Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
ahojte, iba dufam, ze sa pridam. rano sa mi zdalo, ze bola iba velmi velmi slabunka druha ciarka, ale verim ze zosilnie, mavam mrchu 34. den a dnes je 30.- tak mi drzte palec.
Ja sa velmi tesim s Vami vsetkymi. 😲
@dadulajda my sme sa snazili a uz dlhsie a konecne sa nam to podarilo 🙂
@zuvinka102 jeej, tak sa tesim, nech ste zdravi... 🙂 baby to tu dost do hlbky preberaju, tak ma to tak napadlo.
@dadulajda dakujem ako my sme planovali, ze pojdem z jednej materskej na druhu ale nepodarilo sa a tak budeme mat mensi rozdiel, ved blska mala 3r. v aprili tak to nieje az tak moc
@zuvinka102 tak to je este fakt dobry vek..suseda ma deti po 10tich rokoch...aj moja teta...40tka na krku a oni rodili tretie deti 🙂 ja mam so sestrou 1,5roka a myslim ze to bolo super..mala som najlepsiu kamosku. a co by ste chceli? ci jedno? 😉
@dadulajda no pravdu povediac chceli by sme dievcatko lebo v rodine mame samých chlapov 😀 ale ak bude dalsi tak v pohode bude 7bratrancov pomalinky si spravime futbalovu 11 😝
@zuvinka102 oooo tak to ste na tom presne ako my! 😀 my sme planovali az buduci rok,lebo mi podla cinskeho vychadza dievcatko..takze neviem.
rozmyslala som aj nad tym testom na urcenie pohlavia,ale baby tu pisu, ze je to dost nejednoznacne 😒 mate niekto skusenost??
ahojte, dnes som zistila že som tehotná 🙂 . Je to moje 5 tehotenstvo , 4té skončilo spontánnym potratom v 8 týždni . Ale tam som už tak nejak od začiatku cítila že niečo nie je v poriadku.
Okrem prvého tehotenstva mám všetky plánované. Termín mám podľa internetových výpočtov 14.3.2013.
ahoj dievcata, tak dnes som si robila test a bol pozitivny... a zistila som, ze moja gyndoska je na materskej.... takze parada...
my sme chceli, lebo som chcela ist z materskej do materskej, zacali sme skusat s tym ze sak aj tak to asi na prvy krat nevyjde, ze ked tak mozno po lete 🙂 a sup hned na prvy krat, tak ako aj pri prvom. No aj nas maly je taky sibal, taky vymyselnik ako pises, ale ja dufam ze to bude dobre.

@janeita deje sa to co ziadna tehotna nechce aby sa dialo... ☹
Ani by som to nemala pisat. Vy teraz potrebujete len same pozitivne myslienky 😉
Drzte sa zienky a budte vdacne za dar noveho cloviecika