icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

miselkawm
8. júl 2013

@janeita deje sa to co ziadna tehotna nechce aby sa dialo... ☹
Ani by som to nemala pisat. Vy teraz potrebujete len same pozitivne myslienky 😉
Drzte sa zienky a budte vdacne za dar noveho cloviecika

iivuskaa
8. júl 2013

@miselkawm čo sa deje???
držim palčeky aby bolo všetko v poriadku!

gitusa23
8. júl 2013

ahojte, iba dufam, ze sa pridam. rano sa mi zdalo, ze bola iba velmi velmi slabunka druha ciarka, ale verim ze zosilnie, mavam mrchu 34. den a dnes je 30.- tak mi drzte palec.
Ja sa velmi tesim s Vami vsetkymi. 😲

dadulajda
8. júl 2013

@pa_mi
@janeita dakujem vam, no ani nase prve nebolo planovane, vlastne asi tak ako toto 😅 a vyslo nam skvele. v sobotu mal maly meninky a o mesiac ma narodky. takze budeme mat tie narodenia pekne rozlozene v roku 😀

...a ze sa pytam tak otvorene, snazilkovali ste niektora? ci to proste prislo 🙂

zuvinka102
8. júl 2013

@dadulajda my sme sa snazili a uz dlhsie a konecne sa nam to podarilo 🙂

dadulajda
8. júl 2013

@zuvinka102 jeej, tak sa tesim, nech ste zdravi... 🙂 baby to tu dost do hlbky preberaju, tak ma to tak napadlo.

zuvinka102
8. júl 2013

@dadulajda dakujem ako my sme planovali, ze pojdem z jednej materskej na druhu ale nepodarilo sa a tak budeme mat mensi rozdiel, ved blska mala 3r. v aprili tak to nieje az tak moc

dadulajda
8. júl 2013

@zuvinka102 tak to je este fakt dobry vek..suseda ma deti po 10tich rokoch...aj moja teta...40tka na krku a oni rodili tretie deti 🙂 ja mam so sestrou 1,5roka a myslim ze to bolo super..mala som najlepsiu kamosku. a co by ste chceli? ci jedno? 😉

ifkael
8. júl 2013

@miselkawm este si len 6tt... este nemusi byt nic na sone vidiet

miselkawm
8. júl 2013

@iivuskaa
@ifkael
Zienky, to uz dobre nebude. Vcera som zacala spinit. HCG bolo 835 a dnes uz silno krvacam. Zajtra este raz na krv, ale v podstate viem, ze toto babo s nami uz neostane. Zienky, sustredte sa na seba a vase malicke. Drzim silno silno palceky vam vsetkym 🙂

ludmilabb
8. júl 2013

@dadulajda my sme sa nesnazili, prislo to nejako samo 😀DD teda planovali ale az tak o rok, cize trosku prekvapenie ale tesime sa, nech je hlavne vsetko v poriadku

ludmilabb
8. júl 2013

@miselkawm ach to ma mrzi, drzim palce nech si hlavne ty v poriadku, bude lepsie!

zuvinka102
8. júl 2013

@dadulajda no pravdu povediac chceli by sme dievcatko lebo v rodine mame samých chlapov 😀 ale ak bude dalsi tak v pohode bude 7bratrancov pomalinky si spravime futbalovu 11 😝

iivuskaa
8. júl 2013

@dadulajda aj my podobne ako vy prve prislo ani nevieme ako 😀 😀 a to druhe taktiež...

dadulajda
8. júl 2013

@zuvinka102 oooo tak to ste na tom presne ako my! 😀 my sme planovali az buduci rok,lebo mi podla cinskeho vychadza dievcatko..takze neviem.
rozmyslala som aj nad tym testom na urcenie pohlavia,ale baby tu pisu, ze je to dost nejednoznacne 😒 mate niekto skusenost??

pa_mi
8. júl 2013

@miselkawm och....to mi je luto. neda sa to udrzat este nejakymi liekmi? ....neviem ani co povedat 😔 drz sa.

iivuskaa
8. júl 2013

@dadulajda aj ja by som babu ale neviem neviem...sice podla to ho činskeho kalendara počatia to vychadza na babu..ale to aj prvé vychadzalo a bol chlapec.. 😀 😀

anaviky
8. júl 2013

Caute takže aj ja som si pred dvomi dnami robila test a dve ciarocky 🙂... k dr pojdem az o dva tyzdne lebo ideme na dovolenku tak az potom
@mususu aj ja mam doma februarovku 2012 🙂) na valentina... a teraz mi to teda na marec vychadza, zatial podla mojich vypoctov 🙂

anaviky
8. júl 2013

@dadulajda ako pozeram aj ty uz mas jedno doma a necakane teraz... to iste aj ja... ešte sme nechceli,az trosicku neskor ... no a zrazu boli dve ciarky na teste 🙂

maminuska
8. júl 2013

ahojte, dnes som zistila že som tehotná 🙂 . Je to moje 5 tehotenstvo , 4té skončilo spontánnym potratom v 8 týždni . Ale tam som už tak nejak od začiatku cítila že niečo nie je v poriadku.
Okrem prvého tehotenstva mám všetky plánované. Termín mám podľa internetových výpočtov 14.3.2013.

janeita
8. júl 2013

@anaviky
@maminuska vitajte, a gratulujem k tehu 😉

janka1912
8. júl 2013

ahoj dievcata, tak dnes som si robila test a bol pozitivny... a zistila som, ze moja gyndoska je na materskej.... takze parada...

janeita
8. júl 2013

@janka1912 gratulujem k tehu 😉 a asi ti ostáv jediné- zmeniť gyn.

janka1912
8. júl 2013

@janeita ved to, musim si do stredy vybrat... a na kazdeho je tu nieco zle aj dobre...

mususu
8. júl 2013

@anaviky to fakt? super, takze tiez rozdiel 2 roky 🙂 , snad to zvladneme

mususu
8. júl 2013

@janeita gratulujem k dvojtej radosti

mususu
8. júl 2013

@sasena033 dakujeme

anaviky
8. júl 2013

@mususu no veru... my sme teda ani neplanovali a trosku ma to soklo,akosi sa s tym neviem ešte stotoznit lebo mam doma taku malu vymyselnicu, tak len dufam, ze dovtedy sa trosku ukludni :D

mususu
8. júl 2013

my sme chceli, lebo som chcela ist z materskej do materskej, zacali sme skusat s tym ze sak aj tak to asi na prvy krat nevyjde, ze ked tak mozno po lete 🙂 a sup hned na prvy krat, tak ako aj pri prvom. No aj nas maly je taky sibal, taky vymyselnik ako pises, ale ja dufam ze to bude dobre.

janeita
9. júl 2013

@janka1912 idealny lekar asi neexistuje 😒 na kazdeho sa najde niečo dobre aj zle. Treba najst nejaky zlaty stred, resp vediet aky asi pristup chces,potom ordinacne hodiny . drzim palce nech si spravne vyberies.