janeita ďakujem 🙂

tildus
4. aug 2013

Ahojte som tu nova som 7+4 a uz som videla aj srdiecko. Ale tehotensku knizku dostanem az v 12 tyzdni. Tak som z toho zufala kedy znova uvidim drobca. Neviem ci si tu este pisete ak nie je moznost aby som sa pridala k vam do sukr temy?dakujem

maaaaria
6. aug 2013

@ifkael mozes aj mna pridat do sukromnej temy? dakujem

zuzkatomkova
7. aug 2013

@tildus ahoj aj my sme 9tt 🙂 no co ako sa tehulkuje?je to prve babo? 🙂

papalinka7
7. aug 2013

@ifkael aj mna by si pridala k vam? 🙂

meritka
9. aug 2013

Ahojte aj ja sa pridávam k vám marcovčiatka 🙂 ako to prežívate? u nás je to naše prvé tehotenstvo a hneď sme na PN- ke :( ale snáď to nejako zvládneme , aj ja by som rada bola v súkromnej téme

bambolka11
9. aug 2013

Mozem byt aj ja pridana do sukromnej temy prosim?

emma93
11. aug 2013

@ifkael ..ahoj,,,,som rada že som medzi vami a rada by som s vami debatovala v súkromnej téme ak teda môžem poprosiť o zaradenie🙂...dakujem

nellyel
12. aug 2013

Ahojte, ak by to bolo možné, môžem sa k vám pridať do súkromnej témy, termín mám tiež v marci. Ďakujem

karidap
13. aug 2013

Ahojte.Aj ja mam termin porodu v marci. Uz som videla malinke mala by som byt 10 tt. Som tu prvykrat, takze netusim ako to funguje. Je tu nejaka sukromna komunikacia? Kto ju zaklada a ako sa do nej viem dostat resp. Poziadat o pristup

cory75
14. aug 2013

ahojte marcovciatka, prave som si precitala skoro celu vasu diskusiu, som v 10tt a velmi rada by som si s vami pokecala sukromne @ifkael prosim mohla by si ma pridat k vam? dakujem 🙂

nina88
14. aug 2013

Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...

ak1983
15. aug 2013

ahojte, ja patrím tiež k vám 🙂 Som v 11 týždni a tiež by som chcela poprosiť @ifkael aby ma pridala do súkromnej diskusie. Dakujem 🙂

monilik
15. aug 2013

ahojte, rada by som sa k vam pridala, som v 9tt, termin mam vyratany na 25.3. @ifkael prosim pridas aj mna do sukromnej temy? dakujem, Monika

erique12
16. aug 2013

ahojte, tak sa pridavam k marcovcatkam, uz sme videli aj fazulku, termin zatial 25.03.
@ifkael mozes aj mna pridat do sukromky? 🙂

erique12
16. aug 2013

@monilik
ahoj, teba si pamatam zo skupiny snazilky leto 2013. no pekne sa vam tiez podarilo a vidim, ze mame rovnaky termin, zatial 🙂

kachniatko17
16. aug 2013

@ifkaelmozem poprosit do sukromnej?

monilik
16. aug 2013

@erique12 ahoj 🙂 tak blahozelam aj tebe ze sa podarilo 😀 super ze mame rovnaky termin, mne podla uzv doky povedal ze to moze byt o jeden - dva dni skor, ale nechal na 25. takze ktovie, syna som porodila 3 dni pred terminom 😀

monulik_t
16. aug 2013

Ahojte, tak aj my cakame druhe babo a bude tiez marcovciatko... mozem poprosit aj ja tu sukromnu temu? rada by som sa pridala 🙂 @ifkael

da_n_ka
18. aug 2013

A ja sa ku Vam pridavam. Dnes som 9+6 Od zaciatku tehu mam krcok Jeden centimeter a na zaciatku som spinila... Tak snad to zvladneme a dobojujeme do stastneho konca.. Pri prvom sa mi krcok zacal zkracovat v dvadsiatom tyzdni, tak uvidime co bvude.... Mozem sa aj ja pripojit ku Vam do sukromnej skupiny?

da_n_ka
18. aug 2013

@mususu Ja som na tom podobne, tiez mal byt prv v marci a narodila sa vo february.... Tak uvidime co si tento drobec vymysli 🙂

da_n_ka
18. aug 2013

@ifkael mozem aj ja poprosit do skupiny??? 🙂

stella33
19. aug 2013

@ifkael ahojky.môžem sa pridať k vašej súkromnej partičke? Termín mám 29.3.

juliana22
20. aug 2013

ahojte mamulky môžem sa kvam pridať tiež som marcovka 🙂 🙂

ana85
20. aug 2013

@meritka ahoj, grautulujem k tehu 🙂 mozem sa spytat preco ta dr. hned vypisal na PN?

ana85
20. aug 2013

ahojte, beriete nejake vitaminy? ja femibion 800. dr. mi povedal aby som po 12 tyzdni nebrala ziadne vitaminy, lebo sa mi potom narodi velke babo 😀

nm199
20. aug 2013

Ahojte. Mne profesorka z gyne v Šaci povedala, že tie doplnky vitamínové pre tehotné nie sú najlepšie riešenie. Obsahujú totiž ideálne dávky vitamínov, ktoré nemá žiadna žena v strave aj keby sa neviem ako ukážkovo stravovala. Deti sú potom zvyknuté na tieto ideálne vysoké dávky vitamínov a po narodení, keď nedostanú to množstvo, tak až do 1 roka bývajú mrzuté, plačlivé a budia sa v noci. Tak mi hovorila, aby som ich postupne vysadila, nie naraz. Najprv každý druhý deň a potom raz za dva dni atď.