Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
babulky tak sme oficialne "v tom" 🙂
@papalinka7 si bola u lekara? co ste uz videli na sone? gratulujem 🙂 😉 😵
Kočky, prosím vás, koľko máte teraz HCG? 😕
@papalinka7 a robil ti aj sono uz? kazdopadne gratulujem 😉
@papalinka7 mali ste uz aj srdiecko?
@papalinka7 tak to más ti najkrajsie spravy 😉
@pa_mi no toto neviem :( nepovedala mi.. a na dalsiu poradnu idem az 6.8
@papalinka7 tak predpokladam ze ano, lebo si uz 7 tt a ked ti dala uz aj knizku tak urcite 😉 uzivaj si to....ja idem o dva tyzdne. tlacim cas ocami!
@papalinka7 gratulujem,to mas super ze uz ti dali aj fotku. nas prve vysetrenie len caka, tak duufam ze zistim v ktorom som 😀
@ludmilabb neboj sa,ona sa uplne zmeni. poznam toolko jedinacikov,co vymyslali, a boli zivi, ale prisiel surodenec a potom im spali pri postielke ako havkovia. 🙂 aj v nej sa preberie akysi materinsky cit 😉
@sasajka Ale pred tyzdnom si bola v 5tt a to by bolo este v norme. ak to bolo merane uz v 6tt tak je to malo. Mas ist este o tyzden na premeranie HCG alebo co ti doktorka povedala? Ja som este pred tehu so synom mala HCG 56 asi tak v 5/6tt a nakoniec z toho nic nebolo ☹ Ale mesiac na to som bola opat tehu a mame krasneho synceka. Moj doktor mi vtedy povedal, aby som sa tym netrapila, ze to sme si akoby "pohnojili podu" a nabuduce to vyjde. A mal pravdu.
Mame dve sukromne skupiny?

@janeita mne staci ak bude mili, bude robit bezbolestne vysetrenie a nebude povazovat akukolvek moju otazku ha hlupu alebo otravnu... ale tazko zistis aky je, ked ho nepoznas... vybrat len podla mena je tazke...