Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@miminka327 do sukromky pridava @ifkael 😉
@ifkael ... ahoj môžeš aj mňa prosím pridať do súkromnej skupiny ? ďakujem 😵
@janeita ďakujem 🙂
Ahojte som tu nova som 7+4 a uz som videla aj srdiecko. Ale tehotensku knizku dostanem az v 12 tyzdni. Tak som z toho zufala kedy znova uvidim drobca. Neviem ci si tu este pisete ak nie je moznost aby som sa pridala k vam do sukr temy?dakujem
@tildus ahoj aj my sme 9tt 🙂 no co ako sa tehulkuje?je to prve babo? 🙂
@ifkael aj mna by si pridala k vam? 🙂
Ahojte aj ja sa pridávam k vám marcovčiatka 🙂 ako to prežívate? u nás je to naše prvé tehotenstvo a hneď sme na PN- ke :( ale snáď to nejako zvládneme , aj ja by som rada bola v súkromnej téme
Mozem byt aj ja pridana do sukromnej temy prosim?
Ahojte, ak by to bolo možné, môžem sa k vám pridať do súkromnej témy, termín mám tiež v marci. Ďakujem
Ahojte.Aj ja mam termin porodu v marci. Uz som videla malinke mala by som byt 10 tt. Som tu prvykrat, takze netusim ako to funguje. Je tu nejaka sukromna komunikacia? Kto ju zaklada a ako sa do nej viem dostat resp. Poziadat o pristup
Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...
@ifkaelmozem poprosit do sukromnej?
A ja sa ku Vam pridavam. Dnes som 9+6 Od zaciatku tehu mam krcok Jeden centimeter a na zaciatku som spinila... Tak snad to zvladneme a dobojujeme do stastneho konca.. Pri prvom sa mi krcok zacal zkracovat v dvadsiatom tyzdni, tak uvidime co bvude.... Mozem sa aj ja pripojit ku Vam do sukromnej skupiny?
ahojte mamulky môžem sa kvam pridať tiež som marcovka 🙂 🙂
ahojte, beriete nejake vitaminy? ja femibion 800. dr. mi povedal aby som po 12 tyzdni nebrala ziadne vitaminy, lebo sa mi potom narodi velke babo 😀
Ahojte. Mne profesorka z gyne v Šaci povedala, že tie doplnky vitamínové pre tehotné nie sú najlepšie riešenie. Obsahujú totiž ideálne dávky vitamínov, ktoré nemá žiadna žena v strave aj keby sa neviem ako ukážkovo stravovala. Deti sú potom zvyknuté na tieto ideálne vysoké dávky vitamínov a po narodení, keď nedostanú to množstvo, tak až do 1 roka bývajú mrzuté, plačlivé a budia sa v noci. Tak mi hovorila, aby som ich postupne vysadila, nie naraz. Najprv každý druhý deň a potom raz za dva dni atď.

baby...do akej súkromky ste sapoprídavali ? aj by som sa rada pridala 🙂 ďakujem 😵