icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

janka1912
9. júl 2013

@janeita mne staci ak bude mili, bude robit bezbolestne vysetrenie a nebude povazovat akukolvek moju otazku ha hlupu alebo otravnu... ale tazko zistis aky je, ked ho nepoznas... vybrat len podla mena je tazke...

anaviky
9. júl 2013

@mususu no ja na matersku narok nemam aks om to spravne pochopila, lebo pocas prvej mi skoncil pracovny pomer :/

ludmilabb
9. júl 2013

@anaviky aj my bojujeme so vzdorovitym dietatom, odvrava a neposlucha, myslela som si ze 3rok je vrchol vzdoru ale pokracuje to, druhe sme planovali najskor o rok kedze studujem ale tak prekvapilo nas to, mysleli sme si ze si davame pozor 😀

sasena033
9. júl 2013

@mususu ano som z marcoviek 2012 😉 gratulujem k tehu .

janeita
9. júl 2013

@janka1912 tazko sa to zistuje len podla mena to mas pravdu, ale vecsina zien hodnoti lekara podla pristupu takze niekoho urcite vyberies.

papalinka7
9. júl 2013

babulky tak sme oficialne "v tom" 🙂

pa_mi
9. júl 2013

@papalinka7 si bola u lekara? co ste uz videli na sone? gratulujem 🙂 😉 😵

sasajka
9. júl 2013

Kočky, prosím vás, koľko máte teraz HCG? 😕

janeita
9. júl 2013

@papalinka7 a robil ti aj sono uz? kazdopadne gratulujem 😉

pa_mi
9. júl 2013

@sasajka ja neviem, doktorka mi nebrala krv. ze jej staci ze mam pozitivny test a sono 😕

papalinka7
9. júl 2013

@pa_mi @janeita hej bola som, robila mi aj sono, mame fotocku aj vypisanu knizku 🙂

pa_mi
9. júl 2013

@papalinka7 mali ste uz aj srdiecko?

janeita
9. júl 2013

@papalinka7 tak to más ti najkrajsie spravy 😉

sasajka
9. júl 2013

@pa_mi Ďakujem, mne dr. zobrala, ale že je to veľmi málo (130 HCG), tak neviem... ☹

papalinka7
9. júl 2013

@pa_mi no toto neviem :( nepovedala mi.. a na dalsiu poradnu idem az 6.8

pa_mi
9. júl 2013

@papalinka7 tak predpokladam ze ano, lebo si uz 7 tt a ked ti dala uz aj knizku tak urcite 😉 uzivaj si to....ja idem o dva tyzdne. tlacim cas ocami!

miriem
9. júl 2013

@sasajka 130 je fakt velmi malicko...v kolkom by si mala byt tyzdni? Na zaciatku 6tt by to malo byt minimalne okolo 1000.

sasajka
9. júl 2013

@miriem Pravdepodobne v 6tom týždni...túto hodnotu som mala pred 5timi dňami...ach jaj 😢

anaviky
9. júl 2013

@ludmilabb no to sme si aj my mysleli, ze si davame pozor... riadne nas to prekvapilo :D... normalne nechapem :D

dadulajda
9. júl 2013

@papalinka7 gratulujem,to mas super ze uz ti dali aj fotku. nas prve vysetrenie len caka, tak duufam ze zistim v ktorom som 😀
@ludmilabb neboj sa,ona sa uplne zmeni. poznam toolko jedinacikov,co vymyslali, a boli zivi, ale prisiel surodenec a potom im spali pri postielke ako havkovia. 🙂 aj v nej sa preberie akysi materinsky cit 😉

miriem
9. júl 2013

@sasajka Ale pred tyzdnom si bola v 5tt a to by bolo este v norme. ak to bolo merane uz v 6tt tak je to malo. Mas ist este o tyzden na premeranie HCG alebo co ti doktorka povedala? Ja som este pred tehu so synom mala HCG 56 asi tak v 5/6tt a nakoniec z toho nic nebolo ☹ Ale mesiac na to som bola opat tehu a mame krasneho synceka. Moj doktor mi vtedy povedal, aby som sa tym netrapila, ze to sme si akoby "pohnojili podu" a nabuduce to vyjde. A mal pravdu.

janeita
9. júl 2013

@sasajka a na kontrolne hcg ta nevolala dr.?

sasajka
9. júl 2013

@miriem
@janeita Idem teraz vo štvrtok opäť, chce mi urobiť ultrazvuk a dúfam, že zobrať aj krv, lebo na tom ultrazvuku určite nič ešte neuvidí 😒 Spolieham sa na tú krv, že tie hodnoty za týždeň teda ešte stúpli. Som z toho nešťastná ☹ Viem, že 130 je veľmi málo 😢

papalinka7
9. júl 2013

@pa_mi nech vam vsetko dobre dopadne 🙂
@dadulajda mne povedala ze som 6+3 - co mi aj vychadza podla menzesu - asi az ked podrastie tak sa uvidi ako sme na tom 🙂

janeita
9. júl 2013

@sasajka hcg stupa priemerne kazdy druhy treti den 😉 takze urcite stuplo, len sa nestresuj

bayuska
9. júl 2013

@lussy83 neviem, co si odpisala posledne, lebo ma tam uuz nepusti, kedze som sa vyhodila odtial uz :-/

ifkael
9. júl 2013

@bayuska kam Ta nepusti? Nezmylila si si temu?

bayuska
9. júl 2013

@ifkael nie nie.... zo skupiny marcovciatka 2014

janeita
9. júl 2013

@bayuska
lussy83 @bayuska bude lepsei uvidis..hlavne sa odreaguj s toho vsetkeho a pride aj necakane...uvidis..poznam to prave ten zazrak prezivam..
Dnes o 13:15 • Páči sa mi to • 1 • Odpovedz •

ifkael
9. júl 2013

Mame dve sukromne skupiny?