Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
ahojte mozem sa k vam pridat? mam sice termin 5.4.2013,ale ziadnu aprilovu temu tehuliek som tu nenasla 🙂
@25lenocka ahoj,napis lea1333 , nech ta prida do sukromne.
ale nas uz je 🙂 prosim aj ja pridat 🙂
baby aj vy uz vidite pohyby na brusku ? ja sa neviem vynadivat 🙂 je to krasne
lea 1333Ahojcek!!Pridala by si aj nas medzi marcovky???Termin mam 31.3.2013.Dakujem vam!!
@dominicka8475 si aj ty pridana 🙂
@25lenocka
@gabriela_michaela ste pridane kocky
all kocky vsetky prosim Vas ak sa chcete pridat do sukromnej temy piste mi IP dakujem tak to to nemam v prehlade a nie vzdy sa dostanem k upozorneniam!!!
@lea1333 Dakujem ti pekne!!!
Ahojte,som tu nova...cakam svoje prve babatko,bude to v marci 🙂 Mam pocit,ze cele svoje okolie uz obtazujem recami o tehotenstve a co bude....chcem sa s niekym o tom rozpravat! Pomooooc......
ahojte tiez marec, kde sa vlastne diskutuje, tu ci tam 🙂
@v3v3rica my sme mali swifta ale sme ho predali lebo tam je fakt mini mini kufor a kocik by sa mi tam urcite nezmestil. sme si nechali len moje starsie ale vacsie auto tak sa teraz modlime aby vydrzalo este nejaky ten cas kedze na nove nie su momentalne peniazky lebo zaciname stavat 🙂
@pipinusa a coze take strasne ti vsetci hovoria ked ti to prekaza a obtazuje ta to? ono verim ze ak clovek pocuva stale to iste dokola nie je to prijemne ale...mne zatial nikto nic na skodu nepovedala ked niekto moc mudruje a napomina ma ze to by som mala a to nie tak si pomyslim svoje a jednym uchom dnu a druhym von 🙂 a co sa tyka hrozostrasnych info o porode...aspon viem co vsetko ma moze cakat...
@v3v3rica najlepsie je si ten kocik vyskusat dat do kufra a uvidis. ja som bola v sobotu v TT v jednom obchode obzerat kociky a pan mi sam povedal dojdite s autom zlozime a uvidite ci sa vam tam zmesti. ale tak pokial mate este kombicko tak na dlhsie cesty urcite budete jazdit s nim a tam sa zmesti aj kocik a batozina aj vsetko a na swifte budes jazdit len kratke trasy predpokladam...ale drzim palce pri vyberani 🙂
Ahojte buduce maminy, rada by som sa k Vam pridala, tiez budeme mat Marcovca 😉 termin mam 25.03.2013, tak nam povedal doktor, dnes som sa zaregistrovala, aby som mohla vyuzivat aj bazarik a tiez aby sme si mohli poradit 😉
Ahojte.tak sa pridavame, termin 27.3. po prvy krat,tak som veelice zvedava,ale uz nech to je.rodit chceme v pn.
aj ja si prosim pridat 12 :3: ale citim ze bude skor asi dakujem
lila: ako mozes citit, ze skor, ved to je este skoro riesit, nie? neviem teda....

Ahoj te marcovky, ak mozem pripojim sa aj k Vam aj ked nie som moc diskusny typ :oň sme v 20. tt s terminom 5.3.2013 a uz sa nevieme dockat toho nasho drobca. Co ma trosku trapi, ze som este necitila ziaden pohyb. v pondelok ideme na poradnu tak som zvedava co mi povie...a ozaj uz mate nieco nakupene do vybavy? mna to nejako este nechytilo - ziaden osial nakupovania vybavicky. Jedine co troska obzeram su kociky aj to zatial len ked daky vidim na ulici co ma zaujme tak pozriem znacku. inak nic...ved mame este casu a casu :o)